Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Frenkie, szerinted mitől lehet az, hogy betölt egy Win XP telepítő, ám mielőtt bármilyen gombot is lenyomhatnék (új telepítés, helyreállítás, akármi), a gép egyszerűen kikapcsol? Három CD-t is kipróbáltam, mind mások, szóval nem a CD vagy a tartalmának a hibája. Ha bármikor máskor csinálná, akkor a tápot gyanúsítanám, de csak a telepítő betöltése után tesz így (a Wint pedig betölti, bár pár percig folyamatos újraindítást játszott, ami szintén gyanús, de a kábelek megigazgatásával ez elmúlt).

Hozzászólás ideje:
Nagyszerű :D Grat a sikeretekhez :o

A többi meg hát... kell olyan is néha :D

Te vandál is vagy? Durvulsz rendesen hallod-e. :P

Túlélik a tábla hiányát, mind a kemény 100 forintot amit ér. :D
Szerintem annál azért többet ér. Szerinted miért lopják is az alumíniumot a "brazilok"? :D Amúgy nem szép tett, de az vesse rád az első követ aki még nem vett részt semmiféle őrültségben. Ezt persze annak a fényében mondom, hogy ez volt az első és egyetlen ilyen cselekedeted. :P

Hát öcsém jó nagy paraszt vagy az biztos.Én a kezedet tördelném le.
No de kérem.... Régi fórum társunk egyszeri eltévelyedését ne illessük mér ilyen durva szavakkal! :( A többi moderátornak ez nem tűnt fel?
Hozzászólás ideje:
Te vandál is vagy? Durvulsz rendesen hallod-e. :D

Nem vagyok, csak arra céloztam, hogy egy ilyen különleges alkalom esetén elmegy a dolog :( Persze részemről tuti mást csinálnék :D

Hozzászólás ideje:

Obi1: Elnézést a durva szavakért, de nálam az verte ki a biztositékot, hogy ha majd melóznak a soförök akkor nem csinálod.Remélem nem csinálod többet.

Dzséjt.Elsödlegesen a táp(95 %-ban biztos vagyok benne hogy az).Új gép?Hány Watt-os táp van benne?Ki kéne próbálni egy másik táppal is ami ha lehet magasabb teljesítményü legyen mint ez.A tünetek tipikus táphibára utalnak.

Írtad, hogy megmozgattad a kábeleket.A tápkábeleket?Mert ha jó lett akkor lehet hogy el van törve benne a réz.Próbáld meg más tápcsatira rákötni mondjuk az optikait.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt.Elsödlegesen a táp(95 %-ban biztos vagyok benne hogy az).Új gép?Hány Watt-os táp van benne?Ki kéne próbálni egy másik táppal is ami ha lehet magasabb teljesítményü legyen mint ez.A tünetek tipikus táphibára utalnak.

Írtad, hogy megmozgattad a kábeleket.A tápkábeleket?Mert ha jó lett akkor lehet hogy el van törve benne a réz.Próbáld meg más tápcsatira rákötni mondjuk az optikait.

A tápkábelekhez nem nyúltam, csak a vinyón az IDE kábelt igazgattam meg, mert az hajlamos kicsúszni a helyéről (erre az újraindításos hiba helyre is jött). A gép nem új, öregecske már. 400 Wattos a táp, annak a gépnek bőven elég, egyedül a kora (kb 3-4 éves, nem emlékszem, mikor cseréltem ki, de akörül, a gép ennél is öregebb) az, ami megkérdőjelezi számomra is a további életét.

Alapvetően én is erre gondolok, csak az a gyanús, hogy csak és kizárólag annál az egy pontnál kapcsolja le magát, semmi másnál. Ez az, ami kicsit aggaszt, nehogy a gép átcsússzon abba a maradék 5%-ba :(

Köszi a választ (konzultációt :D ).

Hozzászólás ideje:

Épp eleget szívtam miattuk, a főpróbára se értem be pénteken mert reggel sz*r se járt olyankor arra, gyalogolhattam a bérletemben a zsebemben végig fél óbudán. És én még szerencsésen jártam.

Ody, frenkie, becsszó megjavulok. :(

Ja amúgy mentségemre szóljon hogy nőügy miatt engedtem ennyire el magam aznap éjszaka..

