Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Nem, a nagy betű a kiabálást jelenti a Netikett szerint. Na végre én is látom, mi is pontosan az a Netikett, eddig csak hallomásból és csak úgy nagyjából voltam tisztában a szabályaival. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Ezt a nagybetűs dolgot én se tudtam egy darabig, míg egyszer, khmm... melóból írtam egy havernak, és mivel itt mindent nagybetűvel írunk, nem váltottam kisbetűre, és rám szólt, hogy ne kiabáljak Én is csak azóta tudok ilyeneket Krande, én kitöltöttem, csak otthon felejtettem Sajna nincs pár napig netem, majd behozom melóba, és elküldöm innen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nálunk esik a hó Nagyon durva, március vége felé járunk és esik a hó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nálunk meg pénteken egyszerre dörgött, villámlott és mellé szakadt a hó. F*sza volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nálunk esik a hó Nagyon durva, március vége felé járunk és esik a hó... Egyet se búsulj! A hétvégén 20 fok lesz. Pluszban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Egyet se búsulj! A hétvégén 20 fok lesz. Pluszban. Nálunk most is annyi van. Tesco az gondolom kicsit gazdaságosabb. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Egyet se búsulj! A hétvégén 20 fok lesz. Pluszban. Ja tölthetem majd a suliban a szombatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nálunk most is annyi van. Tesco az gondolom kicsit gazdaságosabb. :P Most is? Honnan netezel? Hawaii-ról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Most is? Honnan netezel? Hawaii-ról? Nálunk, helyben, Plus(z)-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nem tudom, hogy ide tartozik-e. Feltöltöttem képet és saját tartalmat is írtam, de a hozzászólásoknál nem látszik. Nem tudna valaki segíteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nem tudom, hogy ide tartozik-e. Feltöltöttem képet és saját tartalmat is írtam, de a hozzászólásoknál nem látszik. Nem tudna valaki segíteni? Ha aláírásnak szeretnéd akkor rossz helyre írtad be. Van egy olyan menüpont bal oldalt, hogy aláírás szerkesztése. Oda írd be a szöveget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Ha aláírásnak szeretnéd akkor rossz helyre írtad be. Van egy olyan menüpont bal oldalt, hogy aláírás szerkesztése. Oda írd be a szöveget. Köszi Ody. A képpel (avatarrral) szerinted mi lehet a gond? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. (szerkesztve) Vajon a Fábryba mikor hívják el a miniszterelnököt, hogy elbeszélgessenek vele.. Neki is járna ilyen vastaps? Szerkesztve: 2009. Március 24. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Köszi Ody. A képpel (avatarrral) szerinted mi lehet a gond? 120x90 -es lehet a max. méret. A tiéd nagyobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Nálunk esik a hó Nagyon durva, március vége felé járunk és esik a hó... Kolléganőm mesélte, hogy régen olyan is megesett, hogy a cseresznyevirágokra ráesett a hó Mivel ugye májusban még jönnek a fagyosszentek, amikor tényleg hideg lehet éjszaka. Jó idő volt már március elején is, de ilyen esetek azért előfordultak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Egyet se búsulj! A hétvégén 20 fok lesz. Pluszban. Csak akinek egy kicsit is nincs rendben az egészsége, az majd beled**lik majd a nagy változásba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Csak akinek egy kicsit is nincs rendben az egészsége, az majd beled**lik majd a nagy változásba Apám és a húgom is totál kivannak, mindketten elég érzékenyek az időjárás változásra, aztán emiatt hetek óta fejfájással küzdenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Én is látom családon, kolléganőkön, hogy kivannak ettől az időtől. A melegfront engem is megcs*sz néha, így aztán fél éjszakákat át fogok virrasztani pár napig. Előreláthatólag. Na de legalább fenn tudok maradni a műkori vb-re Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Jesszusom, és én ebben a városban élek Íme a mai tizenéves generáció..No Comment. Érdemes megfigyelni, mennyire "múvelt" egyeddel van dolgunk. A riporter is szívatja szegényt..hehe meg is érdemli...Szomorú a helyzet az az igazság. 70-es 80-as években más évek voltak, akkor valahogy az akkori fiatalokat kordába tartotta a rendszer..Vagy nem tudom.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Azért a riporter is megér egy misét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. "....akkor valahogy az akkori fiatalokat kordába tartotta a rendszer" Két piszok nagy mafflással most is meg lehetne oldani. A bunkója tudja rázni a fejét bezzeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Szomorú a helyzet az az igazság. 