Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Hát nálam a korábbi a "k*rvagép" volt, a mostani meg a 'megymintazállat". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Donát, nálunk is van neve a gépeknek:) Bár mostanában tervezzük lecserélni őket. Ledolgozták az idejüket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Nálam is vannak a gépeknek neve: Régi, Új, laptop Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Ahogy nézelődök a neten, erre az oldalra találtam: http://bizinformation.org/hu/www.swsaga.hu Tehát Ody ha megszorul min. ennyiért el tudja adni az oldalt (CSak zárójelben jegyzem meg, az én oldalam mennyit ér ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Az enyém 6,91 milliót El kéne adnom, megoldódnának a jelenlegi anyagi gondok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Ebből kitelne Odynak egy jó kis egy méteren felüli plazmatv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Az én oldalam ennyit ér. Jó is lenne! De valójában szerintem csak azért, mert az ingyenes oldalaknál a szolgáltatót nézi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. A fő domaint veszi figyelembe és nem a subdomaint. De a Sagánál reális képet mutat Viszont ha a másik címmel nézem az oldalamat, akkor is nagy számot ad ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Na most már tudom mennyiért lehet átadnom a jogokat. Tessék csak tessék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Ennyiért elkótyavetyélnéd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Ennyiért elkótyavetyélnéd? Dehogy. De engem nem is bombáznak mint Royalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Holnap drukkoljatok nagyon, legyetek kedvesek. De nagyon-nagyon. Járványtan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Járványtan.Sok szerencsét Már a neve is rémisztő ha még elgondolom miket kell tanulni benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Részemről meglesz a drukkolás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Miért nem gyógytan?! Megy a drukk azért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Köszi mindenkinek.... totál ideg vagyok. Elhasználódottan érzem magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Tőlem is megy a Drukk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 1. Megy a drukk! Ügyes legyél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megy a drukk innen is, ügyes leszel, meglátod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Ma irok kémiából nekem is drukkoljatok! Nagyon fontos lenne. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Mindkét leányzónak megy a druk-druk! :keresztbefontujjusmile: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Drukkolok neked is orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Ma irok kémiából nekem is drukkoljatok! Nagyon fontos lenne. Köszi! Hát ha csak ezen múlik: Drukk!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Drukk néked Orki! Köszi mindenkinek, hármas. Örülök. A következő műsorszám Élelmiszerhigiénia, 16 -án lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Az arany középút Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Drukk, Orki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Orki, neked is egy kalappal Krande, lesz még ezen kívül valami vizsga, vagy már utána totál finisben vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Halál profi computer power test http://www.computerpowertest.com/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Halál profi computer power test Köszi Oldie, megnéztem az oldalt. Nem is tudtam hogy ilyen bivaly erős a gépem felépítése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Halál profi computer power test Egyszerűen tévedhetetlen, részletekbe menően pontos. Nem is tudom, hogy köszönjem meg, hogy megosztottad velünk! Megy is be kezdőlapnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.