MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Dzséjt Donát, kitartást a sok bajhoz És persze megy a drukk még a két napra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Dédpapi! Ezt neked meg mindazoknak akik vizsga után meg akarnak érteni http://www.indavideo.hu/video/Alkohol_szotar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Donát neked meg megy a drukk mára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. http://www.indavideo.hu/video/Alkohol_szotar Ez hatalmas. Újabb kódolási lehetőség az amiknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. (szerkesztve) Na, megvannak az emelt eredmények: Történelem Teszt: 44/40 Esszék: 46/40 + 3 (egy feladatra ugyanis úgy kaptam 3,75 pontot, hogy a 27-t osztották 4-gyel, ami 6,75, de elírták 3,75-re) ------------- Összesen: 90/80 + 3 Matematika 115 / 108 Töriből a 60 pontból 55 (vagy 52, a +3 ponttól függően) pontot kell szereznem, matekból a 35-ből 27-et. Donát Szerkesztve: 2007. Június 6. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Nem semmi, gratula! Pénteken leszigorlatozhatnál helyettem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Dédpapi! Ezt neked meg mindazoknak akik vizsga után meg akarnak érteni http://www.indavideo.hu/video/Alkohol_szotar Loller Donát: gratula, szép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Donát, ez nagyon szép eredmény, gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. (szerkesztve) hát a magyarom nagyságrendekkel jobb lett a matekon meg vagy átmegyek vagy nem valószinüsithetö hogy ujrairom de majd meglátjuk köszönöm még 1x mindenkinek a szurkolást Donát: Gratula, szép teljesítmény Oldi: mi a video zenéje? Szerkesztve: 2007. Június 6. - Füge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Köszi mindenkinek! Most jön a neheze... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. (szerkesztve) Szép volt Donát! A nehezéhez pedig tovább szorítunk. Te pedig vigyázz nehogy sérvet kapj tőle. Füge, Neked is szorítunk. A lényeg hogy görbüljön. Szerkesztve: 2007. Június 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Oldi: mi a video zenéje? Jackson Five-tól szerintem a Sunshine. De majd jön Apa és vagy rávágja, hogy eltaláltam vagy kiegészít. Elvégre ő vénebb nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Jackson Five-tól szerintem a Sunshine. De majd jön Apa és vagy rávágja, hogy eltaláltam vagy kiegészít. Elvégre ő vénebb nálam Michael Jackson benne van, ez fix. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Közben kiderült : Michael Jackson - Blame It On The Boogie (a zene keresés a szakterületem ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Gratula Donát.Te eminens diák vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Na, megvannak az emelt eredmények: Történelem Teszt: 44/40 Esszék: 46/40 + 3 (egy feladatra ugyanis úgy kaptam 3,75 pontot, hogy a 27-t osztották 4-gyel, ami 6,75, de elírták 3,75-re) Gratula. Az elosztósért meg reklamálj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. A fórum "apjának" sok boldog névnapot :D Meg jó mulatást Gonosz vagyok, és beírom, hogy ma van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. (szerkesztve) Sok boldog névnapot Robi/Ody. Szerkesztve: 2007. Június 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Boldog névnapot Ody, és akkor már Boldog szülinapot is kívánhatunk Liam Neesonnak, /aka Qui-Gon Jinn/ aki ma 55éves! Isten éltesse sokáig, és a füle érjen Yodiág! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Happy Birthday Master Qui-Gon Jinn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Na túl vagyok a törin... XVIII. századi demográfiai helyzet Magyarországon... nem volt nehéz, de elég ellenszenvesek volt velem az elnök, az utolsó mondatom felénél jártam, amikor közölte, hogy letelt a 20 perc. (általában +3 percet szoktak engedni). Na mindegy, olyan 40-50 pont közöttire várnám a 60-ból. Holnap matek. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hajrá, majd szurkolunk nekem most vizsgaidőszakom van keddig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. (szerkesztve) Ody-nak boldog névnapot. Neesonnak boldog születésnapot. Donát: ekkora genyó az elnök? Húsz perc, azt egy másodperccel sem több? Nálunk anno három emberkét 5 órán át kérdezgettek. Délben mentek be, én 16:00-kor mentem be (utolsóként azon a napon) és 17:00-kor jöttem ki, és már a fizikát mondtam, amikor a töritanárunk és az elnök feladta az egyiküket. A másik kettő közül az egyik irodalomból - amiből ugye elsőnek kell húzni -, a másik meg németből szórakozott, na ők még utánnam is maradtak. Az egyiket meghúzták, a másikat meg már átették a következő napra, akkor sikerült átmennie. Szerkesztve: 2007. Június 7. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Liam Neesonnak, egyik kedvenc színészemnek, boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. (szerkesztve) Köszönöm mindenkinek. Na! Látod Dzséjt? Így kell írni részegen. Szépen, okosan, lassan. Szerkesztve: 2007. Június 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Köszönöm mindenkinek. Na! Látod Dzséjt? Így kell írni részegen. Szépen, okosan, lassan. Cseszd meg, lehet, hogy Dzséjt öt perc alatt írta le mindazt amit te most öt óra alatt Amúgy isten éltessen apám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Amúgy isten éltessen apám! Köszi fiam! Mióta elváltam anyádtól, egyedül telnek az ilyen ünnepek. Csak jöjjek rá ki csapta le a kezemről. Adok az arcára az biztos. Segítesz majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Köszi fiam! Mióta elváltam anyádtól, egyedül telnek az ilyen ünnepek. Csak jöjjek rá ki csapta le a kezemről. Adok az arcára az biztos. Segítesz majd? Egy mocskos pernahajder, lefogadom Keressük meg apám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. (szerkesztve) Keressük meg apám! Hát szétverem a pofáját! Szerkesztve: 2007. Június 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. (szerkesztve) Adok az arcára az biztos. Előtte inkább számolj el tízig öcsém. Nyugalom a hosszú élet ritka. Szerkesztve: 2007. Június 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.