Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Csak az irányvonalat akartam belőni kicsit humorosan, hogy ha valami szabotázs lett volna az oldal ellen, kik lehettek volna. Én is erre gondoltam azért kérdezősködtem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Csak vicc volt Rog. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Csak vicc volt Rog. Azt én is gondolltam csak érdekelt hogy kiket nevezhetett Coce vulkániaiaknak. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Azt én is gondolltam csak érdekelt hogy kiket nevezhetett Coce vulkániaiaknak. Darth Vader-t. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Darth Vader-t. Vader a dezertőr és szabotőr. Elárulja az Sw-t. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. nálam a Google kérdezi hogy milyen swgalaxis.hu-t keresek én Trekkül meg nem tudok, de nem hiszem h pont őket zavarná/zavarta volna. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Darth Vader-t. A Vissza a jövőben nagy poén volt a vulkánbolygó. Ami később be is igazolódott. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. (szerkesztve) Az tényleg így van. De miért ujjösszeérintősek a vulkániak? Szerkesztve: 2007. Január 9. - Rog Ertay Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Nekem spec arról ugrott ez be, mert a gimnáziumi évek alatt padtársam állandóan ezzel a hülyeséggel jött, hogy meg tudom-e csinálni. Kis-Gyűrűs ujj, és középső-mutató ujj összeszorítva, és azokat meg összeérinteni párba. Ne mondjátok hogy nem tudjátok miről beszélek. Elvileg vulkániai köszönés vagy mi a szösz, de ezt úgy mondom, hogy egy star trek részt se láttam. De 4.re megtanultam ezt a ****t. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Nem azt az oldalt csinálta valami Grek nevű csávó?Aki aztán írogatta a fikázó kritikákat a prequelről? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. (szerkesztve) Nem azt az oldalt csinálta valami Grek nevű csávó?Aki aztán írogatta a fikázó kritikákat a prequelről? Nem. Geek az swforever honlapot csinálta (ez a név mennyira abszurd már ha geek-re gondolok). A végén már inkább átkeresztelhette volna swnever.hu -ra, de mielőtt ez megtörténhetett, bezáratta a Lucasfilm. Szerkesztve: 2007. Január 9. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. (szerkesztve) Jaja, arra az esetre emlékszek. Mikor a nyittóoldala helyett az a Lucasfilm-es üzenet jelent meg jó darabig. Pedig annak az oldalnak a nyitóoldala tetszett annó, azzal az ep2-es képpel. ui: A Kashyyyk conceptek voltak anno a kegyelemdöfést jelentő hyperspace feltöltött anyagok? Szerkesztve: 2007. Január 10. - Coce_Plant Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. (szerkesztve) Az tényleg így van. De miért ujjösszeérintősek a vulkániak? Coce már viszonylag jól összefoglalta, de íme, egy kép szemléltetésnek: Ez a kézfogás náluk, általában még azt is mondják mellé, hogy "Hosszú és eredményes életet!" (leggyakoribb fordítás). És tényleg nem tudja ezt mindenki megcsinálni, a 8. filmben (Kapcsolatfelvétel - legjobb rész; a kép abból van) van is erről egy vicc. A csávó, akinek mutatja ez a vulkesz a kezét, nem bírja utánna csinálni, ezért inkább kezet nyújt, és azt feleli a "Hosszú és..." szövegre, hogy "Kössz". Ezzel lerendezték az emberiség első kapcsolatfelvételét egy idegen fajjal Szerkesztve: 2007. Január 10. - Coce_Plant Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. (szerkesztve) ui: A Kashyyyk conceptek voltak anno a kegyelemdöfést jelentő hyperspace feltöltött anyagok? Igen, ugyanis geek fellázadt a Lucasfilm aljas pénzbehajtó akciója ellen (a'la Hyperspace). Kirakott az oldalára minden offical cuccot, aztán meg ő faragott rá. Elmondása szerint tudta, hogy így lesz.... Szerkesztve: 2007. Január 10. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Nálam egy reklámszöveg jön be kép helyett... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Még jó, hogy tudta, elvégre félreérthetetlen jogszabályokat szegett meg elég nyílvánosan. Mondjuk, ha az neki lázadás, hogy őt vágják pofán... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Azóta el is tűnt. Ő az a fajta rajongó volt, aki kinövi az SW-t. Most már megkomolyodott. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Azért én szívesen látnám vissza... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Jaja, arra az esetre emlékszek. Mikor a nyittóoldala helyett az a Lucasfilm-es üzenet jelent meg jó darabig. Pedig annak az oldalnak a nyitóoldala tetszett annó, azzal az ep2-es képpel. Ennek az esetnek a felidézése most egy ezredmásodpercre megijesztett... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Pedig nem volt rossz arc Geek. Nem csoda hogy anno lefülelte a LucasFilm, mivel a tfn fóruma is televolt az oldal címével. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Ma 58 éves Lawrence Kasdan! Boldog születésnapot neki! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Ma 58 éves Lawrence Kasdan! Boldog születésnapot neki! Boldog születésnapot neki, egész jó filmeket írt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Boldog születésnapot neki Tegnap este pont egy filmjét néztem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Kasdan remek srác. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Ma szolnokon voltunk bowlingozni (kezdetben elég béna voltam )! Jó kis hely az a Plaza, és a kínai kaja is jó. Donát szoktál járni oda? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. A kínai kaja nagyon jó! Kár, hogy nem futottunk össze, én is voltam ma a Plazában. Az egyetlen gond vele, hogy nagyon kicsi. Szoktam odajárni, főleg barátnővel A bowling rész is frankó, én szeretek játszani, meg van is hozzá teheteségem Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Kár, hogy nem találkoztunk. Én elég béna voltam, a kezem mindig balra hordott. Mentségemre szóljon, ez volt az első alkalom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Kár Mikor játszottatok? Ismered a mondást: Gyakorlat teszi a mestert Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. (szerkesztve) Mikor játszottatok? 15:00-16:00 -ig, hatos pálya. Aztán kajáltunk. Sok jó csajt is láttam. Szolnok rulezzz. Szerkesztve: 2007. Január 14. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Ezt nem hiszem el. Mi 17:00 és 17:30 között voltunk ott. Donát Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.