Hozzászólás ideje: 2007. Június 1.18 éve Na végre egyszer én vagyok az első. Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok Ki-adi! Hogy egy jó embert idézek. "Füled érjed Yodáig" Szerkesztve: 2007. Június 2.18 éve - Derb
Hozzászólás ideje: 2007. Június 2.18 éve Csatlakozok, Boldog születésnapot Ki-Adi!Ahhoz képest hogy csak 22 éves vagy, elég kopasz vagy.De legalább nagy az agyad.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 2.18 éve ki tudja elmondani hogy lehet betütipust feltuszkolni a gépre? Windows XP-m van és egy TTF formátumu font fájlom
Hozzászólás ideje: 2007. Június 2.18 éve ki tudja elmondani hogy lehet betütipust feltuszkolni a gépre?Windows XP-m van és egy TTF formátumu font fájlom Beteszed a C/Windows/Fonts-ba.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 2.18 éve kösszi szépen új kérdés a Microsoft Word 2000 miért nem látja??????????
Hozzászólás ideje: 2007. Június 3.18 éve Tehát apa is leszel? Ejha, gratulálok! Bár így lenne! Csak vicceltem.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 3.18 éve Na most már nem tudom mit higgyek. Az esküvő azért igaz, ugye? Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Június 3.18 éve Visszatértem! Donát, igaz! Már terhes is. Odykám! Hát sikeresen bekötötték a fejed? Gratulálok!
Hozzászólás ideje: 2007. Június 3.18 éve John Dykstra ma 60 éves! Bár a Star Wars után otthagyta az ILM-et és önálló effekt céget alapított az űrhajók repülésének illúzióját neki köszönhetjük. Ő tartotta a lelket a trükkcsapatban a 30 évvel ezelőtti film készítése közben. Sokan elkedvetlenedtek, mert alig haladt a munka, de ő mindig jókedélyű és tettre kész volt. Ezzel nagyban hozzájárult, hogy a Star Wars minőségi trükkjeihez és film kirobbanó sikeréhez. Boldog születésnapot neki!
Hozzászólás ideje: 2007. Június 3.18 éve Bár így lenne! Csak vicceltem. Fater, azért elsőszülött gyermekeddel lehetsz összinte. Szóval lesz kistesó, vagy nem lesz? :D
Hozzászólás ideje: 2007. Június 3.18 éve Fater, azért elsőszülött gyermekeddel lehetsz összinte. Szóval lesz kistesó, vagy nem lesz? :D Egyszer biztos lesz. Még csak most váltam el ( ), még keresem az igazit. Szerkesztve: 2007. Június 3.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Június 3.18 éve Ej, de bonyolult egy család vagytok Bezzeg az én koromban, minden egyszerűbb vót
Hozzászólás ideje: 2007. Június 3.18 éve Ej, de bonyolult egy család vagytok Bezzeg az én koromban, minden egyszerűbb vót Nocsak! Mesélj dédpapi!
Hozzászólás ideje: 2007. Június 3.18 éve Egyszer biztos lesz. Még csak most váltam el ( ), még keresem az igazit. Jaj, ez már gyenge kifogás! Légy férfi és mond azt, hogy fogságban nem szaporodsz! :P
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.