70-es 80-as években más évek voltak, akkor valahogy az akkori fiatalokat kordába tartotta a rendszer..Vagy nem tudom.. Ezt de jó olyantól olvasni, aki a '70-es, '80-as években még vagy gondolat sem volt, vagy még pelenkát viselt. Honnan tudod te, milyen volt akkor, mikor jó, ha a '80-as évek végére emlékszel, de akkor is még arra, hogy mit csináltál az oviban. Ilyen egyedek meg mindig is voltak, csak akkor az állatkertben, és nem a TV-ben mutogatták őket (meg egy-kettő előfordult az ember osztálytermében is olykor, az enyémben is akadt egy ilyen középsuliban). Viszont (hangyányit) még mindig jobb így, hogy hülyét csinál belőle a riporter, mintha úgy állítaná be, hogy ez a követendő példa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Elég 1 szánalom a műsor is. Múltkor is az volt, hogy 2 ismeretlen tizenévesnek a kamerák előtt kellett csókolózniuk, meg nyáron egy lányt felfektetnek az asztalra és ráöntenek piákat, a fiuknak meg le kell nyalni róla. Ez eléggé megalázó szerintem a szereplőknek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. 120x90 -es lehet a max. méret. A tiéd nagyobb. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Phobos hidd el nem megalázó nekik. Úgyanúgy ahogy a Mónika showban a szereplőknek. A séma ugyanaz. Rá lehet "venni" embereket ilyenre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Ilyen egyedek meg mindig is voltak, csak akkor az állatkertben, és nem a TV-ben mutogatták őket (meg egy-kettő előfordult az ember osztálytermében is olykor, az enyémben is akadt egy ilyen középsuliban). Hülyék mindig is voltak, de akkor valóban nem volt igény ilyet látni a TV-ben, nem ez volt az "érdekes műsor", hanem pl. a Delta. Mi azt néztük a TV-ben, meg a meséket, ha néztük egyáltalán, de leginkább sokkal kevesebbet néztünk TV-t. Valahogy az élet nem ennyire a különböző képernyők (TV, PC) előtt zajlott, ami sok szempontból jobb volt - mondom ezt persze úgy, hogy én is az estéim egy jelentős hányadát itt töltöm a gép előtt. A nagyvilág bejött a szobába a képernyők által, így sokszor az az érzésem, hogy a civilizált ember viszont kiszorulóban van a reálvilágból, virtuális élményekbe menekül a valóság elől. Ez valahol szomorú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. (szerkesztve) "....akkor valahogy az akkori fiatalokat kordába tartotta a rendszer" Két piszok nagy mafflással most is meg lehetne oldani. A bunkója tudja rázni a fejét bezzeg. Anyám szokta mondani, most hogy már felnőttünk, hogy a gyereknevelés komoly diktatúra. Például megjegyezte, hogy ő, mint aggódó szülű ad egy keretet a gyermeknek, nekünk, amiben elvárja, hogy szabadon és önállósn mozogjunk. Ha feszegetjük a keretünk határait, nyomást alkalmaz vagy egy olyan helyzetet helyez kilátásba, amiről tudja, hogy azt fogjuk választani, ami nekünk kevésbbé kényelmetlen és neki a legmegfelelőbb. Na megártott a biokémia................. Azta! Max két évvel lehet fiatalabb nálam és már alkesz és valszeg a Tiestó kaziért állt sorba mikor az észt osztották. Vagy ez nevelés kérdése? Sajnos ez az átlag, az egyetemeken is. Egyébként, lehet zenére tanulni! Én népdalokat, komoly zenét hallgatok, hogy meditativ állapotba kerüljek, elmém lecsendesedjen. Szerkesztve: 2009. Március 25. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Én meg Vangelist és Star Wars filmzenét hallgatok tanulás közben, mivel lenyugtatnak, mert nálam már tanulás közben előjön a stressz, az idegesség. Eléggé parás vagyok, az első szóbeli vizsgám alatt is elájultam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Én meg Vangelist és Star Wars filmzenét hallgatok tanulás közben, mivel lenyugtatnak, mert nálam már tanulás közben előjön a stressz, az idegesség. Eléggé parás vagyok, az első szóbeli vizsgám alatt is elájultam Szegény! Majda következőn rutinosabb leszel. Igazából tavaly én is úgy fogtam fel, hogy az életem múllik rajta. Most meg?! Mindent megteszek, hogy menjen, de van mikor nem sikerül......ez van. Kitartás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Hülyék mindig is voltak, de akkor valóban nem volt igény ilyet látni a TV-ben, nem ez volt az "érdekes műsor", hanem pl. a Delta. Mi azt néztük a TV-ben, meg a meséket, ha néztük egyáltalán Szintén viszonyítás kérdése, szerintem. A haverjaim, én, ismerősök szintén nem ezeket nézik, hanem a Discovery-t, Nationalt, és ez a Viva max akkor szól (ha szól, mert olykor le van némítva), ha összegyűlünk havernál kártyázni, és nincs éppen más mjúzik, amit a DVD-be tehetnénk. Persze lehet, hogy csak nagyon jó közegben nőttem fel, és a megfelelő embereket válogattam össze ismerősnek, de az ehhez hasonló idióták száma az én ismerőseim köreiben egy kézen megszámolható. Pedig azért ismerek pár embert. Az viszont tényleg változás, hogy régen nem volt jutyúb, meg internet, meg egyebek, amik ezeket közelebb hozzák az emberhez. Most van, viszont lehet, hogy nem eme szellemi fogyatékosok száma nőtt (legalábbis szerintem nem radikális mértékben), hanem csak tájékozotabbak lettünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.