Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve Hát nálam a korábbi a "k*rvagép" volt, a mostani meg a 'megymintazállat".
Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve Donát, nálunk is van neve a gépeknek:) Bár mostanában tervezzük lecserélni őket. Ledolgozták az idejüket!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve Ahogy nézelődök a neten, erre az oldalra találtam: http://bizinformation.org/hu/www.swsaga.hu Tehát Ody ha megszorul min. ennyiért el tudja adni az oldalt (CSak zárójelben jegyzem meg, az én oldalam mennyit ér )
Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve Az enyém 6,91 milliót El kéne adnom, megoldódnának a jelenlegi anyagi gondok
Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve Ebből kitelne Odynak egy jó kis egy méteren felüli plazmatv.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve Az én oldalam ennyit ér. Jó is lenne! De valójában szerintem csak azért, mert az ingyenes oldalaknál a szolgáltatót nézi.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve A fő domaint veszi figyelembe és nem a subdomaint. De a Sagánál reális képet mutat Viszont ha a másik címmel nézem az oldalamat, akkor is nagy számot ad ki
Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve Na most már tudom mennyiért lehet átadnom a jogokat. Tessék csak tessék.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve Ennyiért elkótyavetyélnéd? Dehogy. De engem nem is bombáznak mint Royalt.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve Szerző Holnap drukkoljatok nagyon, legyetek kedvesek. De nagyon-nagyon. Járványtan.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve Járványtan.Sok szerencsét Már a neve is rémisztő ha még elgondolom miket kell tanulni benne
Hozzászólás ideje: 2009. Október 1.15 éve Szerző Köszi mindenkinek.... totál ideg vagyok. Elhasználódottan érzem magam.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Ma irok kémiából nekem is drukkoljatok! Nagyon fontos lenne. Köszi!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Mindkét leányzónak megy a druk-druk! :keresztbefontujjusmile:
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Ma irok kémiából nekem is drukkoljatok! Nagyon fontos lenne. Köszi! Hát ha csak ezen múlik: Drukk!!!!!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Szerző Drukk néked Orki! Köszi mindenkinek, hármas. Örülök. A következő műsorszám Élelmiszerhigiénia, 16 -án lesz.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Orki, neked is egy kalappal Krande, lesz még ezen kívül valami vizsga, vagy már utána totál finisben vagy?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Halál profi computer power test http://www.computerpowertest.com/
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Halál profi computer power test Köszi Oldie, megnéztem az oldalt. Nem is tudtam hogy ilyen bivaly erős a gépem felépítése
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Halál profi computer power test Egyszerűen tévedhetetlen, részletekbe menően pontos. Nem is tudom, hogy köszönjem meg, hogy megosztottad velünk! Megy is be kezdőlapnak.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.