Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
És a h*lyék meg megveszik, mert azokon szedik meg magukat ezek a lelkek.

Én rendeltem a palitól, de nem fizettem ki.H*lye azért nem vagyok. :)

Találjátok ki hogy ki ment át töriből?Ötös lett az egész éves anyagból való számonkérés, szóval már javában tart az ünnepi vedelés. :)

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:

Gratula, csak sikerült :)

Én pl. így szereztem meg a CW szériát 2005-ben(amúgy menüs is, magyar szövegekkel, szerintem szép munka volt összeállítani így), de nekem csak pár száz forintba került, akkor vettem át, mikor amúgy is Pesten volt dolgom. Döbbenetes ez a több ezer Ft, amit itt írtatok :)

A poszterek, már ahol és ha kapható, általában egy ezresért mennek boltban.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy ennek a poszternek van egy "bővített verziója" is:

covers2.jpg

Nem tudtok valamit róla?

[Én is gratulálok, Obi1! Nem kis teljesítmény! :):) ]

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Érdekes, hogy ennek a poszternek van egy "bővített verziója" is:

Nem tudtok valamit róla?

[Én is gratulálok, Obi1! Nem kis teljesítmény! :)  :) ]

Ez a kép amit beraktál a Filmzene bakelit hátlapja. Ugyanez a kép van a Magyarországon megjelent Birodalom visszavág regényen is, hogy ki festette nem tudom. Poszterhez hasonlít, de mivel ez a kép borító jobban ki kell hangsúlyoznia a film cselekményét, eseményeit, mint egy poszternek, aminek elég a film hangulatát megfognia szerintem ez lehet.

Gratula Obi1!

Szerkesztve: - lokatelli

Hozzászólás ideje:
Ez a kép amit beraktál a Filmzene bakelit hátlapja.

Azt tudom, meg is van nekem.

Ugyanez a kép van a Magyarországon megjelent Birodalom visszavág regényen is,

Tudom, az is megvan.

hogy ki festette nem tudom.

Roger Kastel.

Poszterhez hasonlít, de mivel ez a kép borító jobban ki kell hangsúlyoznia a film cselekményét, eseményeit, mint egy poszternek, aminek elég a film hangulatát megfognia szerintem ez lehet.

Lehet, hogy a poszter készítésekor csak a forgatókönyv első felét adták oda neki, és miután megfestette, elkezdték azt sokszorosítani. Ezután átadták neki a második felét, és akkor ráfestette ezeket is, így ez került a borítókra. :)

SZERK:Egy másik oldalon azt láttam, hogy az első verziót egy bizonyos Tom Jung festette. Így lehet, hogy Roger Kastel csak a kiegészítéseket végezte. :)

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Gratula mindnekienk aki sikeresen átesett mindenen.:-)

Én örömmel jelentembe hogy.Idén nyáron. jövőhónapban elkezdődnek első saját filmem forgatási napjai.

A filmről infórmálódni és nyomon követni majd ezen az oldalon lehet.

http://ejfeliangyal.freeblog.hu

plakat.JPG

Szerkesztve: - Derb

Hozzászólás ideje:

Sok szerencsét a filmhez!

:):)

Szeretném bejelenteni, hogy ez a 100. hozzászólásom. A végcélom kb. 100 000 körül mozog. Köszönettel tartozom a Föld és a messzi-messzi galaxis minden lényének támogatásáért, akkor is, ha nem támogattak, vagy akadályoztak. Még egyszer köszönöm.(Legközelebb ilyet 1000- nél szándékozom írni.)

:)

SZERK:Na, viszlát pénteken! :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ó, cse***e meg :D Ezek már túl fafejűek ahhoz, hogy tudják, mennyire rossz ilyet csinálnia a diákokkal. Valamire készülsz, aztán keresztül húzzák :D

Hozzászólás ideje:

Ez velem is így volt (sőt, most a húgomat is hazaküldték... hát a V betű átka :D ), hazajöttem, kicsit megkönnyebbültem aznapra, de de aztán délután felhívtak, hogy spuri vissza, mert az elsők baromi jók voltak, így a második kör is belefér... hát mondjuk elszámították magukat, mert az én körömben lévők közül három nem volt "olyan jó"... így lett, hogy végül én este hatkor jöttem ki (és abból a háromból - akik ráadásul jóval előttem mentek be - kettő még mindig bent ücsörgött... egyet már meghúztak és hazaküldték, miután benyögte, hogy a hidegháború azért volt hideg, mert télen volt).

Hozzászólás ideje:
hogy a hidegháború azért volt hideg, mert télen volt

Ez mekkora :D

Mondjuk az én nevem D-vel kezdődik, szóval nem azért küldtek haza, mert ABC sorrendben szóbelizünk.

Mondjuk az igen furcsa lenne, ha nálunk is az lenne, hogy menjünk be :D

Hozzászólás ideje:
Ez mekkora :D

Mondjuk az én nevem D-vel kezdődik, szóval nem azért küldtek haza, mert ABC sorrendben szóbelizünk.

Mondjuk az igen furcsa lenne, ha nálunk is az lenne, hogy menjünk be :D

és hogy sikerült a szóbelid?

Hozzászólás ideje:
Drukkoljatok holnap, mert megyek szóbelizni!

Köszi :D

nwem tom ez a hozzászólás 15-én jött. ma 16van és a hozzászólásban holnapot írsz. :D Ezért kissé nemérem mi van.:-D

Hozzászólás ideje:
nwem tom ez a hozzászólás 15-én jött. ma 16van és a hozzászólásban holnapot írsz. :D  Ezért kissé nemérem mi van.:-D

Szerintem valamit benéztél, mert Mina hozzászólásai is 16-át mutatnak.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
nwem tom ez a hozzászólás 15-én jött. ma 16van és a hozzászólásban holnapot írsz.

De aztán írta, hogy ma megváltoztatták a sorrendet, így csak holnap megy szóbelizni.

Mina: Sok sikert holnap! :D

Hozzászólás ideje:
egyet már meghúztak és hazaküldték, miután benyögte, hogy a hidegháború azért volt hideg, mert télen volt).

Á, istenkirály :D

Nálunk több osztálynál is 3 napos volt a szóbeli, a mienkről tudtuk, hogy lezavarják két nap alatt, mivel csak 5 tárgyból volt szóbeli (az én időmben voltak még szakmai érettségik a közgázban, volt osztály, ahol 6-7 tantárgyból szóbeliztek). Mivel nyelvből sem volt megosztás (húgoméknál volt, a fél osztály angolt, a másik fele németet tanult, és aszerint osztották szét őket több napra), így maradt az ABC sorrend. Minden rendben lezajlott 11 éve június 13-án, ami akkor is péntekre esett :P Na jó, az osztály első fele még 12-én, csüt volt, természetesen én a második felében voltam :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.