Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Sok Boldog Szülinapot Derb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. (szerkesztve) Köszi skacok. Ody Mandrell ,Donát,Obi1,Dzséjt,Rog. Nagyon szlépen köszönöm. ezt is megértük. 20 lettem. Basszus mostantól minden fizumból leadótok. ááááááááááááááááááá Szerkesztve: 2007. Szeptember 29. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Boldog szülinapot ÜGYVÉD URAM! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Neked is köszönöm Keresztapus. És neked is Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. (szerkesztve) Gyerekek. Rossz hírt kell közölnöm. Holnaptól. Dolgozni fogok. És Burger Kingben. Szerkesztve: 2007. Október 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Nagyon vigyáztál, hogy nehogy spoilert láthassunk. Isten éltessen sokáig kicsit késve! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Utólagosan is boldog szülinapot! A füled érjen Yodáig! Amúgy meg jó a Burger King. Legalább csinálsz valamit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Boldog szülinapot utolag is Derb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Amúgy meg jó a Burger King. Belegondolok, hányszor néztek már ott engem hülyének, amikor odamentem hog SW-rajongó vegetáriánusnak mit ajánlanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Belegondolok, hányszor néztek már ott engem hülyének, amikor odamentem hog SW-rajongó vegetáriánusnak mit ajánlanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Belegondolok, hányszor néztek már ott engem hülyének, amikor odamentem hog SW-rajongó vegetáriánusnak mit ajánlanak Nagybátyám egyszer bement a BKbe és kért egy McFarm menüt... a pultos csajszi csak nézett, Ő meg nem értette h mi ez a nagy csodálkozás... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Oldie! Karrde miért nem jár ide? Valamiért megsértődött? Régebben nem volt ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 2. Tényleg, már rég írt ide.Remélem nincs semmi probléma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Oldie! Karrde miért nem jár ide? Valamiért megsértődött? Régebben nem volt ilyen. Majd ír egy mailt azt mondta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. (szerkesztve) Majd ír egy mailt azt mondta. Nekem? De izgulok. Szerkesztve: 2007. Október 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Sityak meghalt. Tegnap elvittem az egyetemre, Röntgen és ultrahang alapján azt mondta a doki, hogy nem műthető... pár napot tippelt neki. Pár óra lett belőle. Több mint két évig társ volt az életben. Egy önálló egyéniség, egy bátor, küzdeni tudó lélek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szegény Sityak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Milyen állat volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Sajnálom, illetve részvétem.. Hörcsög/patkány volt, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Részvétem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Fogadd őszinte részvétemet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Köszi. Csuklyás patkány.... fekete fej, egy fekete csík a gerinc vonalában, amúgy fehér. Mutatós kis darab volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Köszi. Csuklyás patkány.... fekete fej, egy fekete csík a gerinc vonalában, amúgy fehér. Mutatós kis darab volt Mikor lesz a temetés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Már megvolt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Már megvolt... Nem ajánlottad fel a szerveit az egyetemnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hát ahogy elnézem, ide a topicba szomorú hírt nem igen fogok írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Részvétem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 3. Hát ahogy elnézem, ide a topicba szomorú hírt nem igen fogok írni. Odyra gondolsz? Az egy dolog, hogy olyan bunkó hogy egy kőkorszaki horda tömegpusztító fegyverként tartaná számon, de legalább megpróbál feldobni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Na de azért mégis csak egy patkányról van szó embörök! Persze Krande sajnálom a dolgot, dehát ezért tán csak nem leszel lelkibeteg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.