MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Nyugodjon békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Mind mind nagyszerű rajzfilmek voltak....és maradnak is. Asszem pár nemzedék felnőtt alattuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Én a Vukot és a Ludas Matyit szerettem a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. (szerkesztve) Nyugodjon békében! Ám egy feladat Phobosnak és annak, aki szereti a fizikát. Kissé elmebeteg feladat. 3. Spagettit (tömör henger alakú, hosszú tésztát) szippantunk be. A spagetti nyilván attól megy be a szánkba, mert szívjuk a szájüreg felol. A tésztára a szájunk által ható erok közül egyik csak nyomóero (ettol nem megy be mellette levego), a másik csak súrlódás, ami kifelé hat. Akkor mi ?nyomja be? a szánkba? A spagetti mindenhol hengeres, azaz a külso légnyomás nem ?befelé? nyomja, hanem merolegesen. Mondhatnánk, hogy a végén: de ki gondolja, hogy a tányéron tekergo méteres tészta végét megnyomva bármi is történik? A szánk belsejében levo, hosszú, tekergo tészta végét szintén nem érezzük, hogy húzná bármi is. Adjuk meg a tésztára ható eroket, és mutassuk meg, hogy a befelé nyomó ero csak a légnyomástól és a tészta keresztmetszetétol függ. Nem én találtam ki eltés fizika verseny egyik gyöngyszeme. Szerkesztve: 2009. Október 22. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Hihetetlen, hogy egyes embereknek mire van idejük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Szerintem pusztán a fizika gyakorlati oldalát prezentálja, de tényleg agybeteg Tetszik, bár a fizika nem a kedvencem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Én meg csak számolni tudok, no logikai érzék a fizikához Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Van olyan youtube letöltő mint a downloadhelper firefox-ra Opera-böngészőre is?Marhára kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Szegény Dargay. Nyugodjék békében. A Vukot és a Ludas Matyit szeretem tőle a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Help! Megvan a probléma, már a torrentem is csak 40-nel tölt... (a 240 helyett) Segítség! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Help! Megvan a probléma, már a torrentem is csak 40-nel tölt... (a 240 helyett) Segítség! Milyen oprendszered van?Nekem Vistán jóval kevesebbel töltött mint amennyivel kellett volna.Mióta Win 7-est használok minden ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Elhunyt Dargay Attila Nyugodjon békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. XP-m van, de eddig nem volt semmi baja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Tipp 1: húzd ki a konnektorból a modemet egy éjszakára. Tipp 2: hívd fel a szolgáltató helpdeskjét, mert lehet, hogy a gigszer náluk van (vagy okosabbak, mint mi ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ja-ja a szolgáltatót hívd fel szerintem is, nálam is ők voltak a ludasak azalatt a tavalyi 2 hónap alatt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Jah, ha egyáltalán hajlandóak beismerni, hogy náluk van a bibi. Nekem ilyen bajom mostanában nem nagyon lesz, mert a szolgáltatóm a kollégám is több, mint 9 éve, így viszonylag jó viszonyban vagyunk Tehát, ha bajom van, akkor nyugodtan fordulhatok hozzá Mellékesen számteches, szóval van rálátása minden szinten a témára, no meg elég segítőkész is A kábelszerelő fickó meg a szomszédban lakik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Boldog szülinapot Magyarország! Huhhh de öregek vagyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Jah, ha egyáltalán hajlandóak beismerni, hogy náluk van a bibi. Nekem ilyen bajom mostanában nem nagyon lesz, mert a szolgáltatóm a kollégám is több, mint 9 éve, így viszonylag jó viszonyban vagyunk Tehát, ha bajom van, akkor nyugodtan fordulhatok hozzá Mellékesen számteches, szóval van rálátása minden szinten a témára, no meg elég segítőkész is A kábelszerelő fickó meg a szomszédban lakik Ha csak nem egyeduralkodó a szolgáltató a placcon, akkor be kell ismernie (általában a netes szolgáltatók amúgy sem genyák, leszámítva a UPC-t). Elvégre, ha a szolgáltatásával baj van, a felhasználó leléphet, és az neki nem jó. Így könnyű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Igen, én is először a szolgáltatóra gyanakodtam, ezért a letöltést megkezdtem tesómnál, ám nála gyors volt, ezért azt kizártam, és hasonlóképpen a modemet is. A furcsa viszont az, hogy most megint gyors nálam is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ha csak nem egyeduralkodó a szolgáltató a placcon, akkor be kell ismernie (általában a netes szolgáltatók amúgy sem genyák, leszámítva a UPC-t). Elvégre, ha a szolgáltatásával baj van, a felhasználó leléphet, és az neki nem jó.