Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megvolt a rutin! Holnap déltől reszkessen Pécs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Gratulálok Krande.Most már csak egy BMW kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megvolt a rutin! Holnap déltől reszkessen Pécs Gratula Szerencsére a tudatlanok nyugalmával járnak-kelnek majd a többiek az úton Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Gratula Szerencsére a tudatlanok nyugalmával járnak-kelnek majd a többiek az úton Jó, hogy mi nem ott lakunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Egyelőre túlélve. Holnap meg biológus túra Orkival! Oktatóm azt mondta, akkora izomlázat kér, hogy még hétfőn se nagyon kapkodjam a lábamat a kuplungon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Értesítem a Nemzeti Gárdást Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Megvolt a rutin! Holnap déltől reszkessen Pécs Gratula. Akkor mostantól körülnézek ha lelépek az útról. (na nem mintha eddig nem...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Majd meglátjuk mennyire lesz bigyológus túra. Sajnos nincs pálsez, igy már hendeikeppel indulok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Nagyon jó túra volt, pálesz helyett volt finom meszes forrásvíz És kullancsból is kettőt hoztam haza összesen Fotók később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Marha jó meleg idő van.Hálistennek leállították a fűtést, de azért minden ablak nyitva van. Krande:Kiváncsi vagyok a képekre.Tök jó dolog kirándulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Nekem tegnap az orrom le is égett az immár szokásos "túrám" alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Nekem tegnap az orrom le is égett az immár szokásos "túrám" alatt. Nálatok sütött a nap? Nálunk egész nap 10 fok is alig volt és felhők takarták az eget. Én is kimentem egyet tekerni, el is áztam, most meg pocsékul vagyok... Pech... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Nálatok sütött a nap? Nálunk egész nap 10 fok is alig volt és felhők takarták az eget. Én is kimentem egyet tekerni, el is áztam, most meg pocsékul vagyok... Pech...Jobbulást.Hja, tegnap tök jó idő volt, bár a déli szél igen erős volt, emiatt sz*r volt hazafelé tekerni. A lábam majd szét szakadt. Ma már dél óta folyamatosan borult befelé. Hétvégére meg pocsék időt mond. Szóval nuku bringázás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Nagyon jó túra volt, pálesz helyett volt finom meszes forrásvíz És kullancsból is kettőt hoztam haza összesen Fotók később. Már most vannak kullancsok? A fotókat szívesen megnézem majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Nálatok sütött a nap? Nálunk egész nap 10 fok is alig volt és felhők takarták az eget. Én is kimentem egyet tekerni, el is áztam, most meg pocsékul vagyok... Pech... Jobbulást! Talán egy jó alvás-izzadás majd segít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Errefelé jó idő volt, ki is használtuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Jobbulást! Talán egy jó alvás-izzadás majd segít. Az izzadás megy, az alvással gondok vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Én is kimentem egyet tekerni, el is áztam, most meg pocsékul vagyok... Pech... Jobbulást! Nálunk most nagyon szép idő van. Még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Köszi mindenkinek, ma már valamivel jobban vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Remek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Jobbulást! Nálunk most nagyon szép idő van. Még. Itt egyszer borult, egyszer napos. Annyira nincs hideg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Délelőtt a gyerekeim óvodai csapata a kerületi ovis olimpián 5-ből az első lett! Nyolcan voltak a csapatban. Nagyon ügyesek voltak, az első két versenyszámot még csak középmezőnyben sikerült zárni, viszont az utána következő háromban már elsők lettek, nagyon jól ment a végső hajrázás. Játékos váltóversenyt képzeljetek el, nyusziugrálással, karikán átbújással, babzsák tologatással meg hasonló jópofa kis ügyességi feladattal. Nagyon élvezték, most először voltak ilyenen. Főleg azért nagy dolog ez számomra, mert én ilyen koromban, sőt egészen középiskoláig nem jeleskedtem túlzottan a tornaórán, a csapat labdajátékok kivételével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Gratula Sajnos én sem jeleskedtem tornaórán, és egy idő után felmentett is lettem a betegségre való tekintettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Gratula! Én imádtam a tesit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Gratula! Én imádtam a tesit Utáltam, mert sose fociztunk, pedig mennyit könyörögtünk.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Gratulálok Én 5. óta fel vagyok mentve torna óra alól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Gratulálok Én 5. óta fel vagyok mentve torna óra alól Én meg felmentettem magam, és ezért voltam 21 évesen 55kiló a 186 centimhez...csodás volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Délelőtt a gyerekeim óvodai csapata a kerületi ovis olimpián 5-ből az első lett! Gratula nekik Én utáltam tesizni, mert sokat kellett futni (fúj) és focizni (blöa). Viszont középsuli végén kiderült, hogy baromi jó vagyok tornászgyakorlatokból. Gyertya, cigánykerék, szaltó, híd stb. nekem ment a legjobban az osztályból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Én 5. óta fel vagyok mentve torna óra alól Eh... én később kezdtem a tesi alóli felmentést Jó lyukas órák voltak a szakközépben Viszont középsuli végén kiderült, hogy baromi jó vagyok tornászgyakorlatokból. Legalább kiderült, hogy valamiben nagyon jó vagy, nekem még ilyet nem sikerült találnom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Köszönöm mindenkinek, aki együtt örül velem. Tudom, egy ovis olimpia nem nagy dolog a nagyoknak, de a kicsiknek igen, és én örülök neki, mert talán nem lesz gondjuk a tornával később sem, ha ilyen alkalmakkal megszerettetik velük. Az egészben az a nagyon jó, hogy nem csak a csúcs szuper ügyes és gyors gyerekek vehettek részt, hanem mindenki, akinek kedve volt hozzá, aztán ha több lett a létszám a szükségesnél, az sem volt gond, mert minden fordulóban valaki leült pihenni. Nekem ez nagyon tetszett, mert a sportban a lelkesedés nagyon fontos. Ezért is mentek nekem is jól a csapatjátékok, röplabda, kosárlabda, mert magával ragadott a mérkőzés lendülete, pedig a technikám egyiknél sem volt különösebben jó. Legalább kiderült, hogy valamiben nagyon jó vagy, nekem még ilyet nem sikerült találnom Szerintem kevés emberről mondható el, hogy egy vagy akár több dologban nagyon jó. A legtöbben jellemzően átlagosan vagyunk jók a jónak ítélt dolgainkban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.