Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. (szerkesztve) Nekem így néz ki. Szerkesztve: 2006. Szeptember 22. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Úgy látszik, én vagyok az egyetlen, akinek majdnem mindig csak a lomtár van kinn az asztalon Meg ha leszedek valamit, egy-két napig az is, hogy ne felejtsem el megnézni (pl. videók). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Ejnye de szép az a sárkány! Honnan van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Ez lenne az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. (szerkesztve) Nincsen teteje EDIT: Már bejött a kép teteje is. Szerkesztve: 2006. Szeptember 22. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Én sem szeretem a sok ikont az asztalon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. (szerkesztve) Úgy látszik, én vagyok az egyetlen, akinek majdnem mindig csak a lomtár van kinn az asztalon Meg ha leszedek valamit, egy-két napig az is, hogy ne felejtsem el megnézni (pl. videók). Ma éppen így néz ki a gépem asztala: Szerkesztve: 2006. Szeptember 22. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. (szerkesztve) Ejnye de szép az a sárkány! Honnan van? Csak beírtam a "dragon wallpaper"-t a Google képkeresőjébe és úgy találtam. Szerkesztve: 2006. Szeptember 22. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Látom Dzséjt te is Cod fan vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. És nálatok is ott van az elmaradhatatlan gta sa nekem is megvan csak már végigvittem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. http://ufo.zug.hu/--> Halálra röhögtem magam ezen az oldalon, annyira szánalmas hülyeségeket írnak. Idézet: "Gyermekkora óta háromszor rabolták el földönkívüliek, legutóbb 20 éves korában, amikor ismeretlen célra spermát vettek tőle - állítja egy kanadai férfi" GTASA: "I need this!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Látom Dzséjt te is Cod fan vagy Hát párszor végignyomtam És nálatok is ott van az elmaradhatatlan gta sa Ja, fenn van már mióta, csak már egyszer végig is kéne vinnem, és nem csak úgy kocsikázgatni kéne vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Ezt Ody figyelmébe ajánlom: "Los Angelesben rendeztek a héten konfereciát a 2001. szeptemeber 11-i terrortámadások kapcsán. A legnagyobb felhördülést még is az egyik szervező, Ken Jenkis előadása váltotta ki. Ő nem egyszerűen az amerikai kormányt, vagy a földönkívülieket vádlta meg a merényletek elkövetésével, hanem azt fejtegette: Bush együttműködött az ufókkal és a földönkívüliekkel romboltatta le a new york-I épületeket. " (ugyanarról a honlapról) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Íme az enyém: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Ezt Ody figyelmébe ajánlom: Inkább Frenkie-nek kéne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Az én asztalom érdekel valakit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Az én asztalom érdekel valakit? Természetesem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Ezt Ody figyelmébe ajánlom: Miért pont az enyémbe? Egyébkét az emberi hülyeség határtalan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Ma éppen így néz ki a gépem asztala: Sárkányszív mint Word doksi? Mit takar az? És végignézve a repertoárt: az Egy élet meséjével mi van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. (szerkesztve) Sárkányszív mint Word doksi? Mit takar az? És végignézve a repertoárt: az Egy élet meséjével mi van? A Sárkányszív pillanatnyilag egy saját regény, ami készülőfélben van. Csak éppen még nem adtam neki címet, tegnapelőtt pl még csak egszerűen 1 volt a címe. A Sárkányszív amúgy egy pilóta hívójelét takarja. Az egy élet meséje meg úgy áll, mint a műveim többsége. Erősen stagnál. Sőt, ez spec fogy, mert egy fél fejezetet töröltem belőle. Bomarr: Impozáns a háttérképed Szerkesztve: 2006. Szeptember 22. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Bomarr! Ki ez a tündérke? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Addig már eljutottam a vírusokkal, hogy van két trójai, amit egyszerűen nem írtanak ki a NOD és AVAS programok. A NOD azt írja ki, hogy a c meghajtó system volume szekcióban van a kis ****, de nm írtja le. Van valami javaslat az írtás módjára? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Gondoltam, hogy a férfi-kollégáknak elnyeri a tetszését Ody: Egy modell a sok közül... nem tudom, hogy hivják, de tehetséges Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Végülis nem érdekes hogy hívják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. (szerkesztve) Nekem jelenleg ez van mert megnyugtat.De már vagy 1000 szer cseréltem már háttérképet.Minden volt már. De mot jelenleg semmit nem tudnék elviselni sem apám sem a csajok részéről. Íme: Szerkesztve: 2006. Szeptember 22. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Miért pont az enyémbe? Egyébkét az emberi hülyeség határtalan. Tudom hogy mennyire szereted a Bush-os teóriákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Amúgy szinte mindíg váltogatom.De ez vissza megy.És a többi az a hangulatomtól függ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Derb, nagyon jó háttérkép. Simán a nyersanyagot nem tudnád feltenni a lehető legnagyobb méretben? Én is kiraknám akkor ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. De már vagy 1000 szer cseréltem már háttérképet. Hm. Hát én amióta megvannak a klónkák, alig néhány hűtlenségi kísérletem volt, de 1-2 nap múlva mindig visszaálltam. Pár SimonZ és Grivi volt.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.