Így könnyű :D Igaz Igen, így könnyű Donát, nekem még az jutott eszembe, hogy valami vírus is rendetlenkedhet akár. Bár ha már oké minden, akkor valami átmeneti anomália volt csak. Reméljük, nem tér vissza. Habár ha jobban belegondolok, estére még egy kicsit talántán jó lenne a lassú kvízjátékosok szempontjából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Igen, én is először a szolgáltatóra gyanakodtam, ezért a letöltést megkezdtem tesómnál, ám nála gyors volt, ezért azt kizártam, és hasonlóképpen a modemet is. A furcsa viszont az, hogy most megint gyors nálam is. Hm... akkor már csak a router maradt. Vagy elállítódott az elosztási arány, vagy a tesód gépe lefogta a tiédet (ez valószínűbb, nálam az enyém volt az elsődleges gép, és a routerem az én gépemnek adta a nagyobb sebességet, mikor töltöttem, ami a húgomnál komoly lassulást eredményezett). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Miss: Vírus kilőve, 3x futtattam le az Avastot, ez volt az első, amire gondoltam természetesen. Az Avastom persze lehet hiányos adatbázisú, de nem hiszem, eddig mindent észrevett. Dzséjt: Ezen gondolkodom én is, de eddig úgy volt, hogyha én letöltöttem, akkor egy az egyben elvette tesómtól a sávszélességet, ha viszont mindketten neteztünk, akkor egymásnak lassítottuk be a rendszert (észrevehetetlen, ha csak sima oldalakat nézel, de ha videót nézett tesóm, azt én is ugyanúgy éreztem, mintha én néztem videót magamnál). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Nyugodjon békében! Ám egy feladat Phobosnak és annak, aki szereti a fizikát. Kissé elmebeteg feladat. ... Nem én találtam ki eltés fizika verseny egyik gyöngyszeme. R.I.P. Tök jó ez a feladat. Végre nem valami elvont laboratóriumi kitaláció, ami a valóságban sosem úgy működik, mint a feladatban. És ráadásul a megoldása sem bonyolult, már ha a bizonyítást nem számításokkal és integro-differenciál egyenletek, grafikonok és más hasonló nyalámságok prezentálásával kérik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Én gondolkodtam ezen a feladaton, de még semmire se jutottam. A fizika sajnos nem az erősségem, szemben a matekkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Sajnos, most már véglegesen úgy tűnik, hogy az egyik cica - a szürke cirmos - eltűnt. Már három napja nincs meg, így feladtuk a reményt, hogy még előkerül. Már csak azt remélem, hogy valaki elvitte, és nem valami baleset érte, mert úgy legalább még él. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ezt sajnálattal hallom Még szomorúbb, hogy nem is oly rég beszéltünk erről, erre most be is következett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Az ilyen sajnos előfordul. Kertvárosban főleg, nem lehet ezt kivédeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szegény cicus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Sajnálom szegény cirmost. A letöltési sebesség rengeteg mindentől függ.Ha webről töltünk akkor a szerver leterheltségétől.Pont most töltök egy weboldalról videókat és csak 400 k-val jön holott 3,7 Mbyte/s-el kéne.De nem zavar. torrentnél meg a többitől. routernél meg a másik letöltőtöl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (észrevehetetlen, ha csak sima oldalakat nézel, de ha videót nézett tesóm, azt én is ugyanúgy éreztem, mintha én néztem videót magamnál). Nálunk is hasonlóan volt. Sajnos többször veszekedések is voltak ebből itthon. Sajnos, most már véglegesen úgy tűnik, hogy az egyik cica - a szürke cirmos - eltűnt. Már három napja nincs meg, így feladtuk a reményt, hogy még előkerül. Már csak azt remélem, hogy valaki elvitte, és nem valami baleset érte, mert úgy legalább még él. Sajnálom, hogy eltűnt Remélem, hogy előkerül még valahogyan, volt már ilyenre példa. De ha nem, akkor valahol máshol befogadták. Pár hete a kolléganőméket választotta ki új gazdinak egy kismacska, egy napig ott volt, utána eltűnt, aztán egy hét után ismét betoppant hozzájuk, azóta nem is megy el tőlük. Ők meg etetik. Szóval még bármi lehetséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.