Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. 1én jövök. Legyetek jók ha tudtok Jó utat és jók leszünk. Én mindig. Még akkor is, ha nem, de ez titok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Én rossz leszek. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Én rossz leszek. Nézőpont kérdése mi a jó, mi rossz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Nézőpont kérdése mi a jó, mi rossz. Igaz....akkor nem is leszek rossz. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Igaz....akkor nem is leszek rossz. Hát megin lemattoltál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Be is húztam neked? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Elhunyt Kaszás Attila színművész. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Elhunyt Kaszás Attila színművész. Borzalmas volt várni hétfő óta az eseményeket! Ilyen fiatalon ez szörnyű! Nagyon sajnálom. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Nyugodjék békében. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Elhunyt Kaszás Attila színművész. Hát, én élőben a Padlásban láttam, nem is tudom, hány éve már...Nagyon sajnálom, tényleg fiatal volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. (szerkesztve) Hát, én élőben a Padlásban láttam, nem is tudom, hány éve már...Nagyon sajnálom, tényleg fiatal volt Igen, sok jó szerepe volt, sok filmben/színdarabban. Kár érte. Szerkesztve: 2007. Március 24. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Én is csak a Padleszban láttam élőben. Szerintem ma vagy holnap este Armageddont nézek. Rest In Peace. Hiányozni fog. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Nagyon sajnálom Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Nyugodjék békében. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Elhunyt Kaszás Attila színművész. Nyugodjék békében. A metróban olvasgattam a bulvárlapokból a kirakott oldalakat, de nem gondoltam h tényleg ennyire komoly. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Én nem nagyon ismertem, de tudom, hogy tehetséges volt. Nyugodjék békében. Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Á, milyen érdekes élményem volt tegnap Havernál voltunk néhányan névnapozni (előre szólok, hogy most nem voltam jó, és ittam kb. négy pohár bort, persze nem rosszakat, egyik srácéknak pincészetük van, és jót hozott), és éjfél után leálltunk csocsózni. Mivel addigra négyen maradtunk, kénytelenek voltak a fiúk velem játszani, aki még sosem került ezen játék közelébe. Na hadd ne mondjam, hogy miket nem csináltam, hehe de ők is néha Kb. két órát játszottunk, és hála az Erőnek csak egyszer kapott ki totálisan a "csapatom", és nyertünk is tisztességgel, ami egy kicsit nekem is köszönhető volt, néha egész jó passzokat adtam (azt viszont nem tudtam elsajátítani, hogy én is olyan pattogósan adogassam a golyót, szóval csak olyan lassacskán ment ) Jó volt na, élveztem a játékot annak ellenére, hogy hülye vagyok hozzá (hiába a gyakszi hiánya) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. A csócsót én is szeretem, haverom vitt bele. Azóta már legyőztem párszor. "Legyőzhetem őt, ha akarom" Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Részemről a billiárdot preferálom. Bár az uccsó játékunkor a haverokkal bénább voltam, mint mikor legelőször játszottam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Szeretem a billiárdot, de kb. 8 éve nem játszottam. Vagyis nem nagyzolok a játszással, helyesebb, ha azt írom, löktem a golyókat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. A csócsót én is szeretem, haverom vitt bele. Azóta már legyőztem párszor. "Legyőzhetem őt, ha akarom" Velem ilyen nem igazán lesz, mert jó sokáig nem fogok olyan helyzetbe kerülni, hogy játsszak, vagyis picit gyakoroljam a bénázást Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Nálunk a csocsó családi hagyomány, igaz, én nem folytatom ezt a szép tradíciót. Apám nagyon jól tud játszani. Nálam inkább biliárd és bowling az, ami bejön. Csocsózásban csak bénázom. Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Én asszem maradok hamiskártyás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. (szerkesztve) Nálam inkább biliárd és bowling az, ami bejön. Még nem bowlingoztam, így nem tudom, hogy bejönne-e Obi1, és mit hamiskártyázol? Egek, de rég játszottam bármit is Szerkesztve: 2007. Március 25. - MissKarrde Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Obi1, és mit hamiskártyázol? Egek, de rég játszottam bármit is Poker-be elég jól tudok csalni. (király ez a smiley) Römi-ben ász vagyok csalás nélkül is. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Csocsó: totál amatőrség Biliárd: próbáltam már, tudom h béna vagyok benne Bowling: Tavaly nyáron próbáltam, tetszik Kártya: rablórömit meg kanasztát szeretem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Hozzászólás ideje: 2007. Március 25. Üdv, orki a fórumon Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Üdv, orki a fórumon Remélem ma már regisztrál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Remélem ma már regisztrál Már tegnap megtette. Ha az oldal aljára nézel, láthatod, hogy ő a legújabb tag. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Már tegnap megtette. Ha az oldal aljára nézel, láthatod, hogy ő a legújabb tag. Aha, megleltem Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.