Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. (szerkesztve) És a h*lyék meg megveszik, mert azokon szedik meg magukat ezek a lelkek. Én rendeltem a palitól, de nem fizettem ki.H*lye azért nem vagyok. Találjátok ki hogy ki ment át töriből?Ötös lett az egész éves anyagból való számonkérés, szóval már javában tart az ünnepi vedelés. Szerkesztve: 2008. Június 13. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. (szerkesztve) Gratula, csak sikerült Én pl. így szereztem meg a CW szériát 2005-ben(amúgy menüs is, magyar szövegekkel, szerintem szép munka volt összeállítani így), de nekem csak pár száz forintba került, akkor vettem át, mikor amúgy is Pesten volt dolgom. Döbbenetes ez a több ezer Ft, amit itt írtatok A poszterek, már ahol és ha kapható, általában egy ezresért mennek boltban. Szerkesztve: 2008. Június 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. (szerkesztve) Érdekes, hogy ennek a poszternek van egy "bővített verziója" is: Nem tudtok valamit róla? [Én is gratulálok, Obi1! Nem kis teljesítmény! ] Szerkesztve: 2008. Június 13. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Gratula Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Nagy taps Obi1-nak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. (szerkesztve) Érdekes, hogy ennek a poszternek van egy "bővített verziója" is:Nem tudtok valamit róla? [Én is gratulálok, Obi1! Nem kis teljesítmény! ] Ez a kép amit beraktál a Filmzene bakelit hátlapja. Ugyanez a kép van a Magyarországon megjelent Birodalom visszavág regényen is, hogy ki festette nem tudom. Poszterhez hasonlít, de mivel ez a kép borító jobban ki kell hangsúlyoznia a film cselekményét, eseményeit, mint egy poszternek, aminek elég a film hangulatát megfognia szerintem ez lehet. Gratula Obi1! Szerkesztve: 2008. Június 13. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Köszönöm a gratulációkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. (szerkesztve) Ez a kép amit beraktál a Filmzene bakelit hátlapja. Azt tudom, meg is van nekem. Ugyanez a kép van a Magyarországon megjelent Birodalom visszavág regényen is, Tudom, az is megvan. hogy ki festette nem tudom. Roger Kastel. Poszterhez hasonlít, de mivel ez a kép borító jobban ki kell hangsúlyoznia a film cselekményét, eseményeit, mint egy poszternek, aminek elég a film hangulatát megfognia szerintem ez lehet. Lehet, hogy a poszter készítésekor csak a forgatókönyv első felét adták oda neki, és miután megfestette, elkezdték azt sokszorosítani. Ezután átadták neki a második felét, és akkor ráfestette ezeket is, így ez került a borítókra. SZERK:Egy másik oldalon azt láttam, hogy az első verziót egy bizonyos Tom Jung festette. Így lehet, hogy Roger Kastel csak a kiegészítéseket végezte. Szerkesztve: 2008. Június 13. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. (szerkesztve) Gratula mindnekienk aki sikeresen átesett mindenen.:-) Én örömmel jelentembe hogy.Idén nyáron. jövőhónapban elkezdődnek első saját filmem forgatási napjai. A filmről infórmálódni és nyomon követni majd ezen az oldalon lehet. http://ejfeliangyal.freeblog.hu Szerkesztve: 2008. Június 13. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. (szerkesztve) Sok szerencsét a filmhez! Szeretném bejelenteni, hogy ez a 100. hozzászólásom. A végcélom kb. 100 000 körül mozog. Köszönettel tartozom a Föld és a messzi-messzi galaxis minden lényének támogatásáért, akkor is, ha nem támogattak, vagy akadályoztak. Még egyszer köszönöm.(Legközelebb ilyet 1000- nél szándékozom írni.) SZERK:Na, viszlát pénteken! Szerkesztve: 2008. Június 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Derb, azért az Oscarkiosztó előtt ne legyél smucig, igenis küldj ingyen jegyeket. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Derb, azért az Oscarkiosztó előtt ne legyél smucig, igenis küldj ingyen jegyeket. :) És persze köszönd meg a fórum minden tagjának a támogatást (az egyebek mellett, természetesen) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Obi1: Gratulálok! Derb: Gratula, és sok sikert! