Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Welcome back, Lord Ody! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Én is boldog szülinapokat kívánok, így utólag! Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. (szerkesztve) Megjöttem a Mátrából, szóval rettegjetek! Lesz törlés, rendre utasítás, és minden ami szem-szájnak ingere. Hm... akkor félthetem a Firefly/Serenity topicot? No jó, csak gonoszkodom Milyen volt a Mátra? Szerkesztve: 2006. Augusztus 13. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megjöttem a Mátrából, szóval rettegjetek! Lesz törlés, rendre utasítás, és minden ami szem-szájnak ingere. Hétvégén rally volt a szerpentinen. Állat volt. Épp előttünk csúszott ki a Botka Krisztián...össze is törte a gépét. Sör is folyt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Jó levegő volt a mátrában, és sört is ittam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Jó levegő volt a mátrában, és sört is ittam. Fogadjunk hogy mást is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Fogadjunk hogy mást is Igen, forrás vizet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Az jó hideg! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Az jó hideg! Donát Főleg a 15 fokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Boldog születésnapot, gnagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Sok Boldog Szülinapot gnagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Boldog Szülinapot gnagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Boldog Szülinapot gnagy! Catlakozom. Boldog 15. Szülinapot gnagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Boldog születésnapot, Gnagy Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Boldog születésnapot gnagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Bravo gnagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Isten éltessen sokáig dzsííí! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Heppi börzdéj Gnagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Az normális az ADSL-nél, hogy a telefon használatakor nem lehet a netet használni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Nem nagyon, legalábbis nálunk ilyen nem volt, amíg ADSL-t használtunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. (szerkesztve) A régi netemnél nekem is úgy működött, hogy át kellett kötni a telefonvezetéket ha netezni akartam. Én úgy oldottam meg hogy átirányítottam a hívást a mobilomra. Szerkesztve: 2006. Augusztus 16. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Rog, melyik szolgáltató ez? A haveromnál valami tvnetwork-ös szolgáltató van, és ugyanígy nem lehet a kettőt együtt csinálni. De mondjuk ő ezt tudta már, mikor bekötötték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. T-Online, de ideje már egy emilt írni nekik erröl a dologról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hát igen, náluk nem szabadna ezt csinálnia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Szerintem se normális ez így. Bár én még nem tapasztaltam, mivel nálunk a telefon csak a net miatt van, és nem igen használjuk szimplán telefonálásra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Boldog születésnapot gnagy Csatlakozom! Füled érjen a bokádig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Boldog szülinapot gnagy. Az ADSL nem normális.Hisz pont az az előnye, hogy net közben lehet telefonálni.Ha jól tudom egy más frenkvencián megy a net mint a telefon.Valami el van ott baszkurálva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Köszi az infókat. Az előbb küldtem a T-seknek egy emilt. Jobb később mint soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Nya, most hétfőig hiányolnotok kell engem, megsasolom milyen osztrákia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Jó utat! Aztán ne felejtsd el hangoztatni, hogy tegnap kikaptak tőlünk 2-1-re Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.