kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. (szerkesztve) Boldog Szülinapot Krande! Az Erő legyen veled még sokáig! A füled érjen Yodáig! :) Szerkesztve: 2006. Június 22. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Boldog szülinapot :) Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Kudar, Donát: Nektek is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. (Dzséjt: látom te nagyon adsz arra hogy ne maradj le:D) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Isten éltessen Krande néne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Boldog születésnapot, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Csatlakozom. A füled nőjön bokáig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Boldog szülinapot, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Nektek is köszi:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Boldog szülinapot, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Lassan átnevezhetnénk a topikot, boldog szülinap kívánós topiknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Néha azért másról is szó van Az örök témáról, az időjárásról pl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Időjárás. Nállunk most spec felhőszakadás van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Nálunk csak volt, mert már elállt. Jégeső és minden, ami kell. Most jól is jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Nálunk csak volt, mert már elállt. Jégeső és minden, ami kell. Most jól is jött. Ja ja valamit hült a levegő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Nálunk csak volt, mert már elállt. Jégeső és minden, ami kell. Most jól is jött. Itt is szakadt, az utcákon alkalmi folyók alakultak ki. A jégeső azért nem jött túl jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. El is ment a TV-m Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. El is ment a TV-m Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Ne nevess, lemaradtam az olasz meccs második félidejéről! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Ne nevess, lemaradtam az olasz meccs második félidejéről! Donát. Rossz aki rosszra gondol, vagyis én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Itt is szakadt, az utcákon alkalmi folyók alakultak ki. A jégeső azért nem jött túl jól. Hát az nem, de a normál eső igen. Itt is voltak külön folyók az utakon. Egyébként ha nálunk szakad, nálatok 1000%, hogy legalább ugyanakkora vihar van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Jézus, Ody! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Ne nevess, lemaradtam az olasz meccs második félidejéről! Ez nem jó. Kellemetlen tud lenni egy ilyen kimaradás,tapasztaltam, de nem ma. Itt nem volt ilyen probléma, bár én nem néztem amúgy sem, csak az első félidőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Jézus, Ody! Donát. Jézus? Én? Dehogy! De azért örülök, hogy leesett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Postázhatnátok ide egy kis esőt. Már a szobaventilátoromnak is melege van. Pedig Veszprémben vagy esik, vagy harangoznak... most éppen az utóbbi sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Ez nem jó. Kellemetlen tud lenni egy ilyen kimaradás,tapasztaltam, de nem ma. Itt nem volt ilyen probléma, bár én nem néztem amúgy sem, csak az első félidőt Nálatok nem ment el semmi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Postázhatnátok ide egy kis esőt. Már a szobaventilátoromnak is melege van. Pedig Veszprémben vagy esik, vagy harangoznak... most éppen az utóbbi sajnos. Tényleg nem esett? Pedig nálunk csak akkor esik, ha országos eső van. Öcsémnek ki kellett szerelnie a prociját a gépéből, mert már 75 fokon működött, de ennek köze nem volt a meleghez, csak "kicsit" poros volt a hűtője Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Itt egy csepp eső sem esett. Olyan száraz itt minden, hogy a bushmanok már jönnek jegyzetelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.