Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Újabb novellám kerül nyomtatásba A plafonra ugrottam örömömben. Ezúttal az Avana egyesület Arcképcsarnok című kiadványába kerültem be. Wow, gratula! Avanát egyébként is szeretem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szórakozásból tanulni más dolog. Nem szórakozásból, hanem tudásból Újabb novellám kerül nyomtatásba A plafonra ugrottam örömömben. Ezúttal az Avana egyesület Arcképcsarnok című kiadványába kerültem be. Gratula A megjelenés előtt írd majd be, hogy mikor és hol lehet majd megvenni Addig is felvésem a kiadványt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Nem szórakozásból, hanem tudásból Úgy értem, hogy az is szórakozás, ha nem muszájból kell csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerintem az sem szórakozás, de nézőpont kérdése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. (szerkesztve) Szerintem az sem szórakozás, de nézőpont kérdése Pedig az. Van különbség amikor valaki két oldali iskola undorral megy be a suliba, és valaki meg úgy, hogy érdekli is amiről tanul. Amúgy ha lenne 600 millióm, én is oldi útját követném. Ha tanulni akarnék, azt megtenném egy piramisokhoz történő utazás kapcsán. Vagy könyvekből. Ezer jobb mód lenne rá, mint hogy suliba üljek. Szerkesztve: 2010. Január 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Suliba én se mennék, pedig lehet, hogy hamarosan szükség lesz rá, node azt támogatja a munkaügyi központ Én valami olyasmikre járkálnék mint pl a Mindentudás Egyeteme. Előadásokra A közelben volt anno időfizikai előadások de arra rendszeresen menni kellett volna, más elfoglaltság miatt pedig ez nem volt kivitelezhető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Suliba én se mennék, pedig lehet, hogy hamarosan szükség lesz rá, node azt támogatja a munkaügyi központ Én valami olyasmikre járkálnék mint pl a Mindentudás Egyeteme. Előadásokra A közelben volt anno időfizikai előadások de arra rendszeresen menni kellett volna, más elfoglaltság miatt pedig ez nem volt kivitelezhető Pontosan. Ennyi pénzzel a zsebemben én lennék a "világ ura". Mindent megtehetnék amit csak akarok. Persze ésszerű keretek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. (szerkesztve) Gratula Dzséjt. Aki akarja fejleszteni a tudását annak minden téren vannak szakkönyvek.Felesleges ahhoz az iskola.Én egy csomó dolgot suli nélkül tanultam meg.Rengeteget kell olvasni. A lóvéból meg egy M6-os vásárlása, utazás egy nagyobb lakás valami jó környéken, plussz 5 lakás megvétele kiadás céljából(ebből élnék), a többi meg bankba.Természetesen ebéd és vacsora mindennap éteremben Szerkesztve: 2010. Január 24. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Újabb novellám kerül nyomtatásba A plafonra ugrottam örömömben. Ezúttal az Avana egyesület Arcképcsarnok című kiadványába kerültem be. Gratula, Dzséjt! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Oldi, Phobos, Ody, Krande, Karrde, Frenkie, Gyoka: köszi szépen! Ez a kiadványt hol lehet majd megvásárolni? Fogalmam sincsen Majd kiderítem. Haladsz Dzséjt! Ennek csak örülni lehet. Az biztos. Körbe ér a fejemen a vigyor és virtustáncot járok Még pár ilyen, és már kopogtathatok kiadóknál. Tavaly több, mint fél évembe telt, mire eljutottam egy megjelenésig. Idén 24 nap elég volt ehhez Remélem a következő hónapokban is lesz még pár megjelenés A megjelenés előtt írd majd be, hogy mikor és hol lehet majd megvenni Addig is felvésem a kiadványt Be fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Úgy értem, hogy az is szórakozás, ha nem muszájból kell csinálni. Igazából hülye dolog, de ami érdekelt - és elég széles a paletta - arról szívesen tanulok. De idő és pénz - utóbbi a rosszabb - hiányában nagyon korlátozott jelenleg, amit tanulhatok - hatnék. A motorbaleset amiről írtam korábban nagyon letérített arról a pályáról, ami gyerekkori vágyam volt. Így most olyat kell majd tanuljak, ami annyira nem érdekel, hogy ennek segítségével olyan sulit végezhessek, ami érdekel is. Annyira ostoba dolog, hogy most beülnék a sulipadba akár 5 évre is, ha megkapnám a lehetőséget. És ezért fogom a gyereket szigorúan fogni, már ami a tanulást illeti. Megmondtam, hogy én egyszer nem fogok neki igazolni, ha lógni akar... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Pontosan. Ennyi pénzzel a zsebemben én lennék a "világ ura". Mindent megtehetnék amit csak akarok. Persze ésszerű keretek között.Én megelégednék annyival, hogy ne legyen gondom semmire, ne az anyagiakon múljon, hogy legyen feleségem, gyerekem, házam....... Negyven felé araszolva már egy normális megállapodásnak örüljön az ember, egy biztos háttérnek. Persze más lenne a helyzet ha ez a nyeremény a húszas éveim elején érhettek volna Na akkor dözsölés lett volna a javából Naponta új csaj, új kocsi, új luxusszálloda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Dzséjtnek én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Én megelégednék annyival, hogy ne legyen gondom semmire, ne az anyagiakon múljon, hogy legyen feleségem, gyerekem, házam....... Negyven felé araszolva már egy normális megállapodásnak örüljön az ember, egy biztos háttérnek. Ugye mennyire más az ember vágya ahogy nő be a feje lágya? A ház, lakás alap lenne, kertes természetesen. Nekem nem vágyam a medence, inkább legyen egy két gyümifa, cseri, meggy, alma-körte. Ribizli