MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Nem is volt olyan nehéz ez a matek. Az már jó jel, ha így érzed Ami azt illeti, a matek emelt elég brutálisra sikeredett, szerintem ilyen nehéz emelt sort még nem láttam Örülök, ha megvan a 100 pont a 115-ből... Ami önmagában nagyon szép eredmény, persze, ha ennyire kellenek a pontok, akkor megértem, miért írtad, amit írtál. De biztosan másoknak is nehéz volt, szóval még bármi lehetséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. No offense, de nem tetted túl magasra a lécet. Igazából ha rendesen elfogadja az érvelésem akkor 3-mas meg van. Vagy ki tudja. A szövegértésem 50% körül lehet. A többi már csak a tanáron múlik. Az már jó jel, ha így érzed Valójában csak egy nagy adag szerencsém volt, szinte csak olyan feladatok voltak, amit hülyére gyakoroltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Ami önmagában nagyon szép eredmény, persze, ha ennyire kellenek a pontok, akkor megértem, miért írtad, amit írtál. De biztosan másoknak is nehéz volt, szóval még bármi lehetséges. Én is ebben bízok, akikkel beszéltem, mindenki nehéznek találta... De azért a könnyűért amit elrontottam nagy kár elvileg a többi feladatot megcsináltam jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Yoda, szabad tudni, hogy hova jelentkeztél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. 1. hely: BME mechatronikai mérnök 2. hely: BME gépészmérnök (ide már valószínűleg felvesznek, itt vagy 380 körül szokott lenni a ponthatár) A mai töri egy felüdülés volt a tegnapi matekhoz képest Viszont a matek megoldókulcsot elnézve, lehet 90 pontom se lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Nem tudom, nekem a töri nem volt azért olyan könnyű. Nehéz sem volt, de egy csomó feladatot nem találtam meg az atlaszban. Kis szerencsével 3-mas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. (szerkesztve) Nem tudom, nekem a töri nem volt azért olyan könnyű. Nehéz sem volt, de egy csomó feladatot nem találtam meg az atlaszban. Kis szerencsével 3-mas. A fejedet kell használni, nem az atlaszt A nem hivatalos alapján 3 vagy 4 vagy 5 pontot vesztettem. Szerkesztve: 2016. Május 4. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. (szerkesztve) Aha. "Négy évig nem csináltunk semmit!" (hogy is van pontosan? ) Bocsánat, mi 5. Töriből (nem csak abból, mindemből ) 1 meg kettő között voltam. Atlasz nélkül kb 5-6 feladatot tudtam volna megcsinálni. Hááááát. Megnéztem a matek megoldását. Talán a kettes meg van (27 pont). De szóbelizni biztosan mehetek (19 pontom tuti van). Szerkesztve: 2016. Május 4. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Aha. "Négy évig nem csináltunk semmit!" (hogy is van pontosan? ) Bocsánat, mi 5. Töriből (nem csak abból, mindemből ) 1 meg kettő között voltam. Atlasz nélkül kb 5-6 feladatot tudtam volna megcsinálni. Hááááát. Megnéztem a matek megoldását. Talán a kettes meg van (27 pont). De szóbelizni biztosan mehetek (19 pontom tuti van). Tegnap még 60 is volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Tegnap még 60 is volt... Nos igen. 2 db 17 pontos feladatot nem a javítókulcs szerint csináltam. Amúgy én szerintem az úgy jó, csak a javítókulcsban teljesen más van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Nos igen. 2 db 17 pontos feladatot nem a javítókulcs szerint csináltam. Amúgy én szerintem az úgy jó, csak a javítókulcsban teljesen más van. A végeredmény egyezik? Mert akkor jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hát igazából már nem emlékszem. :'D A javítókulcs szerint a feladatot 6-7 lépésben meg lehet csinálni, én meg csak ehez a feladathoz 3 pótlapot adtam be. Gondolom azért mert pl egyenlő száru/oldalú négyzet alapú csonka gúla volt az egyik feladat. És mivel egyenlő vagy mi így pl sok szög is logikusan egyszerűen meg lehetett határozni. Csak nekem ez nem jutott eszembe és kb mindent kiszámoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Valójában csak egy nagy adag szerencsém volt, szinte csak olyan feladatok voltak, amit hülyére gyakoroltam. Ha nem gyakoroltad volna, nem ment volna az érettségin A szerencséhez is kell egy kis munka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. 