Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Nem vagyunk nagy ország, de hogy ilyen durván két különböző időjárás legyen keleten és nyugaton az komoly. Itt Nyíregyházán nem hogy hó nincs (minden ami volt tegnap elolvadt) hanem még meleg is van. Ma reggelre feltámadt ugyan a szél, ami miatt hidegebb a hőérzet, de még így sincs igazán hideg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Itt sincs hideg, -3, -4 fok, de nyolc óra óta újra szakad a hó és erősen fúj a szél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Itt meg csak az eső esik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Itt is, csak szilárd cseppekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. (szerkesztve) Pécsi te Pécs melyik részén laksz? Részemről, én Uránvárosban. Kudar meg, ha jól tudom, Kertiben? Postavölgyben, Naposdomb utca. Egyszer találkozhatnánk így hárman, 10 éve vagyok pécsi nem nagyon találkoztam még sw fannal. Szerkesztve: 2013. Január 18. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Mondjuk a '86 és '87 teléhez képest ez bakfiitty. Kolléganőmmel a napokban emlegettük azt a telet Nem kellett suliba menni pár napig Itt sincs hideg, -3, -4 fok, de nyolc óra óta újra szakad a hó és erősen fúj a szél. Nálunk a nincs hideg +2, +3 fok szinte még éjszaka is. Most már viszont kicsit belehúzott a havazás, mert egész nap esik, a fákon már meglátszik, az utak viszont még csak vizesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. (szerkesztve) Gondoltam, ha már szóba került Veszprém, és az itteni szembetűnő mennyiségű havazás, ellátlak titeket pár frissen készült képpel http://kepkezelo.com/viewer.php?file=zz8zd1tbkyc04m1civay.jpg http://kepkezelo.com/viewer.php?file=0aobw0wb9rrrervn192e.jpg (ezt kiteszem ide nagyban, itt látszik a nagy része) Veszprém megyében eddig átlagosan 30-40 centi hó esett, ilyen sokat nem mostanában láttam errefelé az biztos. Szerkesztve: 2013. Január 18. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Te melyik utcában laksz? Mert innét nézve ha van köztünk 500 méter, lehet sokat mondok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. (szerkesztve) Csillag utca. Ahol van a sárga a fehér és a lila tömbház, kicsivel a robogószalonnal szembeni buszmegálló után (a Budapest útról is be lehet menni oda), na azok közül a fehérben. Szerkesztve: 2013. Január 18. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Én kis túlzással az út túloldalán, a Vilonyain, a környék legmagasabb házában (momentán világosbarna; régen sötétbarna-fehér volt). Tényleg 500 méteren belül vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Itt Budapesten délután óta ömlik a hó, de nem marad meg az utakon csak a járdán egy picit. A '87-es januári nagy hóra én is emlékszem, még a szovjet hadsereg is a civileket mentette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Ó hát akkor tényleg egy köpésnyire laksz, tőlünk is el lehet látni addig. Az azért eléggé a város "Peremvidékén" van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Kár, hogy az én generációm ilyen szép emléket már nem őrizhet, mint többetek a 86-87-es telet. Én is hallottam anekdotákat a szülőktől e kapcsán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Kár, hogy az én generációm ilyen szép emléket már nem őrizhet, mint többetek a 86-87-es telet. Én is hallottam anekdotákat a szülőktől e kapcsán. Én már kb 10 éve nem látok igazi telet, mióta pécsen vagyok. Addig-addig mondogatták, hogy a "Mediterrán hangulatok városa", míg el nem hajtották a telet, sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 18. Már csak a tenger, vagy legalább a egy folyó hiányzik, de nyáron a Király utca eléggé mediterrán érzést áraszt magából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. (szerkesztve) Mekkora káoszt okozott a tegnapi hófúvás.... Pedig régen is volt hó: http://www.youtube.com/watch?v=rHN4e4MVDvc&feature Szerkesztve: 2013. Január 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Már csak a tenger, vagy legalább a egy folyó hiányzik, de nyáron a Király utca eléggé mediterrán érzést áraszt magából. A pécsi Király utcáról beszélsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 19. A pécsi Király utcáról beszélsz? Igen, persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Igen, persze. Hát igen azok a meleg nyári esték, mindenki korzózik a Király utcában fel le, Nemzeti Színháznál csobog a szökökút, az utca tele van teraszokkal, mindenki kint eszik-iszik. Aztán kiérsz a főtérre, a városháza, meg a többi főtéri épület díszkivilágítása nagyon romantikus. A feleségemmel felmegyünk a dzsámi lépcsőjén és a korlátnak támaszkodva tekintünk le a városra, ahogy a messzeségig elnézel ragyognak az apró fények. Ha pedig fordítva messziről nézed a Mecsek oldalt, apró fényfüzérek futnak fel rajta, mint a gyöngysorok, ezek a mecsekoldali kis kacskaringós utcácskák közvilágítása. Nagyon romantikus tud lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. A Széchenyi tér színes szökőkút-utcarésze mellett még a tengerpart sem hiányzik annyira. Legyenmárnyár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Amikor holnap hajnal négykor átfordultok a másik oldalatokra, gondoljatok rám, mert akkor már fent leszek, hogy tanuljak az államvizsgára. Kilenctől tizenegyig, két tétel... brr... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Amikor holnap hajnal négykor átfordultok a másik oldalatokra, gondoljatok rám, mert akkor már fent leszek, hogy tanuljak az államvizsgára. Kilenctől tizenegyig, két tétel... brr... Bár holnap hajnali négykor azért fordulok majd át, hogy lekapcsoljam az ébresztőt, a munkámat célzó káromkodások és a kávé elkészítése között ígérem, gondolok majd rád. Bár belegondolni is szörnyű, hajnali négykor nekiállni tanulni. Brrrr... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Bár holnap hajnali négykor azért fordulok majd át, hogy lekapcsoljam az ébresztőt, a munkámat célzó káromkodások és a kávé elkészítése között ígérem, gondolok majd rád. Bár belegondolni is szörnyű, hajnali négykor nekiállni tanulni. Brrrr... Egész héten tanultam, ez már "csak" a ráadás. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. (szerkesztve) Nagyon sok sikert kívánok. Ja és jó az aláírásod. "And he's supposed to be the demolition expert ?" Szerkesztve: 2013. Január 20. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Hajrá, bár nekem nagyon nem működött a hajnali kelés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Sok sikert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. (szerkesztve) Holnap nincs suli, mert javítják a központi felvételiket :yeah: Szerkesztve: 2013. Január 20. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Egy nagyon jó cikk a múltkori hókáoszról... http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/hotolo_muszak_video Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Nagyon sok sikert kívánok. Ja és jó az aláírásod. "And he's supposed to be the demolition expert ?" Köszi. Hajrá, bár nekem nagyon nem működött a hajnali kelés. Nekem meg csak az. Sok sikert. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Donát, aztán a vizsgáztatók álla nehogy a helyükön maradjon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.