Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Köszönöm nektek is Füge, Derb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Boldog szülinapot! Lemaradtál mint a borravaló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Most látom csak, hogy nem, csak ma megismételtm magamat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. (szerkesztve) Ma lehetett megnézni a középszintű érettségik eredményét (ez engem a magyar és a föci esetén érintett). Magyar: Szövegértés: 40/36 Szövegalkotás (érvelés): 60/59 És -3 a helyesírásra -------------------------- Összesen: 100/92. Földrajz: Térkép: 25/20 Teszt: 75/70 --------------------- Összesen: 100/90. A magyar szóbelin az ötvenből 28 pontot, a földrajzon az 50-ből 30 pontot kell elérnem az ötösért. Donát Szerkesztve: 2007. Május 30. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. (szerkesztve) Gratula Nem ismerem a ponthatárokat, de gyanítom, hogy ezek nem olyan rossz eredmények Szerkesztve: 2007. Május 30. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. 80%-tól ötös, annyi kéne legalább az egyik esetben, a másik lehet 4-es is (60%-tól annyi). Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Bravo Donát! Szép eredmény ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Szép volt! Fogadd gratulációm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Köszi. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Én is gratulálok hozzá, nagyon szép eredmény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Bárcsak én is ilyen jól tanultam volna néha. Gratulálok Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Köszi Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Gratula Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Grat! Bár nekem is így menne a vizsga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Na asszem most már eléggé meg lettél dicsérve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Masszív gratula, büszke lehetsz magadra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Gratula. én is megtudtam ma milyen lett az írásbelim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. megtudtam ma milyen lett az írásbelim És milyen lett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Gratula. én is megtudtam ma milyen lett az írásbelim. Biztos jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Legközelebb csak vasárnap leszek, mert a hétvégén nősülök. Szóval legyetek jók, mert Bomarr itt lesz, és ha rosszalkodtok, kivágja az agyatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Úgysem érek rá, csak vasárnap feljönni Na és jó a csaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Legközelebb csak vasárnap leszek, mert a hétvégén nősülök. Szóval legyetek jók, mert Bomarr itt lesz, és ha rosszalkodtok, kivágja az agyatokat. Ó, te szegény! Azé' nem gondoltam volna, hogy rabigába hajtod a fejed.....apám! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Ez most komoly, Ody? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Basszus tegnap meghalt 13-kor a hálókártyám. kénytelen voltam venni egyet tegnap szét trelefonálgattam mi lehetett a baj aszt kiderült hogy a kártya halt meg. ma meg szétjártam a lábam miatta.De meg van. 2400 volt. és egész jó. 1 év garancia van rá. Szörnyű volt netnélkül. Kész rémálom. De végre van. net. Jelentem a vizsga szar lett. 3-as. 12-én és 13-án megint vizsga gyakorlati és szóbeli. Azért látszott miket rontodtam. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. (szerkesztve) Jelentem a vizsga szar lett. 3-as. 12-én és 13-án megint vizsga gyakorlati és szóbeli. Azért látszott miket rontodtam. :S Nem baj az, a lényeg, hogy görbüljön. Az enyém is tegnap derült ki, az 2-es lett (60 pintig 1-es, az enyém 61,5 lett). 4-5 meg szóbeli. Ha megvan a vizsga már úgyse nézi senki a jegyeket. Szerkesztve: 2007. Június 1. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Dzséjt! Te aztán ki tudod centizni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Derb, Dzséjt, a lényeg, hogy átmentetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Dzséjt! Te aztán ki tudod centizni! Jaha, nálam már csak egy srác centizte ki jobban. Neki 61 pont lett. Tisztára, mint a matek érettségin, ott egy ponttal lett kettes Karrde: pontyosan. Már csak a gyakorlaton (ettől nem félek) meg a szóbelin kell átmenni (ettől kicsit tartok azért). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.