Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. (szerkesztve) Na végre egyszer én vagyok az első. Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok Ki-adi! Hogy egy jó embert idézek. "Füled érjed Yodáig" Szerkesztve: 2007. Június 2. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Boldog születésnapot Ki-Adi-Mundi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Sok Boldog Szülinapot Ki-Adi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Boldog születésnapot Ki-Adi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Isten éltessen sokáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Boldog születésnapot! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Csatlakozok, Boldog születésnapot Ki-Adi!Ahhoz képest hogy csak 22 éves vagy, elég kopasz vagy.De legalább nagy az agyad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. ki tudja elmondani hogy lehet betütipust feltuszkolni a gépre? Windows XP-m van és egy TTF formátumu font fájlom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. ki tudja elmondani hogy lehet betütipust feltuszkolni a gépre?Windows XP-m van és egy TTF formátumu font fájlom Beteszed a C/Windows/Fonts-ba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. kösszi szépen új kérdés a Microsoft Word 2000 miért nem látja?????????? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Boldog Szülinapot Ki Adi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. http://www.clickclickclick3.com/ annak aki nagyon unatkozik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Visszatértem! Donát, igaz! Már terhes is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Tehát apa is leszel? Ejha, gratulálok! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Tehát apa is leszel? Ejha, gratulálok! Bár így lenne! Csak vicceltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Na most már nem tudom mit higgyek. Az esküvő azért igaz, ugye? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Visszatértem! Donát, igaz! Már terhes is. Odykám! Hát sikeresen bekötötték a fejed? Gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. John Dykstra ma 60 éves! Bár a Star Wars után otthagyta az ILM-et és önálló effekt céget alapított az űrhajók repülésének illúzióját neki köszönhetjük. Ő tartotta a lelket a trükkcsapatban a 30 évvel ezelőtti film készítése közben. Sokan elkedvetlenedtek, mert alig haladt a munka, de ő mindig jókedélyű és tettre kész volt. Ezzel nagyban hozzájárult, hogy a Star Wars minőségi trükkjeihez és film kirobbanó sikeréhez. Boldog születésnapot neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Bár így lenne! Csak vicceltem. Fater, azért elsőszülött gyermekeddel lehetsz összinte. Szóval lesz kistesó, vagy nem lesz? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. (szerkesztve) Fater, azért elsőszülött gyermekeddel lehetsz összinte. Szóval lesz kistesó, vagy nem lesz? :D Egyszer biztos lesz. Még csak most váltam el ( ), még keresem az igazit. Szerkesztve: 2007. Június 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Ej, de bonyolult egy család vagytok Bezzeg az én koromban, minden egyszerűbb vót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Meghalt Darvas Iván Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Ej, de bonyolult egy család vagytok Bezzeg az én koromban, minden egyszerűbb vót Nocsak! Mesélj dédpapi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Egyszer biztos lesz. Még csak most váltam el ( ), még keresem az igazit. Jaj, ez már gyenge kifogás! Légy férfi és mond azt, hogy fogságban nem szaporodsz! :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Jaj, ez már gyenge kifogás! :D Új apád lesz oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Elhunyt Darvas Iván. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Új apád lesz oldie! Hát mostmár nézhetek új anyát is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Elhunyt Darvas Iván. Isten nyugosztalja őt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.