MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Olvastam én is egyik nap ezt a szomorú hírt, jobbulást neki, hátha van még remény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Agyhalottá nyilvánították. De elég fura baleset volt ez. Azon se csodálkoznék ha nem ez okozta volna közvetlenül. Már ha igaz egyáltalán a súlyossága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. (((( Lehet hogy az okozta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 18. Csak a furcsa az, hogy állítólag(!) nem ütközött ugye senkivel és jóformán már megállt egy zöld pályán és csak eldőlt. :S Ezek után felállt, nevetgélt, majd néhány pillanattal később rosszul lett. Furcsa minden esetre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/...sha_richardson/ Eddig "bírta", sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Részvétem a családnak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. RIP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 19. ((( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Hűűű,de felhúztam most magam! Vettem 15ért egy Sony mp3-as lejátszót, ami 2GB-os háttértárral bír. Tök jó, meg minden, csak épp ha 19 fölé emelem a hangerőt a 32e-s skálán, akkor nem hallok semmit. Hasonló a helyzet, ha benyomom a "basszus" opciót, vagy ha kipróbálom bármelyik hangszín módot (pop/rock/élő, stb)... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Az mit takar, hogy nem hallasz semmit? Szó szerint? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. így szaggatottan jön a hang. Hol hallok valamit, hol meg teljes erőből szól (ez ritka). Szaggat a hang. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. így szaggatottan jön a hang. Hol hallok valamit, hol meg teljes erőből szól (ez ritka). Szaggat a hang. A helyedben visszavinném. Lehet hogy gyári hibás. Vagy talán a fülhallgató rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Kipróbáltam egy másikkal is, azzal is ugyanilyen (fülhallgatóról van szó). Holnap visszaviszem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Kipróbáltam egy másikkal is, azzal is ugyanilyen (fülhallgatóról van szó). Holnap visszaviszem... Átalakítót használsz? (a lejátszón 2,5mm-s jack aljzat, a fülhallgató 3,5ös) Mert nekem szoktak lenni problémáim ezekkel... Lehet, hogy egy új átalakító mekoldaná a problémát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Nem használok, de a fülhallgatót gyárilag adták a készülékhez, és azzal se müxik. Gondolom olyat adnak hozzá gyárilag, ami illik bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Nem használok, de a fülhallgatót gyárilag adták a készülékhez, és azzal se müxik. Gondolom olyat adnak hozzá gyárilag, ami illik bele. Akkor tényleg vidd vissza... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. így szaggatottan jön a hang. Hol hallok valamit, hol meg teljes erőből szól (ez ritka). Szaggat a hang. Érintkezési nyivinyavalya. Nálam általában akkor szokott fellépni amikor patkány grasszál a drótok közt (már nem grasszál, ;-( Amúgy, ha már Egyéb fontos: úgy néz ki sikerült szereznem tumorrezisztensnek számító patkányt. Részletek majd akkor ha itt lesznek) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Ez nem egyéb fontos, de a kinek tetszett Illyés Gyula a Puszták népe vagy szereti a hortobágyi életképeket itt nézegethet. Mind fekete fehér, kissé kopott. http://www.karikasostor.hu/keptar/archivum...rtobagy001.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. (szerkesztve) Kérek egy kis segítséget! Egy volt osztálytársam szakdogához töltet ki kérdőívet környezettudatosság témában. Kb 10 perc és olyan valakinek segítetek vele hogy szinte nekem segítetek. Kérdőív legyetek kedvesek minél többen kitölteni és elküldeni a nekem a vass.krisztina.rita kukac gmail.com címemre vagy ha valakinek az kényelmesebb, akkor MSN-en. Majd továbbítom. Köszi! Szerkesztve: 2009. Március 20. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Oks, én kitöltöm, majd küldöm a hétvége folyamán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Christopher Nolan testvérét gyilkosságért körözik: http://www.worstpreviews.com/headline.php?...633&count=0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Christopher Nolan testvérét gyilkosságért körözik Huhh, azt hittem hogy már Johnatan-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Krande: Kitöltve.Átküldve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. (szerkesztve) Köszi nektek A KÉRDŐÍV ÁTKERÜLT NETES FORMÁBA. http://www.surveygizmo.com/s/115766/kornye...sagesfogyasztas Légyszi aki még nem töltötte ki, az töltse! Köszi szépen! (aki már kitöltötte, annak köszönöm, már továbbítottam) Szerkesztve: 2009. Március 21. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Köszi nektek A KÉRDŐÍV ÁTKERÜLT NETES FORMÁBA. http://www.surveygizmo.com/s/115766/kornye...sagesfogyasztas Légyszi aki még nem töltötte ki, az töltse! Köszi szépen! (aki már kitöltötte, annak köszönöm, már továbbítottam) Kitöltöttem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. A KÉRDŐÍV ÁTKERÜLT NETES FORMÁBA. Miért kiabálsz? Félsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Nem is tudtam, hogy a nagybetű kiabálást jelent. Nem csak a kiemelés eszköze? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Nem is tudtam, hogy a nagybetű kiabálást jelent. Nem csak a kiemelés eszköze? Nem, a nagy betű a kiabálást jelenti a Netikett szerint. Kiemelésre ott van a félkövér, a dőlt valamint az aláhúzott ikon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hogy mindenki meghallja, az is aki a fülén ül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.