Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Sok Boldog Szülinapot Derb! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. (szerkesztve) Köszi skacok. Ody Mandrell ,Donát,Obi1,Dzséjt,Rog. Nagyon szlépen köszönöm. ezt is megértük. 20 lettem. Basszus mostantól minden fizumból leadótok. ááááááááááááááááááá Szerkesztve: 2007. Szeptember 29. - Derb Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Boldog szülinapot ÜGYVÉD URAM! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Boldog szülinapot! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Neked is köszönöm Keresztapus. És neked is Krande. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. (szerkesztve) Gyerekek. Rossz hírt kell közölnöm. Holnaptól. Dolgozni fogok. És Burger Kingben. Szerkesztve: 2007. Október 1. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Nagyon vigyáztál, hogy nehogy spoilert láthassunk. Isten éltessen sokáig kicsit késve! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Utólagosan is boldog szülinapot! A füled érjen Yodáig! Amúgy meg jó a Burger King. Legalább csinálsz valamit! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Boldog szülinapot utolag is Derb! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Amúgy meg jó a Burger King. Belegondolok, hányszor néztek már ott engem hülyének, amikor odamentem hog SW-rajongó vegetáriánusnak mit ajánlanak Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Belegondolok, hányszor néztek már ott engem hülyének, amikor odamentem hog SW-rajongó vegetáriánusnak mit ajánlanak Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Belegondolok, hányszor néztek már ott engem hülyének, amikor odamentem hog SW-rajongó vegetáriánusnak mit ajánlanak Nagybátyám egyszer bement a BKbe és kért egy McFarm menüt... a pultos csajszi csak nézett, Ő meg nem értette h mi ez a nagy csodálkozás... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Oldie! Karrde miért nem jár ide? Valamiért megsértődött? Régebben nem volt ilyen. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Tényleg, már rég írt ide.Remélem nincs semmi probléma. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Oldie! Karrde miért nem jár ide? Valamiért megsértődött? Régebben nem volt ilyen. Majd ír egy mailt azt mondta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. (szerkesztve) Majd ír egy mailt azt mondta. Nekem? De izgulok. Szerkesztve: 2007. Október 3. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Sityak meghalt. Tegnap elvittem az egyetemre, Röntgen és ultrahang alapján azt mondta a doki, hogy nem műthető... pár napot tippelt neki. Pár óra lett belőle. Több mint két évig társ volt az életben. Egy önálló egyéniség, egy bátor, küzdeni tudó lélek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Milyen állat volt? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Sajnálom, illetve részvétem.. Hörcsög/patkány volt, nem? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Fogadd őszinte részvétemet! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Köszi. Csuklyás patkány.... fekete fej, egy fekete csík a gerinc vonalában, amúgy fehér. Mutatós kis darab volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Köszi. Csuklyás patkány.... fekete fej, egy fekete csík a gerinc vonalában, amúgy fehér. Mutatós kis darab volt Mikor lesz a temetés? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Már megvolt... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Már megvolt... Nem ajánlottad fel a szerveit az egyetemnek? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hát ahogy elnézem, ide a topicba szomorú hírt nem igen fogok írni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hát ahogy elnézem, ide a topicba szomorú hírt nem igen fogok írni. Odyra gondolsz? Az egy dolog, hogy olyan bunkó hogy egy kőkorszaki horda tömegpusztító fegyverként tartaná számon, de legalább megpróbál feldobni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Na de azért mégis csak egy patkányról van szó embörök! Persze Krande sajnálom a dolgot, dehát ezért tán csak nem leszel lelkibeteg... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.