Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Én szeretek felpakolni progikat Belövöm először a Winampot és hadd szóljon a telepítés közben a Isten Utána valahogy felgyorsul a gép is, nem is tudom miért? Viszont jövő hét keddtől havazást mondanak, ami péntek-vasárnap környékére éri el a maximumot, majd ezt is kalkulájátok be a mozizáshoz. Ha meg fagyis, akkor egyik szemetek mindig legyen Oldie-n, mert a részeg emberek nem tudnak a jégen járni
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Szerintem inkább jobban telik az idő a zenehallgatás közben Oké, rá dumáltál, majd figyelünk rá
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Száz éves az ország legidosebb huszár ezredese. http://index.hu/belfold/hirek/2009/12/11/k...zazeves_huszar/
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Jó kis életpálya, sok mindent megélt a múlt században, innen nézve egészen hihetetlen, hogy ilyen emberek is élnek közöttünk a mai napig
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Viszony tartom, ha valaki lefeministáz valakit vagy valamit, az meg hímsoviniszta Ez egy nagy ökörség.
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Az az oldal nyíltan ezt teszi. De mi itt szerintem egy szóval se említünk olyasmit, hogy mennyire szimpatikus egy háromhetes borostás arc, alatta egy szépen gömbölyedő sörhas ésatöbbi. Pedig tehetnénk Ellentétben gyakorta dícsőitjük mi is a női nemet.
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve MissKarrde: Ez butaság. Nem leszek meleg csak azért, mert látok egy női párt és leszbikusnak nevezem őket...
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Hull a hó és hózik... Tomi falra mászik... Utálom a havat ez a tetű meg pofátlanul esik itten az ablakom előtt.
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Ez hol igazság?! Én imádom a havat, és nem esik egy pihe sem. Mi van Tomika, túl sokszor fürdettek meg kiskorodban, és utálod a hógolyózást? :D
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Én is örülnék havazásnak, de Bp-n nem szokása esnie. Főleg ma, koncert után hányásban és hóban fetrengeni lenne élvezetes. Hát az valami felbecsülhetetlen.
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve MissKarrde: Ez butaság. Nem leszek meleg csak azért, mert látok egy női párt és leszbikusnak nevezem őket...Figy, ennek semmi köze a nemi identitáshoz. Egyszerűen arról szól ez az örök vita, hogy melyik az "uralkodó" nem. Tömören: A nő a konyhába, a férfi a satupadhoz való.
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Kutyakeszi főlé se kellenek hófelhők. Legyen csak hómentes a tél
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Jaj már, olyanok vagytok Eddig még megúsztuk a hideget, havat és telet Kibírtok egy keveset belőle
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Off Csak egy általános megjegyzést tettem egy nekem nem tetsző másikra Oldie meg h*lye, mint mindig
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Jaj már, olyanok vagytok Eddig még megúsztuk a hideget, havat és telet Kibírtok egy keveset belőle Ha neked kéne elgyalogolni reggelente a buszhoz a hidegben és a fagyban vigyázva el ne csússzál, akkor nem mondanál ilyet
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Én most már megint mi rosszat mondtam? Még csak nem is saját véleményt közöltem. Bááááár, annak is közölhettem volna Bosszantásképp :D
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Bosszantásképp :DEz nem művészet. Neked fél másodperc alatt sikerül.
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Ha neked kéne elgyalogolni reggelente a buszhoz a hidegben és a fagyban vigyázva el ne csússzál, akkor nem mondanál ilyet Na figyusz, nyár kivételével mindig gyalog járok melóba, ami fél óra oda, és fél óra hazafelé Mivel 7-kor kezdődik a meló, így még akkor is sötét van télen, mikor beérek, szóval nem csak hidegben, fagyban és tükörjég úton szlalomozok befelé fél órát minden reggel, hanem még sötétben is Ezek után ne nekem mondj ilyeneket
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Felőlem jöhet a hó, csak a 6-os főút Paks és Budapest közé eső szakaszát kerülje el... Szerkesztve: 2009. December 12.15 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Karrde: Tudtam, hogy ez a helyzet, tavaly is és frenkie-nél is beszéltünk erről, ezért írtam. Tudod, irónia
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Felőlem jöhet a hó, csak a 6-os főút Paks és Budapest közé eső szakaszát kerülje el... Nem kívánsz egy kicsit sokat? Ám legyen, majd drukkolunk hozzá Karrde: Tudtam, hogy ez a helyzet, tavaly is és frenkie-nél is beszéltünk erről, ezért írtam. Tudod, irónia Izé... csak nekem nem esett le, de így jól van
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Ez nem művészet. Neked fél másodperc alatt sikerül. Te se vagy sokkal lemaradva, simán tudsz olyat mondani amibe beleköt
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Te se vagy sokkal lemaradva, simán tudsz olyat mondani amibe beleköt Én úgy össze tudnék vele veszni fél perc alatt, hogy ihaj.
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Én úgy össze tudnék vele veszni fél perc alatt, hogy ihaj. Nem licitállak túl, tiéd az elsőbbség
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Én sem értem mi a baj a hóval.A tél attól szép ha hull a hó és nem az eső.Eddig nem is volt tél.Az utóbbi időben szélsőséges melegek voltak az évszakhoz képest.Jöjjön csak a tél.Tök szép a város tőle, meg sétálni is jó a hóesésben.
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Én sem értem mi a baj a hóval.A tél attól szép ha hull a hó és nem az eső.Eddig nem is volt tél.Az utóbbi időben szélsőséges melegek voltak az évszakhoz képest.Jöjjön csak a tél.Tök szép a város tőle, meg sétálni is jó a hóesésben. Egyetértek. Ráadásul a természetnek is kell a hó, az a vízmennyiség a talajnak, ami a hóléből leszivárog. És a gyerekek is élvaznék, pl iskolai szünetben mehetnének szánkózni, hógolyózni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.