Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Boldog születésnapot, Miss! Donát Én is csatlakoznék.Boldog születésnapot Miss Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Köszi szépen, Kudar, Krande, Rog, Lokatelli, Donát, Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. (szerkesztve) Karrrdee! HBTY!! Szerkesztve: 2006. Augusztus 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Köszi szépen, Ody, ez nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Boldog születésnapot MissKarrde!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Én is boldog szülinapot kívánok neked MissKarrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Köszönöm Frenkie és Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Köszönöm Frenkie és Dzséjt Ittál már valami finomat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Nem Szombaton ittam egy korsó sört, több tanú is volt rá Tegnap egész du és este olvastam, el is felejtettem, hogy kéne valamit inni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Boldog születésnapot, Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Sok Boldog Szülinapot Darth Fuge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Boldog születésnapot Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Boldog Szülinapot Fuge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Boldog Szülinapot Fuge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Jönnek ám az események. Isten éltessen Füge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Boldog születésnapot kívánok én is! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. csengőhangok Még mindig nem értek valami veszettül a nethez, megmondaná valaki, hogy lehet ezeket elmenteni midi hangként? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Még mindig nem értek valami veszettül a nethez, megmondaná valaki, hogy lehet ezeket elmenteni midi hangként? Rá kell klikkelni arra, amelyiket le akarod tölteni, az megjelenik a köv oldal közepén, arra jobb klikk és mentés vagy letöltés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Visszavagyok, gépfejlesztás miatt nem voltam 1-2 napig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Nem Szombaton ittam egy korsó sört, több tanú is volt rá Tegnap egész du és este olvastam, el is felejtettem, hogy kéne valamit inni. Ilyenkor lehet ám kettőt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Rá kell klikkelni arra, amelyiket le akarod tölteni, az megjelenik a köv oldal közepén, arra jobb klikk és mentés vagy letöltés. Így kezdtem, de az otthoni gépemmel valami gond lehet (lehet, hogy valami nincs feltelepítve?), mert nem jött elő olyan menü pont, ami kellett volna. Majd ráállítom öcsémet, hogy mi lehet a gond. Máshol sikerült. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Ilyenkor lehet ám kettőt is. No majd legközelebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Utólagosan sok boldogságot Karrde, és Fuge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Köszi szépen, Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. (szerkesztve) Boldog Szülinapot Ian McDiarmidnak, aki ma 62 éves! Szerkesztve: 2006. Augusztus 11. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Happy Birthday Lord SIDIASSSS Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Boldog szülinapot neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megjöttem a Mátrából, szóval rettegjetek! Lesz törlés, rendre utasítás, és minden ami szem-szájnak ingere. Hétvégén rally volt a szerpentinen. Állat volt. Épp előttünk csúszott ki a Botka Krisztián...össze is törte a gépét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Én is boldog szülinapokat kívánok, így utólag! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.