Hozzászólás ideje: Május 22.Máj. 22. Köszi szépen mindenkinek! Nincs is jobb annál, mint amikor új SWvel lehet ünnepelni a moziban. Tomcsi, neked is boldog születésnapot!
Hozzászólás ideje: Május 22.Máj. 22. Boldog születésnapot, @Donát , @tomcsi80 és utólag is @RockySkywalker ! 40 perccel korábban, Donát írta:Nincs is jobb annál, mint amikor új SWvel lehet ünnepelni a moziban. Mázlista!
Hozzászólás ideje: Május 23.Máj. 23. Köszönöm szépen mégegyszer, aki felköszöntött! Boldog születésnapot @Donát ! Szerkesztve: Csütörtök 17:043 napja - tomcsi80
Hozzászólás ideje: Május 24.Máj. 24. Kissé megkésve, de nagyon boldog születésnapot @Donát @tomcsi80 @RockySkywalker !2026. 05. 22. - 22:07, Donát írta:Nincs is jobb annál, mint amikor új SWvel lehet ünnepelni a moziban.Azt sajnálom, hogy nem tudtál jönni és így nem találkoztunk a fórumos premieren, de egy jó ajándékot kaptál.
Hozzászólás ideje: Május 25.Máj. 25. Én is sajnálom! Ez a szerda nem volt munka szempontjából a legjobb sajnos.
Hozzászólás ideje: Kedd 16:225 napja Sziasztok, sorry hogy kicsit megkésve válaszolok, az utóbbi időben nem figyeltem a szervert. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki felköszöntött a szülinapomon
Hozzászólás ideje: 10 órával korábban10 órája @Bomarr , @Dei, @Sinistra @RockySkywalker @Donát @tomcsi80 , bocsánat az elmúlt hetekben elvesztem egy kissé. Utólag is boldog szülinapot kívánok.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.