Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Pakson 31. Reggelre ott is lemegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Reggelre ott is lemegy. Vasárnap reggelre 10et mond. Azért nem kellene túlzásba vinni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Érd cityn árnyékban volt 35 és az az undorít párás meleg, amitől simán 50 nek érzed a levegőt. Végre elkezdett fújni a szél. Ötülnék egy óriási, villámlós-dörgős éjszakának, akkor végre tudnék aludni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Én is örülnék egy ilyennek. Piszok leült a levegő a lakásban, szél meg még nem fúj, ablak nyitva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Vasárnap reggelre 10et mond. Azért nem kellene túlzásba vinni. A legutóbbi hétvégén reggelén, de még hétfőn se volt max 1-2 fokkal több, fáztam melóba menet. Ha lehűl, akkor hideg lesz hajnalban, mert már megyünk az ősz felé is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Én is örülnék egy ilyennek. Piszok leült a levegő a lakásban, szél meg még nem fúj, ablak nyitva. Nálunk már fúj. És a zivatargóc sincs olyan messze... Most épp a szlovénokat "boldogítja"... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Nemrég hallottam a rádióban, hogy elég kemény lesz ez a vihar. Ausztriában földcsuszamlások voltak és fákat is kicsavart a hegyekben. Én sem bánom, hogy vagy 10-15 fokot hűlni fog egy pár napig, mert bár szeretem a meleget, de ez a mai melegházi párás klíma már nekem is sok volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. (szerkesztve) Megérkezett. Nemrég lépte át a határt az első zivatargóc. Ez a mérete alapján amolyan "felderítő", de jégesőt már jelentettek... A Szlovénia felől közelítő nagyobb zivatargóc viszont randa időt ígér... (bár már ezek a kisebbek is csinálnak némi ramazurit...) Szerkesztve: 2008. Augusztus 15. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megérkezett. Nemrég lépte át a határt az első zivatargóc. Ez a mérete alapján amolyan "felderítő", de jégesőt már jelentettek... Nálunk elkezdett fújni a szél, és 24 fok van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Nálunk elkezdett fújni a szél, és 24 fok van. Az még csak egy kis hűsítő szellő... nálunk majdnem elállt már... kezdődik a vihar előtti csend... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Reggel fél 6-kor felkeltem, mondom mi ez a nagy hangzavar az utcán. Kinézek, erre itt áll 2 filmautó, és úgy 20 ember rohangál fel-alá. Kimentem a kutyával leteremteni őket hogy a legédesebb álmomból keltettek fel, de előtte megmondta az egyikük hogy a Tűzvonalbant forgatják. Hát akkor jó, és mivel Buci a nemzeti kincsünk, inkább nem borítom rájuk a buszukat. Fenének kellett nekik az én ablakom elé hozniuk a büfés kocsit.. Inkább magamban mérgelődök, de ha itt elkezdenek robbantgatni, nem állok jót magamért. Nagyon jó fényben akarhatják feltüntetni a kerületet, még padokat is letettek meg füvesítettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Lesz újabb évad akkor! Jó tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Obi1 Nálunk csak némi szél volt, ennyit a nagy viharról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Na igen, amire ideért már legyengült. Nálunk egy sima zápor volt, némi dörgéssel, és közepes széllel. Most a szlovákoknál jár, és gyakorlatilag szétesett. A radarképen is alig látszik. (Gondolom a viharvadászok most esővízbe fojtják bánatukat... ) Obi1, én reggel fél hatkor dörgésre ébredtem, meg arra, hogy el fogok késni a munkából... Aztán rájöttem, hogy szombat van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Szerencsére én sosem ébredek arra, hogy elkéstem, és szombat van Valahogy sose tudom összekeverni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Nálam is csak 30 után kezdődött... Szerencsére elég ritkán fordul elő, csak akkor, ha totálisan elfáradok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. B. Sz. gnagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Nálam is csak 30 után kezdődött... Szerencsére elég ritkán fordul elő, csak akkor, ha totálisan elfáradok. Juj, akkor hamarosan számíthatok ilyen balesetekre? Hát igen, a fáradság minden hülyeséget képes okozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Igen, számíthatsz! Íme a recept: Pihizz három hétig minél kényelmesebben, hogy elszokj a fizikai és szellemi megterheléstől! Utána a munkahelyen vágj a dolgok közepébe, vállalj túlórát, és végezz el olyan munkát is, ami igazából más feladata, de te is tudod csinálni, és épp belefér az idődbe! Dolgozz annyit, hogy minden nap szellemileg és fizikailag is hulla fáradtan ess haza! Mindehhez ne aludj többet napi 4-4,5 óránál, azt is minimum két részletben! Ha jól csinálod, a hét második felében már csak sodródsz az eseményekkel, és jó eséllyel előbb jut eszedbe ébredéskor, hogy elkésel a melóból, mint hogy szombat van, és nem is kell menni dolgozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Á, ennyitől én is megkergülnék Szerencsére nálunk nem lehet túlórázni, így a 8 órában kell elvégezni még a szabi utáni felhalmozódott melót is, így pár hétig a 8 órában garantált az idegbaj De szerencsére csak annyiban Én meg inkább nem csinálok mást, de aludni azért alszom eleget, mert anélkül totál hülye vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Nézitek a holdfogyatkozást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Nézitek a holdfogyatkozást? Most már igen. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Nézitek a holdfogyatkozást? Nem, kiment a fejemből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Basszus négyesem lett a hatos lottón. Kicsit begerjedtem a számhúzásnál, mert az első négyet eltaláltam! 8,10,18,19,23,34 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Basszus négyesem lett a hatos lottón. Kicsit begerjedtem a számhúzásnál, mert az első négyet eltaláltam! 8,10,18,19,23,34 És ez kb. csak annyit ér, amennyit a hármas az ötös lottón... vagyis nem sokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. (szerkesztve) És ez kb. csak annyit ér, amennyit a hármas az ötös lottón... vagyis nem sokat. Az a bosszantó, hogy csak kettőt kellett volna még eltalálnom. Én a 3, 23 -ast ikszeltem be. Helyette lett 8,19.... Nem sok hiányzott. Persze ilyenkor örülni kell a nyereménynek. Ez most 4000 Ft. Remek! Szerkesztve: 2008. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Gartulálok Ody.Pár sör kijön belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. (szerkesztve) Gartulálok Ody.Pár sör kijön belőle. Visszajött a Pesti tali ára. Szeptemberben ismétlünk. Remélem ott leszel. Szerkesztve: 2008. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Visszajött a Pesti tali ára. Szeptemberben ismétlünk. Remélem ott leszel. Hogyne lennék ott.Mostantól nem fogom őket kihagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Gratulálok, Ody! Egyúttal Oldie-t is megszólítanám: tőle inkább bocsánatot kérnék, tegnap egy picit túl hevesen védtem a TDK-t. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.