MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Elhunyt Darvas Iván. Nagyon meglepett, és sajnálom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Egyébként a nap híre, hogy George Michael férjhez megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Egyébként a nap híre, hogy George Michael férjhez megy. ...és gyereket akar majd szülni? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. ...és gyereket akar majd szülni? :D Azt nem tudom, de a nászéjszakára állítólag egy kamion vazelint visznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Meghalt Darvas Iván Donát Isten nyugosztalja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Azt nem tudom, de a nászéjszakára állítólag egy kamion vazelint visznek. Elég oda a gépzsír is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Meghalt Darvas Iván Nyugoodjék békében Nocsak! Mesélj dédpapi! icon4.gif 18 éven aluliaknak ilyen nem való Egyébként a nap híre, hogy George Michael férjhez megy. icon4.gif Aha... és az ki, valami buzakereskedő buzmókus? (Na jó, hallottam már a nevét, valami zenész, ha tippelnem kéne.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Elég oda a gépzsír is. Te tudsz valamit orki. Asszem kivetem rád a hálóm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Te tudsz valamit orki. Asszem kivetem rád a hálóm. Szerintem ne halász a tilosban! Amúgy elsőre az arany ászok jutott eszembe, mert az jobban csúszik. Na ja a CSALÁD hatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Tilos? Kár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Ejnye Ody, most házasodtál, és máris halászgatsz a zavarosban?! Egyébként is, minden fórumos hölgyeményre kiveted a hálód? És mit szól ehhez az asszony (Miss) és a FIAD?! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Nem vetem ki a hálóm mindenkire. Az asszony és a fiam jobb ha csendben marad. Az erkölcsrendészet már vizsgálódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Az asszony és a fiam jobb ha csendben marad. Nah kérem, így beszél egy igazi családfenntartó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Nem vetem ki a hálóm mindenkire. Az asszony és a fiam jobb ha csendben marad. Az erkölcsrendészet már vizsgálódik. Úristen, eltévelyedek a családi kapcsolatok kusza szálaiban. Egyébként rosszul járnál szerintem a háló kivetéssel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Nyugi orki. Nekem Te túl fiatal vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Elhunyt Darvas Iván. Nyugodjék békében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Jó ez a gyakorlati vizsga, éppen azon vok. Egy óra elment, mire a tanárral rájöttünk, hogy el van ba**va a gép, amit kaptam. Most már telepíthetem a Novell-t. Ami még egy óra malmozás.... azért drukkoljatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Nah kérem, így beszél egy igazi családfenntartó Miféle családfenntartó??? Már elválódott tőlem tudtommal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. .... azért drukkoljatok. Dédpapi, egy nagy kalappal megy a drukk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Nem vetem ki a hálóm mindenkire. Az asszony és a fiam jobb ha csendben marad. Az erkölcsrendészet már vizsgálódik. Nagy pernahajderek vannak ebben a CSALÁDban Hugit meg egy nagy és erős bátyó védi a magadfajtától Elvégre te a mostohaapja lennél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Dédpapi drukk ezerrel Csak be ne aludj a vizsgán. A te korodban.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Jó ez a gyakorlati vizsga, éppen azon vok. Egy óra elment, mire a tanárral rájöttünk, hogy el van ba**va a gép, amit kaptam. Most már telepíthetem a Novell-t. Ami még egy óra malmozás.... azért drukkoljatok. Hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Dédpapi, egy nagy kalappal megy a drukk Hajrá Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. (szerkesztve) Hajrá! nekem is lehet szurkolni holnap egészen 8-10ig akkor lesz matek irásbeli Szerkesztve: 2007. Június 4. - Füge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. lokatelli, orki, oldi, karrde: köszi. Sikerült, kínszenvedéses volt, de sikerült. Holnap még egy szóbeli, aztán ha sikerül olyan tételt kihúznom, aminek minden pontjáról tudok valamit nyökögni (tehát nem lesz disztributivitás, konjukció, fibonacci... mondjuk ezt még el is tudnám mondani), akkor végre lesz papírom arról, hogy értek a gépekhez De előtte még leszámolok egy elsőssel, aki "megcsináltam a dos partíciót a vizsgázóknak" felkiálltással szétb*szta a partíciós tábláját a vizsgagépemnek. Kedves dédunokám, nem aludtam el, de közel voltam hozzá Hajlott korom már nem bírja az ilyen lelki-testi strapát, engem már az ifjaknak kéne eltartania Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Hajrá! nekem is lehet szurkolni holnap egészen 8-10ig akkor lesz matek irásbeli Szurkolunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Kedves dédunokám, nem aludtam el, de közel voltam hozzá Hajlott korom már nem bírja az ilyen lelki-testi strapát, engem már az ifjaknak kéne eltartania Ezzel jön az apám is Bár ő nem a korára hanem az illuminált állapotára fogja :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. nekem is lehet szurkolni holnap egészen 8-10ig akkor lesz matek irásbeli Oda is megy a szurkolás Dzséjt, gratula, hogy átmentél Aztán még a többihezis megy a drukk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Mindent bele skaccok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. nekem is lehet szurkolni holnap egészen 8-10ig akkor lesz matek irásbeli Hajrá! Karrde, köszi, de még nem derült ki, hogy átmentem-e, majd holnap megmondják, mielőtt bemegyek írásbelire. De nagyon valószínű, hogy átmentem azért gyakorlatból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.