és málnabokor. És egy pár gyerekjáték: homokozó, csúzda, hinta. Aminek jobban örülnék, ha a ház jól felszerelt lenne, jó konyhagépek, hűtő, komoly számítógép, TV, egyebek. És nem ücsörögnék otthon, lenne egy kis állatkereskedésem, vagy egy hüllőfarmom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Felszerelés: Első helyen: THX Ultra II Home Entertainment Minden más vacak csak ezután jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Nagy gratula, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Igen, elnézést, h nem reagáltam, kicsit zizi vagyok. Semmi gond, csak nem tudtam, hogy láttad-e. A kicsinek pedig újfent jobbulást! Pocsék hónap ez a január, betegségek jönnek-mennek, meg amúgy is. Ebben eléggé hasonlítunk, nekem is a töri volt a kedvenc, ókor-Róma és Egyiptom szintén Akkor mennék töri szakra, ha nyernék a lottón, és nem kéne pénzért melózni Rómában és Egyiptomban még nem jártam én sem, pedig megnézném szívesen, nem utolsósorban az ókori emlékeik miatt. És ha nyernék a lottón, én bizony utazgatnék sokat, mert semmi más nem érdekel jobban, mint más népek kultúrája, életmódja, ételei-italai. Még pár ilyen, és már kopogtathatok kiadóknál. Tavaly több, mint fél évembe telt, mire eljutottam egy megjelenésig. Idén 24 nap elég volt ehhez Remélem a következő hónapokban is lesz még pár megjelenés Ez szuper! Gratula az új megjelenéshez! És csak így tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Aki akarja fejleszteni a tudását annak minden téren vannak szakkönyvek. Természetesen ebéd és vacsora mindennap éteremben Vannak, csak azért a suli mégis más A környezet, a társak, stb. Én szerettem suliba járni Akkor se mennék túl sokat étterembe, szeretek főzni, és végre nem kéne meggondolnom, mire mennyi pénzt kell kiadni, bármit vehetnék hozzá Remélem a következő hónapokban is lesz még pár megjelenés Drukkolás megy ezerrel, hogy legyen még pár ilyen vagy jobb Igazából hülye dolog, de ami érdekelt - és elég széles a paletta - arról szívesen tanulok. De idő és pénz - utóbbi a rosszabb - hiányában nagyon korlátozott jelenleg, amit tanulhatok - hatnék. Sajnos nálam is ezek a korlátok vannak, de szerintem sok mindenkinél És nem ücsörögnék otthon, lenne egy kis állatkereskedésem, vagy egy hüllőfarmom. Az otthon ücsörgés az ember halála (még ha nem is fizikailag), főleg ha nem túl idős. Kell akkor is valami tennivaló, ha van elég zsé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. És ha nyernék a lottón, én bizony utazgatnék sokat, mert semmi más nem érdekel jobban, mint más népek kultúrája, életmódja, ételei-italai. Á, elképzeltem magunkat egy mexikói lebujban vagy éppen egy indiai helyen :) Ezeket én is bírnám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Á, elképzeltem magunkat egy mexikói lebujban vagy éppen egy indiai helyen Ezeket én is bírnám Remélem szólsz ha menni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Remélem szólsz ha menni kell. Feltétlenül, de tessék drukkolni, hogy nyerjek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Á, elképzeltem magunkat egy mexikói lebujban vagy éppen egy indiai helyen Ezeket én is bírnám Mennénk Díél-Amerikába, és ennénk egy Quit(tengerimalac), vagy Ázsiába, egy kis kígyópörire, majd jön Afrika, hernyókonzerv! Igazából én is végigkóstólnám a népek eledeleit, és a táskám nem lenne mással tele, csak egzotikus fűszerekkel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Tenel, Kolmilan, Pildi, nektek is nagyon köszönöm Drukkolás megy ezerrel, hogy legyen még pár ilyen vagy jobb Köhi Én igyekezni fogok Ha én nyernék a lottón, szerintem pár millát tuti befektetnék valamibe. Meg kifizetném az adósságokat, aztán eruccannék egy hajóútra valamelyik rohadt nagy óceánjárón. Legszívesebben a Queen Mary II-n, azt a hajót nagyon szeretném egyszer látni (de még inkább, utazni rajta). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Legszívesebben a Queen Mary II-n, azt a hajót nagyon szeretném egyszer látni (de még inkább, utazni rajta). Te is nézted, ahogy épül? Egyetértek, nem is gyorsan kell végigvágtatni. És talán nem is (csak) a legfelkapottabb helyeket kell megnézni. Mennyivel hangulatosabb lehet a nagyvárosnál egy kis falu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Te is nézted, ahogy épül? Ühüm Legalábbis a Discovery-n, még le is töltöttem azt a részt a Megastructure-ból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ühüm Legalábbis a Discovery-n, még le is töltöttem azt a részt a Megastructure-ból. Azaz, arra gondoltam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Igazából én is végigkóstólnám a népek eledeleit, és a táskám nem lenne mással tele, csak egzotikus fűszerekkel! Kellene egy hordár is hozzá, mert szerintem annyifélét hoznánk, hogy nem bírnák el A vám meg menne mellényzsebből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Kellene egy hordár is hozzá,Jó pénzért vállalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Egye fene, ha oda kerülünk, akkor szólunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Újabb novellám kerül nyomtatásba A plafonra ugrottam örömömben. Ezúttal az Avana egyesület Arcképcsarnok című kiadványába kerültem be. Gratulálok! Ha a gyerekemnek majd a te életrajzodat kell megtanulnia érettségire, közlöm vele, hogy szerinted ez a legnagyobb baromság, amit kérdezhetnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.