Hozzászólás ideje:

A Windows-on ki nem lehet igazodni :(

Lehet, akkor kell neki valami éktelen nagy feszkó, ami megviseli szegény tápot. Egyszer olvastam is valahol, hogy a Win telepítésekor megáll valamelyik százaléknál és ott van egy jó darabig majd ugrik egyet. Megkérdezték őket és ők se tudták ezt miért is van :D

Hozzászólás ideje:
Lehet, akkor kell neki valami éktelen nagy feszkó, ami megviseli szegény tápot. Egyszer olvastam is valahol, hogy a Win telepítésekor megáll valamelyik százaléknál és ott van egy jó darabig majd ugrik egyet. Megkérdezték őket és ők se tudták ezt miért is van :(

Csak az a baj, hogy a százalékokig el sem jut. :D Meg hát ezt eljátszotta úgy is, hogy winfos nem is volt a gépen, így kivételesen Bill Gates ártatlan :D

Hozzászólás ideje:

Én a procihűtőt is ellenőrizném hogy jól van-e rajta a procin és van-e alatta elég kence. Nekem amiatt szórakozott nemrég a gépem csak akkor nem kikapcsolt hanem egy csipogó-fújtató hangzat után lefagyott.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Ja amúgy mentségemre szóljon hogy nőügy miatt engedtem ennyire el magam aznap éjszaka..

ahham. Szóval megint a NŐK tehetnek róla! Grr :)

Hozzászólás ideje:
Mindenről a nők tehetnek - mondtam én is régen. Aztán rájöttem, hogy én vagyok a hibás nagy részt. :)
Csak jussak el odáig. :)
Hozzászólás ideje:
A Windows-on ki nem lehet igazodni :)

Lehet, akkor kell neki valami éktelen nagy feszkó, ami megviseli szegény tápot. Egyszer olvastam is valahol, hogy a Win telepítésekor megáll valamelyik százaléknál és ott van egy jó darabig majd ugrik egyet. Megkérdezték őket és ők se tudták ezt miért is van :)

Ez a Vista telepítőjénél fordul elő némely gépnél.Én is megijedtem először hogy nem megy tovább.

Dzséjt:Ja hogy a te géped, azt hittem egy haverodnak raksz össze egy gépet.Akkor az a helyzet, hogy még érdekesebb, mert ha egy táp tönkremegy akkor az durran az esetek többségében.Tényleg milyen,Chieftec?Viszont kollégánál két hete történt, hogy este kikapcsolták a gépet és másnap reggel el akarták indítani és semmi reakció mintha nem kapna áramot.Hát a táp este tönkrement a kikapcsolt gépben.Kicserélté most jó.A dvd-írónál azért én megnézném a tápcsatit, és a sata/ide kábelt.ha nem akkor tápot szereznék havertól kölcsön.Ha az sem akkor teljes ram-teszt a memtest nevü progival.

Hozzászólás ideje:

Szóval a Vista így szórakozik? Egy ismerősöm Vista-frissítéseket szedett le, és egy ponton csak állt neki az egész, azt hitte, lefagyott, vagy valami gixer történt közben.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt:Ja hogy a te géped, azt hittem egy haverodnak raksz össze egy gépet.Akkor az a helyzet, hogy még érdekesebb, mert ha egy táp tönkremegy akkor az durran az esetek többségében.Tényleg milyen,Chieftec?Viszont kollégánál két hete történt, hogy este kikapcsolták a gépet és másnap reggel el akarták indítani és semmi reakció mintha nem kapna áramot.Hát a táp este tönkrement a kikapcsolt gépben.Kicserélté most jó.A dvd-írónál azért én megnézném a tápcsatit, és a sata/ide kábelt.ha nem akkor tápot szereznék havertól kölcsön.Ha az sem akkor teljes ram-teszt a memtest nevü progival.

A húgom gépe, de ugyanaz :) Hogy milyen, az jó kérdés, de azt hiszem, Chieftec (az biztos, hogy nem noname).

Ezt nálam is eljátszotta a gép pont az Avatar mozizás előtt. Reggel, mielőtt feljöttem, nem indult el a gépem az esti kikapcsolás után. És naná, hogy a táp halt meg (hál' isten, azelőtt egy héttel voltam egy olyan gépnél, aminél szintén elhalt a táp, de magával vitte az alaplapot is).

Új tápot most nem fogok tudni szerezni, de a ram tesztet lefuttatom. Ha nem lesz gond, hát akkor a húgom úgyis új gépet akar venni, ez legalább majd szorgalmazza :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Vista-tapasztalatom összefoglalva: NE HAGYD FRISSÍTENIE MAGÁT!

De lehetőleg telepíteni se engedd.... az a számítógép jogos önvédelemből nem telepít, és igaza van!

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:
Szóval a Vista így szórakozik? Egy ismerősöm Vista-frissítéseket szedett le, és egy ponton csak állt neki az egész, azt hitte, lefagyott, vagy valami gixer történt közben.

A kihagyás csak a telepítőjénél van.Ugyanakkor Vista felejtős, Win 7-re kell átállni, sokkal jobb.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.