MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. hmmm a sejtések... a sejtésekvajon fény derül e karrde igazi kilétére ezután Majd csak fény gyúl a témában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Egye a fene az ízlésedet, jobbat nem találtál ottan? Öööö... akarom mondani, akkor hogy lehetek az anyád, ha később születtem? A részletkérdésekbe szerintem ne menjünk bele. :P Ami megtörtént az megtörtént Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. A részletkérdésekbe szerintem ne menjünk bele. Ami megtörtént az megtörtént Pedig a részletkérdések a legfontosabbak A legapróbb dolgokig kidolgozott kamu tűnik csak igaznak Különben átlátszó, mint a levegő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Pedig a részletkérdések a legfontosabbak A legapróbb dolgokig kidolgozott kamu tűnik csak igaznak Különben átlátszó, mint a levegő A rossebb egye meg, honnan veszed te ezeket a szavakat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Ahonnan bármilyen másikat is Viszont szépen témát váltottál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. (szerkesztve) Ahonnan bármilyen másikat is Viszont szépen témát váltottál A jelennel törödj anyám. Ne a múlt eseményein töprengjél Sőt, mi több, a jövő is igen csábítónak tűnik Szerkesztve: 2007. Június 8. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Tudod mit? Szemet hunyok a váltás felett, és megfogadom a tanácsod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. (szerkesztve) Help me. Tud valaki egy jó kis konvertáó progit amit Mpeg2-be is lehet konvertálni. Lehetőleg olyan kellene ami senem a program nevét sem az internet címét nem jeleníti meg a képernyőn. Bár ez alap követelmény szeribntem. szóval iylen kellene. Tudtok segíteni? Szerkesztve: 2007. Június 8. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Na, a matekon túl vagyok, oltári mázlim volt! Tuti 90 fölött leszek, szóval ezzel már nem lesz gond. Köszi mindenkinek, aki szurkolt Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. (szerkesztve) Na, a matekon túl vagyok, oltári mázlim volt! Tuti 90 fölött leszek, szóval ezzel már nem lesz gond. Köszi mindenkinek, aki szurkolt Donát Gratula Donát. Derb: bár program nevet nem tudok, de nézz körül a itt: http://origo.hu/szoftverbazis/multimedia/index.html Szerkesztve: 2007. Június 8. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Gratula Donát. Derb: bár program nevet nem tudok, de nézz körül a itt: http://origo.hu/szoftverbazis/multimedia/index.html Öö... köszi. De ezt ismerem és próbáltam. De egyiksem működött. valameiket próbáltam már és 2X nem enfgette fel tenni. És van ami meg mpeg 2ből csinál avit ami pont fordítva kéne. :S Sajnsos.De köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Az Imtoo-nak vagy ezer féle konvertáló programja van, én azokat használom.Ezek nem ingyenesek, de ha kell serial hozzájuk akkor küldök. http://file3.com/xyz/mpeg-encoder.exe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Köszönöm mindenkinek a segítséget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Donát, gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Tuti 90 fölött leszek Donát Nahát! Hogy repül az idő. Én is gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Nahát! Hogy repül az idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Nahát! Hogy repül az idő. Pedig olyan, mintha csak ma érettségizett volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Gratu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. (szerkesztve) Natalie Portman ma 26 éves. Isten éltesse sokáig. Hát neki aztán meghúznám a fülét. Szerkesztve: 2007. Június 9. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. A fülét, mi? BSZ neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Boldog születésnapot a Művésznőnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Hát neki aztán meghúznám a fülét. Perverz állat. Szívesen kiugranék neki a tortából...Boldog születésnapot a hölgynek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Imádlak Padmé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Jézus atya úr isten. Már 26 éves? nem látszik rajta. :-) A fülét én inkább lejebb nyulkálnék. Minden esetre Boldog szülinapot neki. Imádunk Natalie !!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Boldog Születésnapot Portman kisasszony! Sűrű ez a május-június, sorba jönnek a szülinapos Star Wars szereplők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. (szerkesztve) Hm... lehet hogy így válogatta Lucas a szereplőket? Szerkesztve: 2007. Június 9. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Én asszem most nem húzgálnék neki semmit se Isten éltesse! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Boldog Szülinapot neki! Füle érjen tokáig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Happy Birthday Natalie! Sajnos az elmúlt egy évben se bírtalak szobára vinni de talán a következőben összejön valahogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Kicsit amatőr lesz a kérdésem, de ha Windows-ból törlök egy felhasználót, akkor az adatai is elvesznek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.