Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Boldog Szülinapot Krande! Az Erő legyen veled még sokáig! A füled érjen Yodáig! :) Szerkesztve: 2006. Június 22.19 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Lassan átnevezhetnénk a topikot, boldog szülinap kívánós topiknak.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Néha azért másról is szó van Az örök témáról, az időjárásról pl.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Nálunk csak volt, mert már elállt. Jégeső és minden, ami kell. Most jól is jött.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Nálunk csak volt, mert már elállt. Jégeső és minden, ami kell. Most jól is jött. Ja ja valamit hült a levegő
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Nálunk csak volt, mert már elállt. Jégeső és minden, ami kell. Most jól is jött. Itt is szakadt, az utcákon alkalmi folyók alakultak ki. A jégeső azért nem jött túl jól.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Ne nevess, lemaradtam az olasz meccs második félidejéről! Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Ne nevess, lemaradtam az olasz meccs második félidejéről! Donát. Rossz aki rosszra gondol, vagyis én.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Itt is szakadt, az utcákon alkalmi folyók alakultak ki. A jégeső azért nem jött túl jól. Hát az nem, de a normál eső igen. Itt is voltak külön folyók az utakon. Egyébként ha nálunk szakad, nálatok 1000%, hogy legalább ugyanakkora vihar van
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Ne nevess, lemaradtam az olasz meccs második félidejéről! Ez nem jó. Kellemetlen tud lenni egy ilyen kimaradás,tapasztaltam, de nem ma. Itt nem volt ilyen probléma, bár én nem néztem amúgy sem, csak az első félidőt
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Jézus, Ody! Donát. Jézus? Én? Dehogy! De azért örülök, hogy leesett.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Postázhatnátok ide egy kis esőt. Már a szobaventilátoromnak is melege van. Pedig Veszprémben vagy esik, vagy harangoznak... most éppen az utóbbi sajnos.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Ez nem jó. Kellemetlen tud lenni egy ilyen kimaradás,tapasztaltam, de nem ma. Itt nem volt ilyen probléma, bár én nem néztem amúgy sem, csak az első félidőt Nálatok nem ment el semmi?
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Postázhatnátok ide egy kis esőt. Már a szobaventilátoromnak is melege van. Pedig Veszprémben vagy esik, vagy harangoznak... most éppen az utóbbi sajnos. Tényleg nem esett? Pedig nálunk csak akkor esik, ha országos eső van. Öcsémnek ki kellett szerelnie a prociját a gépéből, mert már 75 fokon működött, de ennek köze nem volt a meleghez, csak "kicsit" poros volt a hűtője
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Itt egy csepp eső sem esett. Olyan száraz itt minden, hogy a bushmanok már jönnek jegyzetelni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.