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Obi1: Reméelm azóta hullarészegre ittad magad.Ünnepelni úgy kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Drukkoljatok holnap, mert megyek szóbelizni! Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 15. Drukkoljatok holnap, mert megyek szóbelizni!Köszi Miből?Persze drukkolunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Magyar, info, töri, angol köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megy a drukk, nyugi, csak addig vészes, még be nem mész az ajtón Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hopp, itthon vagyok. A kedves elnökünk megváltoztatta a sorrendet, holnap 12-re megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Ó, cse***e meg Ezek már túl fafejűek ahhoz, hogy tudják, mennyire rossz ilyet csinálnia a diákokkal. Valamire készülsz, aztán keresztül húzzák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Ez velem is így volt (sőt, most a húgomat is hazaküldték... hát a V betű átka ), hazajöttem, kicsit megkönnyebbültem aznapra, de de aztán délután felhívtak, hogy spuri vissza, mert az elsők baromi jók voltak, így a második kör is belefér... hát mondjuk elszámították magukat, mert az én körömben lévők közül három nem volt "olyan jó"... így lett, hogy végül én este hatkor jöttem ki (és abból a háromból - akik ráadásul jóval előttem mentek be - kettő még mindig bent ücsörgött... egyet már meghúztak és hazaküldték, miután benyögte, hogy a hidegháború azért volt hideg, mert télen volt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. hogy a hidegháború azért volt hideg, mert télen volt Ez mekkora Mondjuk az én nevem D-vel kezdődik, szóval nem azért küldtek haza, mert ABC sorrendben szóbelizünk. Mondjuk az igen furcsa lenne, ha nálunk is az lenne, hogy menjünk be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Ez mekkora Mondjuk az én nevem D-vel kezdődik, szóval nem azért küldtek haza, mert ABC sorrendben szóbelizünk. Mondjuk az igen furcsa lenne, ha nálunk is az lenne, hogy menjünk be és hogy sikerült a szóbelid? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. és hogy sikerült a szóbelid? Holnap fogok szóbelizni, nem ma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Drukkoljatok holnap, mert megyek szóbelizni!Köszi nwem tom ez a hozzászólás 15-én jött. ma 16van és a hozzászólásban holnapot írsz. Ezért kissé nemérem mi van.:-D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. (szerkesztve) nwem tom ez a hozzászólás 15-én jött. ma 16van és a hozzászólásban holnapot írsz. Ezért kissé nemérem mi van.:-D Szerintem valamit benéztél, mert Mina hozzászólásai is 16-át mutatnak. Szerkesztve: 2008. Június 16. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. nwem tom ez a hozzászólás 15-én jött. ma 16van és a hozzászólásban holnapot írsz. De aztán írta, hogy ma megváltoztatták a sorrendet, így csak holnap megy szóbelizni. Mina: Sok sikert holnap! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. egyet már meghúztak és hazaküldték, miután benyögte, hogy a hidegháború azért volt hideg, mert télen volt). Á, istenkirály Nálunk több osztálynál is 3 napos volt a szóbeli, a mienkről tudtuk, hogy lezavarják két nap alatt, mivel csak 5 tárgyból volt szóbeli (az én időmben voltak még szakmai érettségik a közgázban, volt osztály, ahol 6-7 tantárgyból szóbeliztek). Mivel nyelvből sem volt megosztás (húgoméknál volt, a fél osztály angolt, a másik fele németet tanult, és aszerint osztották szét őket több napra), így maradt az ABC sorrend. Minden rendben lezajlott 11 éve június 13-án, ami akkor is péntekre esett Na jó, az osztály első fele még 12-én, csüt volt, természetesen én a második felében voltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Sok sikert, Mina! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.