MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Köszi szépen mindenkinek, Phobos, Jake, frenkie, Rog, Dzséjt, Ody Phobos, Te aztán gyors voltál Dzséjt meg marha hízelgő, de fog is rajtam a hízelgés Frenkie, még nem tudom, mi lesz, du megyünk húgommal Pestre barátnőnkhöz, csavargunk, még bármi megeshet Ody, a csókok mindig jól jönnek Meg minden gratula a többiektől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Ody, a csókok mindig jól jönnek Meg minden gratula a többiektől Remélem a vén sz*r se felejtett el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Phobos, Te aztán gyors voltál Dzséjt meg marha hízelgő, de fog is rajtam a hízelgés Én az iwiwen látom, hogy kinek lesz másnap a születésnapja, s mivel éjfélig rendszerint fent vagyok, lefekvés előtt beírom, hogy BSZ aztán megyek csicsikálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Remélem a vén sz*r se felejtett el. Priviben megkapta a magáét :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Priviben megkapta a magáét Csak priviben? Milyen férfi vagy Te? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Csak priviben? Milyen férfi vagy Te? Hát ha eccer menekül otthonról és más programja van :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Hát ha eccer menekül otthonról és más programja van :D Menekül előled? Hmmmm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Ismeri a módszereimet, mellyel gratulálok neki De jövőhéten be lesz pótolva kamatostul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Ismeri a módszereimet, mellyel gratulálok neki De jövőhéten be lesz pótolva kamatostul De jó lesz valakinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Boldog szülinapot, MissKarrde! Gratula, Krande! A kétbetűs előtag mikor várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Gratulálok. Mostmár legalább nekünk Sith-eknek is van egy doktornőnk és nem kell Sith módszerekhez folyamodnunk, ha megsérülünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Beadtam a szakdolgozatot. Agyam kipreparálódva, de működőképesnek tűnik Drakula! Már csak a doktorid kell, és viszem hozzád a macskáim Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Köszi szépen, Krande, Gyoka, Nabopolasszar Remélem a vén sz*r se felejtett el. Á, nem felejt el Én az iwiwen látom, hogy kinek lesz másnap a születésnapja, s mivel éjfélig rendszerint fent vagyok, lefekvés előtt beírom, hogy BSZ aztán megyek csicsikálni Jó módszer Sajnos én marha lusta vagyok az iwiwen nézni a születésnapokat Bár mostantól egy ismerősöm házassági évfordulóját is tudni fogom, ugyanis ma házasodik Az esketésre híva voltam, de hát inkább nem megyek Drakula! Már csak a doktorid kell, és viszem hozzád a macskáim Hehe, tényleg, lehet tanácsot kérni is Ez eddig magamtól eszembe sem jutott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Gratulálok. Mostmár legalább nekünk Sith-eknek is van egy doktornőnk és nem kell Sith módszerekhez folyamodnunk, ha megsérülünk Phobos, Krande állatorvos lesz... Gondolom, tudod, milyen logikus (és téves) következtetés jön ebből... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Phobos, Krande állatorvos lesz... Gondolom, tudod, milyen logikus (és téves) következtetés jön ebből... :D és én akkor most elmegyek a sarokba... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. és én akkor most elmegyek a sarokba... Tudtam én. Te egy állat vagy Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Á, nem felejt el Na ezt úgy írtad mintha baj lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Pedig nem úgy szántam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Pedig nem úgy szántam Tudom csak hülyülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Phobos, Krande állatorvos lesz... Gondolom, tudod, milyen logikus (és téves) következtetés jön ebből... Darth Maul és Sidiousa után nem csoda, hogy a Sitheknek állatorvos kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Sok boldog szülinapot, MissKarrde! Remélem, jól sikerül a mai pesti csavargás, egy szülinaposnak ez kijár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Darth Maul és Sidiousa után nem csoda, hogy a Sitheknek állatorvos kell Na jó, de Vader után meg inkább műszerész... Ja! Én az vagyok. Krande, nyitunk majd közös vállalkozást? Sithek gyógyítása és javítása mesterfokon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. MissKarrde: online is boldog születésnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Mindenki augusztusban született? Isten éltessen Füge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Köszi! MissKarrdenak meg Boldog szülinapot így utólag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Sok Boldog Szülinapot Füge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Boldog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.