Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Én szeretek felpakolni progikat Belövöm először a Winampot és hadd szóljon a telepítés közben a Isten Utána valahogy felgyorsul a gép is, nem is tudom miért? Viszont jövő hét keddtől havazást mondanak, ami péntek-vasárnap környékére éri el a maximumot, majd ezt is kalkulájátok be a mozizáshoz. Ha meg fagyis, akkor egyik szemetek mindig legyen Oldie-n, mert a részeg emberek nem tudnak a jégen járni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Szerintem inkább jobban telik az idő a zenehallgatás közben Oké, rá dumáltál, majd figyelünk rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Száz éves az ország legidosebb huszár ezredese. http://index.hu/belfold/hirek/2009/12/11/k...zazeves_huszar/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Jó kis életpálya, sok mindent megélt a múlt században, innen nézve egészen hihetetlen, hogy ilyen emberek is élnek közöttünk a mai napig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Viszony tartom, ha valaki lefeministáz valakit vagy valamit, az meg hímsoviniszta Ez egy nagy ökörség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ez egy nagy ökörség. A feministázás is az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Az az oldal nyíltan ezt teszi. De mi itt szerintem egy szóval se említünk olyasmit, hogy mennyire szimpatikus egy háromhetes borostás arc, alatta egy szépen gömbölyedő sörhas ésatöbbi. Pedig tehetnénk Ellentétben gyakorta dícsőitjük mi is a női nemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. MissKarrde: Ez butaság. Nem leszek meleg csak azért, mert látok egy női párt és leszbikusnak nevezem őket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hull a hó és hózik... Tomi falra mászik... Utálom a havat ez a tetű meg pofátlanul esik itten az ablakom előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Küldd ide, itt egy szem sem esik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Oda küldheted, de ide ne Itt nem esik, nem is hiányzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ez hol igazság?! Én imádom a havat, és nem esik egy pihe sem. Mi van Tomika, túl sokszor fürdettek meg kiskorodban, és utálod a hógolyózást? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Én is örülnék havazásnak, de Bp-n nem szokása esnie. Főleg ma, koncert után hányásban és hóban fetrengeni lenne élvezetes. Hát az valami felbecsülhetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. MissKarrde: Ez butaság. Nem leszek meleg csak azért, mert látok egy női párt és leszbikusnak nevezem őket...Figy, ennek semmi köze a nemi identitáshoz. Egyszerűen arról szól ez az örök vita, hogy melyik az "uralkodó" nem. Tömören: A nő a konyhába, a férfi a satupadhoz való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Kutyakeszi főlé se kellenek hófelhők. Legyen csak hómentes a tél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Jaj már, olyanok vagytok Eddig még megúsztuk a hideget, havat és telet Kibírtok egy keveset belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Off Csak egy általános megjegyzést tettem egy nekem nem tetsző másikra Oldie meg h*lye, mint mindig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Jaj már, olyanok vagytok Eddig még megúsztuk a hideget, havat és telet Kibírtok egy keveset belőle Ha neked kéne elgyalogolni reggelente a buszhoz a hidegben és a fagyban vigyázva el ne csússzál, akkor nem mondanál ilyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Én most már megint mi rosszat mondtam? Még csak nem is saját véleményt közöltem. Bááááár, annak is közölhettem volna Bosszantásképp :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Bosszantásképp :DEz nem művészet. Neked fél másodperc alatt sikerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ha neked kéne elgyalogolni reggelente a buszhoz a hidegben és a fagyban vigyázva el ne csússzál, akkor nem mondanál ilyet Na figyusz, nyár kivételével mindig gyalog járok melóba, ami fél óra oda, és fél óra hazafelé Mivel 7-kor kezdődik a meló, így még akkor is sötét van télen, mikor beérek, szóval nem csak hidegben, fagyban és tükörjég úton szlalomozok befelé fél órát minden reggel, hanem még sötétben is Ezek után ne nekem mondj ilyeneket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. (szerkesztve) Felőlem jöhet a hó, csak a 6-os főút Paks és Budapest közé eső szakaszát kerülje el... Szerkesztve: 2009. December 12. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Karrde: Tudtam, hogy ez a helyzet, tavaly is és frenkie-nél is beszéltünk erről, ezért írtam. Tudod, irónia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Felőlem jöhet a hó, csak a 6-os főút Paks és Budapest közé eső szakaszát kerülje el... Nem kívánsz egy kicsit sokat? Ám legyen, majd drukkolunk hozzá Karrde: Tudtam, hogy ez a helyzet, tavaly is és frenkie-nél is beszéltünk erről, ezért írtam. Tudod, irónia Izé... csak nekem nem esett le, de így jól van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ez nem művészet. Neked fél másodperc alatt sikerül. Te se vagy sokkal lemaradva, simán tudsz olyat mondani amibe beleköt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Te se vagy sokkal lemaradva, simán tudsz olyat mondani amibe beleköt Én úgy össze tudnék vele veszni fél perc alatt, hogy ihaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Én úgy össze tudnék vele veszni fél perc alatt, hogy ihaj. Nem licitállak túl, tiéd az elsőbbség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Nem licitállak túl, tiéd az elsőbbség Na majd figyelj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Én sem értem mi a baj a hóval.A tél attól szép ha hull a hó és nem az eső.Eddig nem is volt tél.Az utóbbi időben szélsőséges melegek voltak az évszakhoz képest.Jöjjön csak a tél.Tök szép a város tőle, meg sétálni is jó a hóesésben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Én sem értem mi a baj a hóval.A tél attól szép ha hull a hó és nem az eső.Eddig nem is volt tél.Az utóbbi időben szélsőséges melegek voltak az évszakhoz képest.Jöjjön csak a tél.Tök szép a város tőle, meg sétálni is jó a hóesésben. Egyetértek. Ráadásul a természetnek is kell a hó, az a vízmennyiség a talajnak, ami a hóléből leszivárog. És a gyerekek is élvaznék, pl iskolai szünetben mehetnének szánkózni, hógolyózni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.