Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Indul az alternatív Lost. Ki akar velem együtt "eltűnni" erre a szigetre? http://www.kindgirls.com/gallery/hegre/6gi...na-melissa/16/0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. :D És ha itt is jegesmedvék jönnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Gyoka, ez igazán kár. De ha sok aktív olvasótok nem is volt, legalább azt biztos el lehet mondani, hogy Ti élveztétek csinálni, amíg volt rá időtök. A befektetett energia így nem veszett kárba, mégha talán most úgy is tűnik. Jah, kárba nem veszett... Már most vannak, akik el akarják kunyerálni a cuccainkat. Semmit nem fogok odaadni senkinek, hogy felrakja saját honlapra, mert én kínlódtam a szkennekkel, stb. Meg most ott okoskodnak (Ody, nem rád gondolok természetesen, mert te nem okoskodtál), hogy így meg úgy, meg velünk van az Erő, meg hogy de milyen sokan jártak az oldalra. Az tény, hogy sokan jártak, de ha nem lett volna számláló, semmit nem veszünk észre belőle. Néha Milán és Ody írtak egy-egy köszit, de azért tudom, hogy mennyien nézegették pl a magazin szkenneket, és abból csak egyetlen egy ember volt képes benyögni egy köszit? Hát nekem így nem éri meg a dolog. Nem érzem azt, hogy ér valamit a munkám, és ez gáz. Ellentétben pl a Ewanes oldallal, aminek sokkal kevesebb a látogatója, mégis mindig megy a beszélgetés a chatben, megköszönik a feltöltéseket, stb. Azt sokkal szívesebben csinálom. Szóval erről ennyit. Meg legalább több időm lesz Dekameront meg Don Quijotét olvasni... Most csak azért írok ám ennyit, mert még két órát várnom kell a következő fantasztikus órámra, és itt unatkozok a könyvtárban. És senki sincs msn-en. Mert mindenkinek ma kezdődik a suli, csak nálunk kezdődött múlt hét hétfőn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Bevallom őszintén, én az oldalt nem látogattam, mentségemre szóljon, hogy mást se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Hú, újra itt. A 7végén hulla voltam az allergiától és még egy másik betegségtől. Durva volt, olyan pocsék hangulatom volt... Ma meg már azt hittem soha nem lesz vége ennek a napnak Most értem haza pár perce. Megkezdődött az egyetem sok ember örömére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Új, óriási patkányfajt fedeztek fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megkezdődött az egyetem sok ember örömére Most már én is tapasztalom a suli kezdetét, reggel diákok is vándorolnak az úton, no meg sokan kószálnak az állomás környékén is, főleg csitri korúak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. no meg sokan kószálnak az állomás környékén is, főleg csitri korúak Hm... ez hol is van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Donát: teljesen feleslegesnek érzem már az egészet.Harmadszor is leírom, hogy tudom, hogy a mai gazdasághoz kellenek a bankok.Csak nem jó, sem a gazdaság, sem a függés a bankoktól. Mindegy.Én hiszek valamiben, te hiszel valamiben.Leírhatnám miért rühellem a kapitalizmust, de nem tszem.A léynege, úgyis az, hogy a zért mert a profit és a pénz áll a középpontjában és nem az ember. A faji felvetésedet meg nem értem.Elolvastam az írásomat és nem találtam ilyen jellegű mondatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Nem olyan rosszak a bankok.. Főleg ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hm... ez hol is van? Ahol lakom Bp-től kb. 50 km dél-kelet felé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Bezony-bezony elkezdődött, Semmit nem lehet elintézni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Négyes lett a diplomamunkám Mondták hogy kissé összecsapott lett a beadott anyag, meg hogy a mellékletben hiába vannak benne az eredmények nem ártott volna a szövegben is alaposabban kifejteni, meg hogy elolvastatni néhány emberrel mielőtt beadom, de ők is tudták hogy miért nem olvasták el előtte, úgyhogy semmi gubanc. Örülök. Megyek mindjárt járványtant tanulni.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Gratulálok, a négyes nagyon szép eredmény (akár összecsapott, akár nem) De milyen egyetem az, ahol a diplomamunkával még nincs vége? És minden diáknak üzenem: srácok, addig örüljetek, amíg tanultok, mert dolgozni sokkal nagyobb kihívás időnként, főleg mert az már nem jegyre megy, hanem zsebre. És uv-k sincsenek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. (szerkesztve) Köszi! Államvizsga..... Járványtan, élelmiszerhigiéné, igazgatástan. Szerkesztve: 2009. Szeptember 8. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Gratulálok Krande! Pildi: Nekem is 3 db szakdogát kell majd írnom (jó esetben ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Grat az eredményhez Én bezzeg örültem amikor már pénzt kereshettem :o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Én se dolgozni, se tanulni nem igazán szeretek Inkább aludni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Frenkie: És ők fognak a legjobabn sipitozni, ha megint komcsi vagy fasiszta rendszer lesz valahol a világban.Nem tanultak semmit a 2. világháború elötti időkből.Egyszerűen nem fogják fel, hogy a miért utálják őket,.Nem értik meg a milliós fizetésükkel, hogy mi az emberek problémája. Ezt gondoltam annak, de akkor biztos félreértettelek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Húúú de elegem van a magukat mindentudónak gondoló tanárokból, akik úgy akarnak általános műveltségre tanítani egyetemi kurzus címszó alatt, hogy közben azt hiszik, hogy 1918-ban volt Trianon... Bővebben a blogomban keseregtem ki magam (misterx.freeblog.hu ha érdekel valakit bővebben). