Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Az ujjai rendben vannak, amint nézem. Még az udvarra se lehet kimenni, olyan jég van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Mid tört el Obi?? Szörnyű! Bal kéz. De a legjobb az volt amikor a recepciós nő a kórházban azt javasolta hogy menjek vissza másnap, most nem tudnak fogadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Jobbulást. A recepciósnak meg hasonlókat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Gyógyulást kívánok én is. És mit javasolt holnapig? Próbálj meg lazulni és nem mozgatni?! Eszem megáll. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Bazz, éppen ma említettem meg Teencának, hogy milyen aljas dolog lenne most kéz és lábtörést kívánni. :S Jobbulást Obi1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. (szerkesztve) Köszi mindenkinek. Gyógyulást kívánok én is. És mit javasolt holnapig? Próbálj meg lazulni és nem mozgatni?! Eszem megáll. Nem fejtette ki, de végül elmentem egy másik közeli kórházba. Bazz, éppen ma említettem meg Teencának, hogy milyen aljas dolog lenne most kéz és lábtörést kívánni. :S Szerkesztve: 2008. Január 6. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Én is jobbulást kívánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Jobbulást kívánok én is, Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Gyógyulj meg! Én is épp, hogy haza tudtam evickélni, úgy csúszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Jobbulást Obi1. Vígasztaljon a biztosítótól bevasalható pénz Tetű dolog ez az ónos eső. Két kört kellett futnom a szeméttel, de közben lenyomtam egy kétfordulós egyszemélyes jégrevüt. A parkolónk olyan, mint egy szétbombázott korcsojapája, amin aztán felmostak ónos esővízzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Jobbulást, Obi1. Nekem azért szerencsém volt az úttal eddig. Melóba gyalog járok (ilyen úton meg aztán pláne), ami fél óra gyalogút oda és vissza. Van ám lehetőség az esésre. De mivel nálunk a kisebb utakon nem igazán volt hóeltakarítás, így az esőzésnek köszönhetően az utakon maradt tömkeleg hó elkezdett kásásodni és latyakosodni, ezért totál járható volt tegnap este meg ma az útvonalam. Ellenben a járda tükörjég. Így aztán ha szabályos, ha nem, gyalogosok az úton közlekednek. Ha meg is fagy a latyakféleség, az mégsem olyan, mint a síkjég, mert teljesen rücskös az egész felszín, azon pedig még mindig jobb menni, mint a síkon Bár ma már eléggé olvadt ahhoz, hogy az útról is leolvadjon a nagyja hó is, szóval holnapra nem tudom, mi várható Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Na, ma is felbaxták az agyvizem. Bár a film topicba Krande által belinkelt cikk nem volt lopott, helyette találtam olyat, amit tényleg megfújtak tőlem. Nem csak egyet, valószínűleg lendületből három játéktesztemet is eltulajdonítottak (ebből eddig egy igazolást nyert, de feltételezhetően a másik kettőt is tőlem lopta). Egy jedimaster nevű kis pöcs fogta az AVPUniverzumra írt AVP 1-2 és Primal Hunt cikkeim, és benevezett velük a PCGuru Online játékteszt pályázatára. És mivel elfogadták, így már ajándékbigyulát is kap (apróságot kap ugyan, de ne az én művemmel szerezze be őket, a jó édes anyukáját). Viszont peche van, én is állandó olvasója vagyok a PGO-nak. Illetékesek értesítve (és mindjárt ő is kap tőlem egy levelet, amit aztán nem tesz zsebre), eztán úgy kizárják, hogy arról kódul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Hát ez már tényleg sok. Az ilyeneket a pokolra vagy egy még rosszabb helyre kéne küldeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Számolj be a fejleményekről Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Fene az ilyenekbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 8. Egy adagnyi maflást az ilyennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Számolj be a fejleményekről Dzséjt. A cikkeket törölték (ezek szerint mindhármat tőlem lopta), az "írót" a játékból csalás miatt kizárták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Egy újabb nagyszerű színművész és író távozott el közülünk. Elhunyt Körmendi János (1927. október 21. - 2008. január 09.) Nyugodjék Békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Dzséjt, ez jó hír! Így kell. Körmendi János nyugodjon békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Szegény Jani bácsi. RIP! Remek hír Dzséjt! Ismét győzött az igazság. Nem tudom a gyökér majd mit reagál rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. (szerkesztve) Valóban remek hír. Főleg, hogy gyorsan intézkedtek. A gyökérke még semmit nem reagált rá, pedig az AVPU-ról is küldött neki ejnyebejnyét az admin (infectedmann). De lapít, mint sz*r a gazban. Egy újabb nagyszerű színművész és író távozott el közülünk. Elhunyt Körmendi János (1927. október 21. - 2008. január 09.) Nyugodjék Békében R.I.P. :) Szerkesztve: 2008. Január 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 9. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. A holnapi vizsgámat az utolsó pillanatban sikerült átrámolnom hétfőre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 14. Ma kellemes meglepetés ért! Épp pókereztem egy WEB-oldalon, amikor láttam, hogy a két 7-es kombinációnak az a neve hogy: "A New Hope." Tehát ha két hetes van a kezedbe, az az új remény (1977 után szabadon...) Jól esett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. (szerkesztve) Amikor ezt a videót láttam pár hete, azt hittem, hogy csak vmi poén... Aztán tegnap láttam a híradóban h full komoly, és ma küldi haza a rendőrség őket... vazz... Már bocs ha az ilyennel szemben kicsit radikálisabban lépnék fel. Szerkesztve: 2008. Január 16. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Az én agyamat rendesen felb*szta ez a késelős dolog, de maga a gyerek is. Arról nem is beszélve milyen tehetetlen a magyar rendőrség a megfelelő törvény nélkül. Bezzeg ha megpróbálod magad megvédeni még te jársz rosszul. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Az én agyamat rendesen felb*szta ez a késelős dolog, de maga a gyerek is. Arról nem is beszélve milyen tehetetlen a magyar rendőrség a megfelelő törvény nélkül. Bezzeg ha megpróbálod magad megvédeni még te jársz rosszul. :S Pontosan. Ez röhej. Ha engem megkéselnek, kapok egy szép temetést, a gyermek meg megy haza. Ha én megölöm a gyereket, mert teszem azt borotvával hadonászott, nálam meg villanyborotva volt egy 9mm-es Beretta képében, akkor életfogytiglan a sitten nekem, mert miért lőttem a szeme közé? Hiszen nem késelt meg. Előbb meg kell várnom, míg belém döfi a bicskát, csak aztán van jogom önvédekezni. De akkor sem lőhetem szemközt. Neeeem... max lábon, had bicegjen el, én meg nyugodtan elvérezhetek, mert valószínűleg ő nem a combomba, hanem a hasamba nyomta a bicsekot. És ha én mégis túlélném, és még őt is elfognák bicegés közben, akkor is minimum nekem kell elnézést kérnem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. ma küldi haza a rendőrség őket Sajnos élve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Az se volt ám semmi ami tegnap a Fókuszban volt. Egy csajt halálra vert a barátja egy esküvőn, miközben öten-hatan végignézték halálos nyugalommal. Asszem egyetértek néhány olyan fórumozóval ( éppen a késelés ügyben futottam át néhányat), hogy meg is érdemli a birka nép. Semmi összefogás, empátia, segítségnyújtás. Ha leszúrnak a nyilt utcán, de mégha egy taknyos kölök csak lengeti előtted a kést, az emberek tuti nem állnak melléd. Megérdemeljük. Megérdemeljük? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Sajnos élve. Helyes meglátás Rog!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.