Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Éljen! Éljen! Éljen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Ma nősül Bomarr testvére. Sok boldogságot nekik, éljen az ifjú pár! Sok sok boldogságot, hosszan, jólesően! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Sok boldogságot nekik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Sok boldogságot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Ásó-kapa... És nem mezőgazdasági munkára gondolok Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Sok boldogságot és az Erő legyen velük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Sok boldogságot kívánok nekik én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Csatlakozom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. GYerekek, ma valami hihetetlen megtiszteltetés ért, legalábbis jelen állás szerint. Régóta foglalkozok vers írással, de csak úgy hobbi szinten. Egyik évfolyamtársamnak a testvére hamarosan esküszik, és jelen állás szerint az ÉN versemet szeretnék, ha felolvasná valaki az esküvőn... Még mindig hüledezek ennek hallattán. (akit érdekel a vers, az szóljon. Persze a fórumra is betehetem, ha van rá igény) Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. (akit érdekel a vers, az szóljon. Persze a fórumra is betehetem, ha van rá igény) Még szép hogy van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Gratulálok, és persze, hogy tedd be engem is érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Szerelem Szerelem, te végtelen, kimeríthetetlen óceán Hol van határod, fürkészem nem tudván, Hogy érteni ezt nem lehet, csak érezni Érezni, legbelül, s onnan meríteni. A szerelem ott kezdődik, ahol a szavak véget érnek A szerelem ott kezdődik, ahol az érzések már nem elegek A szerelem ott kezdődik, ahol a szeretet már kimerül A szerelem ott kezdődik, ahol az értelem kiürül. A szerelem nem fogalom, a szerelem nem tárgy A szerelem nem főnév, nem melléknév vagy más A szerelem nem egy érzés, melyet eldobhatsz A szerelem nem egy döntés, melyet meghozhatsz. A szerelem semmi, csupán maga a fény Mikor látod kedvesed csillogó szemét És érzed, amit ő is, a megfoghatatlant És rájössz, hogy érted a felfoghatatlant? Akkor megérted: A szerelem MINDEN, Mi a világon valaha létezett. A szerelem? maga a SZERELEM. Nekem nem tetszik, de ez nem mérvadó, mert nekem egyik saját versem se tetszik. Persze lehet kritizálni, örülnék neki Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Na jubiláljunk egyet. 30000 Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Nekem nem tetszik, de ez nem mérvadó, mert nekem egyik saját versem se tetszik. Persze lehet kritizálni, örülnék neki Donát. Szerintem minden művész és iró így van a művével, hogy nem tetszik neki. Legalábbis az elején. Én is így vagyok a rajzaimmal, bár az teljesen más tészta, és az is hogy én nem vallom magam művésznek. Nah, a vers. Nem sokat értek a versekhez, de ez nekem nagyon bejött. Szimplán csodálatos és megható. Megérdemelten olvassák fel majd az eskövőn! Büszke lehetsz rá. Fel lehet használni magán célokra is? Barátnőnek elküldeni v ilyesmi? Csak így tovább. Én szívesen fogadok több verset is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Fel lehet használni magán célokra is? icon4.gif Barátnőnek elküldeni v ilyesmi? icon3.gif Egyétek és vegyétek, ez az én... hangom Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Mindenkinek aki köszöntött: a bátyámék nevében is nagyon köszönöm a gratulációkat! Eszembe se jutott volna, hogy ilyesmi miatt is irni fogtok, igy kicsit meg is vagyok hatva. Még egyszer köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Így utólag is Sok Boldogságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Így utólag is Sok Boldogságot. Köszi neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Egyik évfolyamtársamnak a testvére hamarosan esküszik, és jelen állás szerint az ÉN versemet szeretnék, ha felolvasná valaki az esküvőn... Sok boldogságot nekik! A vers meg gyönyörű lett! De komolyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Szerintem is. A vers meg aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Jó a vers, bár nekem kissé csöpögős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Na ja Ha az ember szerelmes... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Jó a vers, bár nekem kissé csöpögős. Annak kell lennie. Egy eskvőn az ember nem szólhat világfájdalomról! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. De eredetileg nem esküvőre készült Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Annak kell lennie. Egy eskvőn az ember nem szólhat világfájdalomról! Ebben kicsit ellent kell, hogy mondjak....amúgy meg részvétem az érinteteknek. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. (szerkesztve) Igen oldie!!! :) Szerkesztve: 2006. Július 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Holnap elmegyek egy hétre nyaralni, de Nektek további jó fórumozást Remélem, még reggel fel tudok lesni, de ez korántsem biztos (max. ha gyorsabban csomagolok, mint a többiek, de általában úgy szokott lenni ). Egy hét múlva jövök (kivéve, ha bejön valami rossz idő, mert akkor előbb). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Jó nyaralást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Holnap elmegyek egy hétre nyaralni, de Nektek további jó fórumozást Remélem, még reggel fel tudok lesni, de ez korántsem biztos (max. ha gyorsabban csomagolok, mint a többiek, de általában úgy szokott lenni ). Egy hét múlva jövök (kivéve, ha bejön valami rossz idő, mert akkor előbb). Jó nyaralást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.