Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Valaki nem tudja véletlenül, hogyan lehet visszaállítani a monitoron a normális betűméretet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. (szerkesztve) Valaki nem tudja véletlenül, hogyan lehet visszaállítani a monitoron a normális betűméretet? Kicsit bő fogalom a monitor A böngésző betűméretére gondolsz? Ha igen, akkor nyomd le a Controlt és közben mozgasd a görgőt a patkányon. Szerkesztve: 2008. Június 16. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. (szerkesztve) Tegnap meghalt Stan Winston, a filmtörténelem egyik legnagyobb speciális effektusokkal foglalkozó alakja. Az Aliens szörnyetegei, a Jurassic Park trilógia dinoszauruszai, a Predator űrvadásza, a Terminator vázak és megannyi híres filmalak megteremtője. http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=46007 Szerkesztve: 2008. Június 16. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Nyugodjon békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Szegény... R.I.P. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Ez bizony sajnálatos hír Nyugodjék békében. Mina: Köszi a segítséget! Nem emlékeztem, hogy melyik billentyűt kell megnyomni ilyen esetben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Nyugodjék békében Mina, sok szerencsét holnapra! Lehet, hogy nem véletlenül kaptál még egy nap haladékot a sorstól (én legalábbis hiszek az ilyenekben...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Most végeztem (8-kor mentem be, délben már jöttem is ki) Irodalomból Jókai: Aranyembert, nyelvtanból hangok találkozásának szabályszerűségeit, töriből EU-t, infoból nyomtatókat húztam ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Grat, lényeg, hogy túl vagy rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Gratula. Hehe, rendszerinfo vizsgán nálam is a nyotmatók volt az egyik a háromból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Szép volt Mina! Majd megjutalmazunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Minának is gratula, és a Saga Fórumnak is, ami, ha jól látom Ody avatarjából, épp ma 3 éves! Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. (szerkesztve) Minának is gratula, és a Saga Fórumnak is, ami, ha jól látom Ody avatarjából, épp ma 3 éves! Boldog szülinapot! El is felejtettem, hogy ma van a szülinapunk. Kösz Pildi a fórum nevében! Szerkesztve: 2008. Június 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Szegény Stan Winston! Pedig nem volt olyan idős, sőt. Stan Winston a filmjeiben tovább él és bennünk akik imádták a szörnyeket akiket megalkotott. Meg persze a Stan Winston stúdióban is tovább él. Ez a cég készítette az Indy4 ufócsontvázait. Minának gratuláció! Nekünk boldog születésnapot! Köszönjük Odynak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Köszönjük Odynak! ...és Cocenak meg Legas-nak, és persze nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Jajj, úgy le vok maradva az itteni dolgokkal kapcs... Ez a hétvége... Mina, grat az érettségihez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Boldog születésnapot a fórumnak!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Most esett le, hogy ma van 17. Azt hittem, erről is lemaradtam... Boldog szülinapot, Fórum! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Bódog születésmapot Star Wars SAGA Fórum és Hírportál Köszönet - a kitalálónak, mert nélküle el sem kezdődött volna - a fejlesztőknek, mert nélkülük meg sem született volna - az idejáróknak, mert nélkülük eddig ki sem tartott volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Boldog szülinapot nekünk! más: kéretik hétfőn drukkolni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Boldog szülinapot a fórumnak! Minának pedig gratula az érettségihez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Köszönet- a kitalálónak, mert nélküle el sem kezdődött volna - a fejlesztőknek, mert nélkülük meg sem született volna - az idejáróknak, mert nélkülük eddig ki sem tartott volna Így van, ezt délután nem fejtettem ki bővebben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. No akkor mehetünk óviba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Már 3 éve idejárunk?Jól elment az idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. No akkor mehetünk óviba Dejóóóóóóó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Boldog születésnapot a fórumnak, és még többet ennél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. No akkor mehetünk óviba Én oda vissza nem megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Dejóóóóóóó Tamáska, neked kész extázis lesz, mert annyi ott a Legó, hogy csak na! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Hogy a jegesmaci b...ná meg! Már csak 3 vizsgám van hátra, de nem akarnak sikerülni, a tanárok nem akarnak új időpontokat felrakni se. Agyon tanulom magam, alig alszok és koffein mérgezésem van. Regggel felébredek és az első gondolatom a Dipsacus Laciniatus (héjjakút mácsonyaN vagy a hüllök pupillájának alakja. Ez nem normális! Kikészít a szak, viszont, ami sikerül arra alig tanulok és azok jól sikerülnek. Én ezt nem értem?! A laptopom otthon hagytam, pedig írnék, hogy lkevezessem a feszültséget. Na mindegy ma fölmegyek futni az erdőbe. Hiányzik az anyukám és az apukám, még két hétig itt fogok döglrni Pécsen. Bocs, hogy így ude zúdítom a bilit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Szét robbanok a dühtől, érzem a sötét oldalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.