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Én bezzeg örültem amikor már pénzt kereshettem Az elején még nekem is felhőtlen volt ezen irányú örömem. Az anyagi függetlenség nagy dolog, mert hiába nagykorú az ember, ha a szüleitől függ anyagilag, úgy nehéz azt mondani, hogy ne szóljanak bele a dolgaiba... Most meg de tudnám értékelni a 2 hónap nyári szünetet Én se dolgozni, se tanulni nem igazán szeretek Inkább aludni Ez csak rövid távon működőképes. Húúú de elegem van a magukat mindentudónak gondoló tanárokból, akik úgy akarnak általános műveltségre tanítani egyetemi kurzus címszó alatt, hogy közben azt hiszik, hogy 1918-ban volt Trianon... :D Bővebben a blogomban keseregtem ki magam (misterx.freeblog.hu ha érdekel valakit bővebben). Akire nem érdemes, arra nem kell odafigyelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Frenkie: Ezt gondoltam annak, de akkor biztos félreértettelek Ebben semmi dörgedelmes nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. És minden diáknak üzenem: srácok, addig örüljetek, amíg tanultok, mert dolgozni sokkal nagyobb kihívás időnként, főleg mert az már nem jegyre megy, hanem zsebre. És uv-k sincsenek... No meg szerintem a sulis szívatás elviselhetőbb a melóhelyinél, mert ugye melóhelyen aztán tényleg minden élesben megy Most meg de tudnám értékelni a 2 hónap nyári szünetet Én is ezt mondogatom évek óta, pedig nekem nincs gyerekem, stb. mégis nagyon hiányzik már egy nagyobb szünet Kár, hogy nem lehet mondjuk 10 évenként egy nagyobb szabit beiktatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Krande: Épp fordítva. Az egyetemes szívatás a keményebb. Volt nálunk egy lány akit a tanár le hülye k-zott (igen, ilyen bunkó a tanár, egy nagy ****, de ha nem veszed fel amit mond, akkor el lehet evickélni) , ő felháborodott beszólt neki, erre megbuktatta a tanár. Majd átment egy másik egyetemre, és ott dolgozott a tanár egyik haverja, aki ugyanúgy szivatja.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hmmm... Lengyeltótiban lakom... lehet, hogy ezt ezután nem kellene nagyon reklámoznom? :o "Egy somogyi település, a 3365 lakosú Lengyeltóti bűnügyi helyzete volt relatíve a legkritikusabb tavaly a hazai közép- és kisvárosoké közül ? erre lehet következtetni a legfrissebb bűnügyi statisztikából, amit a nyomozó hatóságok 2008-ban lezárt aktái alapján állítottak össze. A Balatontól 12 kilométerre fekvő helységben 331 bűneset ügyében fejezték be 2008-ban a nyomozást, vagyis Lengyeltótiban majdnem minden tizedik helybelire jutott egy-egy deliktum. Az egykori járási székhelyen főként a srenkerek mutattak feltűnő aktivitást, hisz nem kevesebb mint negyven lakás- és nyaralóbetörésre s további 59 melléképület és garázs kifosztására, illetve megrongálására derült fény." Forrás és a teljes cikk: Városok bűnügyi toplistája II. Ma még az egyik tévétől is voltak kint riportot készíteni a polgármesterrel, és megkérdezték az "utca emberét" is. (Többek közt engem is. Ha jól láttam a mikrofonon a logót, akkor a Duna TV volt. Azt persze elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor és hol lesz adásban... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Gratulálok Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. (szerkesztve) Nagy-nagy gratula, Krande! :o Krande: Épp fordítva. Az egyetemes szívatás a keményebb. Volt nálunk egy lány akit a tanár le hülye k-zott (igen, ilyen bunkó a tanár, egy nagy ****, de ha nem veszed fel amit mond, akkor el lehet evickélni) , ő felháborodott beszólt neki, erre megbuktatta a tanár. Majd átment egy másik egyetemre, és ott dolgozott a tanár egyik haverja, aki ugyanúgy szivatja.... Ha úgy gondolod, a munkahelyeken ez nincs így, naívnak kell gondoljalak. És azért a munkahelyen nagyobb a tét, mint az egyetemen... Szerkesztve: 2009. Szeptember 8. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Krande: Épp fordítva. Ugye ezt Karrdénak írtad? Pedig nem olyan nehéz megjegyezni a nevét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Pedig általában megjegyzem vagy gyorsan kijavítom . Úgy néz ki az orvos nagyon kikészített ma Bocsi a 2 érintettől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Ha úgy gondolod, a munkahelyeken ez nincs így, naívnak kell gondoljalak. És azért a munkahelyen nagyobb a tét, mint az egyetemen... A tét is nagyobb, meg a felelősség is (ha kirúgnak, hogyan fogod eltartani magad és a családodat). Ez azért már nem a "megbuktat a tanár, ha beszólsz neki" kategória. De egyébként én arra jöttem rá a harmincas éveim vége felé, hogy a legjobb ha az ember mindig azt a korszakát élvezi, amiben éppen van. Végig lehet úgy élni egy életet, hogy az ember mindig valami másra, egy következő stádiumra vágyik, mert azt hiszi akkor jobb lesz neki ezért vagy azért (pedig könnyen lehet, hogy nem), és közben meg elfelejt élni. Persze kell egy jövőkép, mindenkinek de a huszonéveseknek meg főleg, hogyan képzelik majd el az életüket, de nem szabad elszalasztani azokat a lehetőségeket, örömöket amiket a jelenidő nyújt. Abból is ki kell hozni a maximumot, ami éppen most van. Szóval szerintem élvezze mindenki az egyetemi évei örömeit, a bánatain meg tegye túl magát minél gyorsabban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.