Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. T*köm kivan komolyan! Neked a szellemi szinted két év alatt a béka s*gge alá csökkent vagy mi van? Lassan túlteszel frenkie-n aki elég jól viselkedik (pedig régen hogy fenyítetted). Vedd már észre magad komolyan, és már vagy ötödszörre szólok, hogy ezt a témát ITT NE TÁRGYALJUK! Nem tudom mit kell tennem, hogy ez így is legyen. Egyszer felhúztok komolyabban, és kitörlöm a francba ezt a topikot.No ez azért már durva, hogy az ő korábbi kijelentéseihez hasonlítod az enyémet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. No ez azért már durva, hogy az ő korábbi kijelentéseihez hasonlítod az enyémet.Pedig az lesz a következő lépcsőfok. Hazajövök a melóból és már megint ezt a hülyeséget kell olvasnom. Menjél tüntetni, vagy fórumozz a kurucon, vagy boruljatok össze a szittya magyarokkal mit bánom én, csak ne itt tedd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Krande, egy Kárpát-medencényit! És persze meg a drukk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Pedig az lesz a következő lépcsőfok. Hazajövök a melóból és már megint ezt a hülyeséget kell olvasnom. Menjél tüntetni, vagy fórumozz a kurucon, vagy boruljatok össze a szittya magyarokkal mit bánom én, csak ne itt tedd!Nyugi, vettem a lapot, de azért te is már túlreagálod az egészet. Más is írt be hasonlót, őt/őket nem veszed elő ilyenkor. Szóltál ne rakjak fel közvetlenül fényképeket, más betehet azóta is. Most vagy rám vagy allergiás, vagy nincs benned következetesség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Nyugi, vettem a lapot, de azért te is már túlreagálod az egészet. Más is írt be hasonlót, őt/őket nem veszed elő ilyenkor. Szóltál ne rakjak fel közvetlenül fényképeket, más betehet azóta is. Most vagy rám vagy allergiás, vagy nincs benned következetesség.Nem rád vagyok allergiás csak a témára. Amit írtam az másra is érvényes, csak azt veszem észre, hogy szinte mindig te hozol fel ilyeneket. Mintha nem bírnád ki. A képes dologban igazad van, bár Pildinek azzal a feltétellel engedtem, ha lekicsinyíti a fájlokat. A tieid nem tudom mekkorák voltak, de mintha több megás képeket láttam volna. Kicsinyítsd le őket és beteheted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Kibírom én, de vitát nem én fakasztok belőlük. Az meg, hogy megvédem magam amikor valami ökörséget látok ezekre reagálni, az meg részemről természetes dolog. A fényképes témát meg szerintem most jegelem, sok embert úgyse érint a téma, legfeljebb majd ha látok valahol tényleg minőségi képeket a kiállításról, majd belinkelem az oldal címét A decemberi nagy összeröfenésről meg talán sikerül elkészítenem a comicos képeket. Annál majd valami feltöltős oldal segítségét veszem igénybe. Most ilyenre nincs türelmem. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megy a drukk 1000-rel Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Szélesi Sándorírói álnevén Anthony Sheenard háromszoros Zsoldos Péter-díjas sci-fi-, fantasy- és thrilleríró, forgatókönyvíró, szerkesztő, eddig 21 megjelent regény és 57 publikált novella szerzője. Épp ma kaptam meg tőle a Láthatatlan várost (plusz Jonathan Cross-tól a Kvartettet és Robert Silverbergtől a Lord Valentine Kastélyát). Hozzám már csak házhoz járnak az írók, hogy odaadják a könyveiket Drukk Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Én is bocs Ody, csak mostanában kicsit sok sokk hatás ért ebből a dologból... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Épp ma kaptam meg tőle a Láthatatlan várost (plusz Jonathan Cross-tól a Kvartettet és Robert Silverbergtől a Lord Valentine Kastélyát). Hozzám már csak házhoz járnak az írók, hogy odaadják a könyveiket De fogadjunk, fejre nem ejtett. Mert engem a két Sanyi - férjem és Szélesi - fogtak bokánál, és mindkettő elengedett. Én meg koppantam:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Én is bocs Ody, csak mostanában kicsit sok sokk hatás ért ebből a dologból... :S mintha én mondtam volna! :oops: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Oldie, tényleg vegyél már vissza, nem először fordul elő, hogy a jobbikos demagóg szövegelésedet olvassuk itt . Megegyeztünk, hogy nem hozunk fel ilyen témát, és nem beszélünk róla, nekem is lenne mit hozzászólnom a témához, de tiszteletben tartom a többiek akaratát, és nem itt vesézem ki. Beléd miért nem szorult ennyi alkalmazkodási képesség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. De fogadjunk, fejre nem ejtett. Mert engem a két Sanyi - férjem és Szélesi - fogtak bokánál, és mindkettő elengedett. Én meg koppantam:) Nem, fejre még valóban nem ejtett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Oldie, tényleg vegyél már vissza, nem először fordul elő, hogy a jobbikos demagóg szövegelésedet olvassuk itt . Megegyeztünk, hogy nem hozunk fel ilyen témát, és nem beszélünk róla, nekem is lenne mit hozzászólnom a témához, de tiszteletben tartom a többiek akaratát, és nem itt vesézem ki. Beléd miért nem szorult ennyi alkalmazkodási képesség?Ember, el vagy tévedve. Másrészről meg tisztáztam Odyval a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Persze, könnyebb azt írni, hogy el vagyok tévedve, mint azt, hogy: "Bocsi. Igazad van." Jobban belegondolva: ilyet még az ÉLETBEN nem olvastam tőled... