MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Sok boldog születésnapot, Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. De ő gép, Ayana meg alterran (azaz ember), plusz ő is lehet 11 millió éves. Jó hogy mondod. Primusz 11 millió éve gép, nem tudni mennyi időt töltött élve azelőtt Boldog születésnapot Rog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Olé, olé, olééééé Rog! Isten éltessen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Gyoka, Dzséjt, Donát, Oldie, kudar, Pildi, kolmilan, Miss, Krande, Ody! Köszi mindannyiótoknak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 8. Köszi mindenkinek. Boldog Születésnapot Rog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 8. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 8. Bolfog szülinapot Rog.Remélem ma másnapos vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 8. Köszi! A másnapozás elmaradt mert nem szoktam alkoholizálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Kicsit a figyelmemet kikerülte az egyéb fontos az utóbbi időben. Felsorolásra így még sztem nem volt példa, mindenkitől elnézést kérek a késésért. Boldog szülinapot kívánok, Mina, Lipi, Obi1, Rog! Így leírva jó nagy party lehetne belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Köszi! Részemről a késés el van nézve. A szándék a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Kicsit a figyelmemet kikerülte az egyéb fontos az utóbbi időben. Hát szabad ilyet egy adminnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Azért van belőle több, hogy legyen tartalék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Azért van belőle több, hogy legyen tartalék. Hááát...ha én képben vagyok, az rajtad nem sokat segít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Nem tudja valaki akinek még chello-ja van rajtam kívül, h mi megint ez a sebességnövelés? Hát mondjuk úgy, hogy kicsit megint duplájára nőtt a sebesség, de én erről nem tudok semmit. Remélem meg is marad. ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Nekem lassabb is lett a Chello. Amúgy kéretik holnap drukkolni nekem, reggel megyek angol középfokú nyelvvizsgára. Nem készültem rá semmit, remélem nem fog ez a káromra válni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Drukk megy ezerrel Szerintem nem lesz gondod vele, nekem mindig az az érzésem, hogy piszok jól tudsz angolul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 14. Hajrá! OFF: Spoiler: Kedves bátyámnak izenném alázattal, hogy nézzen át a másik fórum az jó Császári Birodalom Szerepjáték offtopicjába. Szerény személyem írt valá neki izenetet, melyben kérdéseket tesz fel az ő nagyságos lényének Vader légicsatájával kapcsolatban. Majdan pedig az jó turániakról faggatám kendet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Sok sikert és egy nagy kalappal, Obi1! Boldog szülinapot, Leon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Füled Yodáig Leon! És kéz és lábtörést Obi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. B. SZ. Leon, hajrá Obi1! Én is decemberben megyek írásbelizni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Sok Boldog Szülinapot Leon! Sok szerencsét Obi!: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Köszönöm mindenkinek jókívánságokat! Hát érdekes élmény volt.. Kezdjük ott hogy átk*rtak a palánkon. Pár hete felhívtam a Telc-et, megkérdezve hogy miért tartalmaznak a prezentációs témakörök politikát, jogrendszert, bankrendszert, stb. Mert ez még is csak egy középfokú vizsga. Erre megnyugtatott a pali hogy ezeket tőlem nem kérik, mert korosztály alapján adnak témákat (azt mondta hogy nekem a mozi, koncert, sport, könyv témakör). Erre mit kaptam ma? Választhattam az itthoni nyelvrendszer(!), és az iskolarendszer témakörből. Mondom köszönöm. Idegességemben elfelejtettem például hogy miként van angolul az hogy aludni. Az egyik haverom akinek megvan a felsőfokú vizsgája, azt mondta hogy ilyeneket csak ott szoktak kérni. Még mielőtt valaki letámadna, nem, nem rossz terembe mentem be. Hazafelé meg találjátok ki hogy kit akartak megtámadni a "nem" kisebbségiek egy aluljárónál.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. (szerkesztve) Hazafelé meg találjátok ki hogy kit akartak megtámadni a "nem" kisebbségiek egy aluljárónál.. Hmmm.... Talán... Téged??? És mi lett a vége?? Előkaptad a fénykardod, és rendet tettél??? Szerkesztve: 2008. November 15. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. lézerkard (csak zárójelben, hogy fénykard, ez a hivatalos itt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Javítottam, és remélem, többet nem írom le, ezen a fórumon. (Egyébként hol lett meghatározva, hogy ezen az oldalon ez a hivatalos? Melyik topicban?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Javítottam, és remélem, többet nem írom le, ezen a fórumon.(Egyébként hol lett meghatározva, hogy ezen az oldalon ez a hivatalos? Melyik topicban?) Sehol, csak a lézerkard szó az 1-2-3 fordítójának köszönhetően terjedt el. A lightsaber szónak semmi köze a lézerhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Ok, de azt mondod, hogy használjam inkább a fénykard szót??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Ok, de azt mondod, hogy használjam inkább a fénykard szót??? Persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Sehol, csak a lézerkard szó az 1-2-3 fordítójának köszönhetően terjedt el.És Jake LLoyd-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 15. Bizony Obi1, ez nem hangzik túl jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.