1. hely: BME Biztos átgondoltad te ezt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hát igazából már nem emlékszem. :'D A javítókulcs szerint a feladatot 6-7 lépésben meg lehet csinálni, én meg csak ehez a feladathoz 3 pótlapot adtam be. Gondolom azért mert pl egyenlő száru/oldalú négyzet alapú csonka gúla volt az egyik feladat. És mivel egyenlő vagy mi így pl sok szög is logikusan egyszerűen meg lehetett határozni. Csak nekem ez nem jutott eszembe és kb mindent kiszámoltam. Az nem baj, ha kiszámoltál valamit, és az egyezik a logikus megoldással. Pl. ha van egy háromszög, aminek két szöge 90-30 és a harmadik szöge kérdéses, akkor ha ismertek az oldal hosszak, számológépen az oldalakat felhasználva is kiszámolhatod a hiányzó szög nagyságát, noha nyilván sokkal egyszerűbb egyszerűen csak 180 fokból kivonni az összegüket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Biztos átgondoltad te ezt? Nem tudom, nagyon lehangolt az érettségi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. May the Fourth, be with you Boldog május negyedikét, s az Erő legyen veletek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. (szerkesztve) Az nem baj, ha kiszámoltál valamit, és az egyezik a logikus megoldással. Pl. ha van egy háromszög, aminek két szöge 90-30 és a harmadik szöge kérdéses, akkor ha ismertek az oldal hosszak, számológépen az oldalakat felhasználva is kiszámolhatod a hiányzó szög nagyságát, noha nyilván sokkal egyszerűbb egyszerűen csak 180 fokból kivonni az összegüket. Hát igen, egyszerűen elmagyarázva valahogy így történt. Yoda, a teljes feladat (most néztem meg) "In einem regelmäßigen vielseitigen Pyramidenstumf sind die unteren Grundkanten 30cm, die oberen Grundkanten 18 cm, die Seitenkanten 19 cm. a) Berechnen Sie den Neigungswinkel zwischen den Seitenkanten und der unteren Grundfläche. b) Berechnen Sie das Volumen des Pyramidenstumfes!" Magyarul: "Egy egyenlőszáru sokszög alapú csonkagúla alapfelszínéhez tartozó él hossza 30cm, a felsőfelszín alapéle 18 cm, a csonkagúla oldaléle 19 cm. a) Adja meg a hajlásszöget az oldalél és az alsó felület között. b) Adja meg a csonkagúla térfogatát!" Volt egy c) része is a feladatnak, de az elhanyagolható, mert az egy gráfos külön feladat. Szerkesztve: 2016. Május 4. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Most nem írhatom be ide is az állandó aláírásomat, de Jó napot nektek rajongótársak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Och, 4-e volna a mai napon? Az Erő legyen veletek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. (szerkesztve) Egy gyenge felmérő a nap végére: http://kontentbanya.reblog.hu/felismered-a-csillagok-haboruja-kulonbozo-urhajoit Nekem 100% lett, szóval nem nehéz! Hajrá! Szerkesztve: 2016. Május 4. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Boldog születésnapot, Dei! http://www.youtube.com/watch?v=GvD3CHA48pA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Az Erő legyen veled Dei születésnapod alkalmából! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Boldog szülinapot Dei! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Na! 36 ponttól 3-mas a töri, nekem mindent összevetve 38-40 pontom van. Amúgy beszéltem a matek tanárommal, és ő azt mondta, hogy minden érettségibe belenézett és úgy tűnik senki nem bukott meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Boldog szülinapot Dei! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Nekem 85 pontos lehet a törim (90 a max) A mai angol nagyon potya volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. May the fourth be with you nektek is némi késéssel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. (szerkesztve) Nekünk még a tanárok is megmondták: "Mindegy hanyasra érettségizel ha nem akarsz tovább tanulni, senkit nem érdekli hanyas, csak az a lényeg hogy legyen" És ezt idáig nem egy tanártól hallottam :'D Én meg csak technikumin akarok maradni. Szerkesztve: 2016. Május 5. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.