Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 27. Aha, értem. Majd átnézem az enyém, hogy mik vannak, és leírom priviben (elég lesz holnap?). Remélem, ennyi fog segíteni Gyere MSN-re. Egyszerűbb. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 1. Na emberek... azt hiszem, hétfőtől csak heti rendszerességgel (max) tudom majd csak leellenőrizni, mi a helyzet a fórumon, így sajnos sokkal ritkábban leszek! Érezzétek jól magatokat, és ha tudok, majd felnézek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 1. Ez elég rossz hír. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. (szerkesztve) Jaj neeee Mész a koleszba? Szerkesztve: 2007. Szeptember 2. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Dzséjt! Mi ez a maszat az avatarodon? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Szerintem egy alien kobak lehet. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Tényleg, hol laksz majd végül? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Albéreletes leszek... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. (szerkesztve) Dzséjt! Mi ez a maszat az avatarodon? Egy alien, amint ázik az esőben Szerkesztve: 2007. Szeptember 2. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Egy alien, amint ázik az esőben Szegény...a végén még megfázik. Tüdőgyuszi nem jó dolog. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hát az tényleg nem Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Szegény...a végén még megfázik. Tüdőgyuszi nem jó dolog. Hátnyúlvány-gyulladás, inkább. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Donát, a város melyik részére szereztél albit? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Még semmi sem biztos, de elvileg a Gáborjánin van egy lehetséges célpont. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Megnéztem a térképen, mert fogalmam sem volt, melyik utca az, de ahogy elnézem elég közel van az egyetemhez! És az jó, csak kicsit zűrősnek vélem azt a környéket, vagyis van pár kisebbségi csoport azon a környéken. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hmm, ezt is figyelembe veszem a lakásválasztásnál... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Na emberek... azt hiszem, hétfőtől csak heti rendszerességgel (max) tudom majd csak leellenőrizni, mi a helyzet a fórumon, így sajnos sokkal ritkábban leszek! Ezt sajnálattal olvasom Donát Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hát ha lesz időm, ígérem keresek valami netcaffét, és jövök, ezt tényleg megígérhetem Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2. Az egyetemen tudsz majd netezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hát ha lesz időm, ígérem keresek valami netcaffét, és jövök, ezt tényleg megígérhetem Remek! Bár az új hely érdekes lesz, remélem hamar megszokod! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Érezzétek jól magatokat, és ha tudok, majd felnézek! Neked meg jó sulizást (bulizásokat ). Érezd jól magad te is, és gyere fel, amikor csak tudsz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Köszi Holnap indulok a gólyatáborba Ami meg az albérletet illeti... hát ez sajnos nem jött össze, de majd igyekszem minél hamarabb találni egy jót Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Költözz be Cocehoz. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 3. Érdekes lenne. Remélem jó idő lesz rátok, én sajna nem tudok elnézni a gólyatáborba. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Boldog szülinapot Kudar! 22 év?Gyorsabban telik az idő mint gondoltam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Boldog születésnapot Kudar! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Miért Obi? Fiatal szemed olyan vénnek lát? Amúgy tényleg gyorsan megy az idő. Össze kell kapnom magam. Köszi szépen Obi1 és Dzséjt! ^^ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Sok boldog születésnapot, Kudarmubat Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Isten éltessen sokáig! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Sok Boldog Szülinapot Kudar! Füled érjen Yoda talpáig. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.