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Nem is fogsz. Ilyen megnyilvánulásaid után meg tuti. De te már mást is ilyenre akartál rávenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Jó, azért javaslom nézz körbe, hogy hányan értenek velem egyet, talán akkor elgondolkodsz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Jól elvagytok, komolyan. Köszi a drukkokat, nagy szükség lesz rájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Oldi, Donát, elég legyen már! Acsarkodjatok PM-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Oldi, Donát, elég legyen már! Acsarkodjatok PM-ben. Nah, és ha még én is hozzáírtam volna a magamét. Írtam egy jó oldalt, osztán töröltem. Oldivel sem akartam volna összeveszni,(helyesebben vitázni, mert nem tudnék vele komolyan összeveszni) meg itt sem akarok senkit felbosszantani. Egyet sajnálok. Hogy ennyire össze tudnak ugrasztani amúgy szerintem jó embereket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Jaj, ezek sima pár másodperces viták. Ilyenek meg nem itt folynak a legsúlyosabban és nem is köztem meg Donát közt. Holnapra mindenki kifekszi. :oops: Drága húgi szokott aggódni ezerrel, pedig nem kéne. Férfiasan kiállunk saját igazunk mellett oszt jónapot. A világ nem dől össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. (szerkesztve) Én nem acsarkodtam senkivel. Szerintem elég baj, hogy egyedül én állok ki Ody mellett ilyenkor, és mindenki más lapít... Szerkesztve: 2009. Október 29. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Egyet sajnálok. Hogy ennyire össze tudnak ugrasztani amúgy szerintem jó embereket.Bingo! Ezért is van innen számon űzve a téma. Legközelebb drasztikusabb módszert fogok alkalmazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Egyet sajnálok. Hogy ennyire össze tudnak ugrasztani amúgy szerintem jó embereket. Politika, kérlek. Összeugraszthat bárkit bárkivel, viszont összetartó ereje nincsen neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Én nem acsarkodtam senkivel. Szerintem elég baj, hogy egyedül én állok ki Ody mellett ilyenkor, és mindenki más lapít...Ody szerintem simán érvényt tudott szerezni magának, le is rendeztem vele a dolgot alább, de neked szenet kellett a tűzre dobnod és még emiatt nekem is szívni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Politika, kérlek. Összeugraszthat bárkit bárkivel, viszont összetartó ereje nincsen neki.Hát azért azok a politikai rendezvények több ezer fővel amikor mindenki egymás nyakában ugrál hát nem kispiskóták összetartó erő szempontjából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. (szerkesztve) Ha a véleményem leírása egy politikamentes topikért széndobálás a tűzre, akkor a népirtás taglalása, és a politikai témák rendszeres felhozatala micsoda? Á, inkább hagyjuk. Ha szeretnél válaszolni, inkább Privát üzenetben tedd kérlek. Szerkesztve: 2009. Október 29. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hozzám már csak házhoz járnak az írók, hogy odaadják a könyveiket Jah, hát írók egymás között Kár lenne egy egyébként ilyen jó topikot eltüntetni, mert egy téma tabu, és egyesek nem képesek belátni, hogy ne hozzák fel. Oldie, szerintem a többiek kedvéért felejtsd már el, hogy ide behozod ezt a magyarság-témát így, ahogy teszed, mert csak indulatokat szít. Miért nem lehet felfogni elsőre, hogy a politika-téma és a közélet nem idevaló? Ebben nemrég megegyeztünk itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Jah, hát írók egymás között Kár lenne egy egyébként ilyen jó topikot eltüntetni, mert egy téma tabu, és egyesek nem képesek belátni, hogy ne hozzák fel. Oldie, szerintem a többiek kedvéért felejtsd már el, hogy ide behozod ezt a magyarság-témát így, ahogy teszed, mert csak indulatokat szít. Miért nem lehet felfogni elsőre, hogy a politika-téma és a közélet nem idevaló? Ebben nemrég megegyeztünk itt. Most te is hót feleslegesen írtad ezt be. Nehéz megérteni, hogy Odyval tisztáztuk a dolgot? Miért kell egy lezárt témát boncolgatni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Erre a topikra szükség van, mert számos egyéb témának ad otthont, amelyek nem férnek bele a többibe, ahogy a neve is mutatja. És támogatom - ha még nem mondtam volna korábban -, hogy ne politizáljunk, mivel én is jobbára a széthúzó erejének voltam tanuja életem során. A legjobb barátnőmmel majdnem összevesztünk az egyik választás előtt az ebbéli nézeteink különbözősége miatt, én azóta nem politizálok, sem itt, sem máshol. Véleményem van, de megtartom magamnak, aztán a szavazatommal fejezem ki. A fénykép feltöltéshez meg annyit, hogy sajnálom, hogy ez is felkerült, mint vitatéma, a palettára. Ezentúl vagy menni fog a feltöltő oldalak használata, vagy inkább nem rakok fel képet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.