Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Én is szeretnék mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánni Egyetek, igyatok, meg ami még akad
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Sok locsolót mindenkinek! :P Szerkesztve: 2007. Április 6.18 éve - Oldfighter
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Kellemes Húsvéti Ünepeket! Sok csokit toljon a nyuszi. Neked pedig sok locsolót.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Még csak péntek van, hová ez a nagy sietség? Donát Nem olyan könnyű ám szabad tüzoltóautóhoz jutni nehogy azt hidd :) Aztán meg a slagokat is elő kell keresni a pince mélyéről Szóval fel kell készülni időben.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Nem olyan könnyű ám szabad tüzoltóautóhoz jutni nehogy azt hidd :DAztán meg a slagokat is elő kell keresni a pince mélyéről Szóval fel kell készülni időben. Ne is mondd! Holnap megyek unokatesómékhoz, falun még hideg vízzel locsolnak, vödörből. Előre félek.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Még csak péntek van, hová ez a nagy sietség? Én már föl is ettem néhány csokinyuszit
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Atyaég Lando 70 éves?! Nem néz ki annyinak. Happy Birthday Lando! Mindenkinek kellemes húsvétot!
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Jól tartja magát bizony a Billy fiúnk. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek. Vajon hogy készül a húsvéti tojás?Erre választ ad ez a kép:
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Én meg a kocsonyát kóstolgatom. Én meg holnap sütök finom sütiket És aztán azokat lehet enni Szerkesztve: 2007. Április 6.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2007. Április 7.18 éve Ki tud jó locsolóverset? Zöld erdőbe jártam, atombombát láttam. Fel akart robbani, szabad-e locsolni?
Hozzászólás ideje: 2007. Április 7.18 éve Viszket a talpam, Kemény a farkam, Ha meglocsollak Segítesz rajtam? Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Április 7.18 éve Tényleg jó. Itt van még néhány. Az én locsolómra Két tojás van festve! Hogyha ezzel meglocsollak, Elmehetsz majd GYES-re! Húsvét táján édes szokás A vödörrel locsolkodás Nálam is van szagos kölni Ha rádöntöm, meg fogsz ölni? Szerkesztve: 2007. Április 7.18 éve - Rog Ertay
Hozzászólás ideje: 2007. Április 7.18 éve Az én locsolómraKét tojás van festve! Hogyha ezzel meglocsollak, Elmehetsz majd GYES-re! Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Április 7.18 éve Szerző Billy Dee Williams, ma 70 éves. Boldog szülinapot neki!
Hozzászólás ideje: 2007. Április 7.18 éve Szerző ha a milkaboci is úgy akarja, akkor még a héten kapsz valami A3 szerűséget. várom!
Hozzászólás ideje: 2007. Április 7.18 éve Ezek a locsoló versek nagyon ütősek Szerkesztve: 2007. Április 7.18 éve - Bomarr
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.