Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szinte kiürül a fórum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hát, a törzstagok jelentős része hiányzik, bezony. Viszont milyen frankó élménybeszámolókat olvasgathatunk majd, mikor visszajönnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. (szerkesztve) Mi viszont itt vagyunk Ody... Megfogyva bár, de törve nem Él közösség e sagán! Donát Szerkesztve: 2007. Július 11. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Mikor megjönnek, majd ez lesz: - Na milyen volt, meséljetek valamit! - Jó volt! - Bővebben? - Jó volt. Na remélem nem ez lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Jó hogy itt vagytok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megkérdezhetem, hogy hogyhogy te nem mentél? És mikor lett ez így? Mert én úgy emlékeztem, hogy mész, szóval le vagyok maradva. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hát ez már nagyon az elején kiderült, hogy nem tudok menni sajnos. Most anyagilag próbálom összeszedni magam, ez volt az oka. Persze sajnálom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. (szerkesztve) Értem, sajnálom Ody Donát Szerkesztve: 2007. Július 11. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Ma megyek Nightwish koncertre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Ma megyek Nightwish koncertre Jó szórakozást Derb (a lányoknak is ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Jó szórakozást Derb (a lányoknak is ). Köszi meg volt. :-) A Lányokat meg honnan tudtad? Jött Kinga is meg Anett (Kinga Bnője. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Egy adminnak mindent tudnia kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Egy adminnak mindent tudnia kell. Ezekszerint azt is tod mitörtént? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Harrison Ford, aka Indiana Jones, aka HAN SOLO!: ma 65 éves! ISten éltesse sokáig, a füle érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Nem látszik rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Nem látszik rajta. Hát ezen a képen nem is. De az uj Jones film képeken igen sajna.:-( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Ez nem az idő csak a kilóméterek. Boldog születésnapot neki! Vajon a stábbal ma ünnepelnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Nem semmi a srác aki eme modifikációt kitalálta, de mára úgy tűnik, hogy a véglegesítéssel elégé totojázik. Mindazonáltal nem csak SW fan hanem zabálja még Michael Bay filmjeit is mert nem kicsit szédül be az ember a videót látva http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cik...Force_mod_video Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Harrison Ford, aka Indiana Jones, aka HAN SOLO!: ma 65 éves! Meg sem ünnepeltük, pedig lett volna rá társaság... Isten éltesse! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megkérdezhetem, hogy hogyhogy te nem mentél? És mikor lett ez így? Mert én úgy emlékeztem, hogy mész, szóval le vagyok maradva. Donát Beírtam pár hete, hogy kik mennek a jubileum topikba Talán pont akkor nem voltál itthon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Egy adminnak mindent tudnia kell. Aham, kell, de néha egyszerűbb más fórumok topikjaiban nézelődni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Aham, kell, de néha egyszerűbb más fórumok topikjaiban nézelődni Ezt az infot nem más fórum topikjából tudtam meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Oks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Sziasztok! Na, most végre megint vagyok, csajozásból ki, csajozásba be, szóval sűrű a programom, de amikor tudok, vagyok Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Nyáron ezt is kell csinálni. Főleg a Te korodban. Csak ne az legyen a vége, hogy:" jöjjön ki felemelt gyerekkel" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Csak ne az legyen a vége, hogy:" jöjjön ki felemelt gyerekkel" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Nem, nem ez lesz... most például más gondom van: Mindkét fülem be van gyulladva, nem hallok semmit, és iszonyúan fáj... senkinek sem kívánom ezt az érzést Rohadt Balaton, meg azok, akik belehugyoznak, hogy törném szét a szivüket! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Fel kell szúrni Donát? Az lesz a kellemes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Nem, szerencsére nem (kopp-kopp), de ez is épp elég fájdalmas volt, ahogy egy gyógyszeres csíkot belegyömöszöltek a fülembe. Elvileg ettől elmúlik majd (ki tudja mikorra), csütörtökön kontroll. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Majd elmúlik.Tényleg rengetegen belepisálnak.Iszák a sört aztán be a vízbe az eredménnyel.De most nem is érdemes lemenni.Voltam hétvégén ,és nagyon meleg a víz.Inkább kint ittam a söröket. A nökkel meg vigyázz.Elveszik a szabadságodat.Hagyd őket a francba, inkább bulizz helyette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.