Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Köszi minden jókívánságot! Jó, hogy visszatértél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Ez nem mentség, KERESZTAPÁNAK főleg nem, szóval mars a Sekrestyésbe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Köszi, mi megvagyunk, remélem nálatok nincs más gond a gépek szórakozásán kívül Meg aztán azok is bírják most egy ideig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Ez nem mentség, KERESZTAPÁNAK főleg nem, szóval mars a Sekrestyésbe! Hát, az Atya tán majd feloldoz, megfelelő penitenciák után! A Keresztapát meg palacsintával megvesztegetem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. (szerkesztve) Köszi, mi megvagyunk, remélem nálatok nincs más gond a gépek szórakozásán kívül Meg aztán azok is bírják most egy ideig annyi történt nagy durván, hogy Nolcsi vagy kétszer beteg volt, de már egybefüggően volt 1 hónapot bölcsiben. Most megint itthon vagyunk két napot, pénteken volt kis láza bölcsiben, dokibácsi 2 napig még itthontartja Nollit, szerdán már mehet. Csütörtökön visszük Pulmonológiára, beutalóval a tölcsérmellkasa miatt, és kell vinni még kardiológiára ugyanemiatt. A jó hír, hogy a sok betegség mellett is hízott fél kilót és nőtt 3 centit, ami a dokibácsi szerint egyenesen szuper! Így most elérte a 12 kilót, és a 90 centit! Szerkesztve: 2010. Április 12. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. A Keresztapát meg palacsintával megvesztegetem! Lehet róla szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Remélem semmi komoly KisNoellel. Mondhatni ki fogja nőni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Lehet róla szó Gondoltam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Remélem semmi komoly KisNoellel. Mondhatni ki fogja nőni. A tölcsérmellkast lehet javítani úszással, gyűrűzéssel, később ha komolyabb gondot okoz, lehet műteni, de az csak kiskamaszkorban. Majd meglátjuk, mit mondanak csütörtökön. Semmiképpen nem olyan, amin nem lehet segíteni szerencsére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. WB Márti! Már hiányoltunk nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Üdv újra itten! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Üdv újra köztünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. (szerkesztve) betojt gépeink anyagi okokból mostanra lettek megjavítva, felújítva. Így végre visszatérhetek ide(is)Szeva! Szerkesztve: 2010. Április 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Szeva! Szeva! Mizu? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Mizu? Olvass vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Örülök, hogy visszatértél Tenel Ka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Csütörtökön visszük Pulmonológiára, beutalóval a tölcsérmellkasa miatt, és kell vinni még kardiológiára ugyanemiatt.A jó hír, hogy a sok betegség mellett is hízott fél kilót és nőtt 3 centit, ami a dokibácsi szerint egyenesen szuper! Így most elérte a 12 kilót, és a 90 centit! Reméljük, pozitívat mondanak mindkét helyen. A megfázásos korszak meg elmúlik. Felnőtt gyerekkel rendelkező kolléganők mindig azt mondják, hogy inkább az óvodában vészeljék túl az ilyen időszakot, mert ha ott nem, akkor a suliban lesz több gond, és ott már problémásabb a több hiányzás. Tudom, ez ilyenkor nem vigasz, de csak túl lesztek egyszer rajta 90 centi? Lassan utolér Téged Szóval szépen nő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Reméljük, pozitívat mondanak mindkét helyen. A pulmonológián nem biztos, hogy jó, ha azt mondják valamira, hogy pozitív Tinkával egyet értek, az a pasi nem először húz(hat)ta ki a gyufát. sajnos Na én is ezt akartam kérdezni. Mire jó ez? Én életemben egyszer, maximum kétszer ittam topára magam, azt is még iszogatós korszakom hajnalán, amikor még nem tudtam, miből mennyit bírok. Azóta egyszer sem. Mindig van egy határ, ahol megállok, a határ a spicc és a totális berúgás között. Ekkor ár jó kedvű vagyok, eltűnik a szűrő az agyam és a szám között, de még tudok járni, még tisztában vagyok a világgal. És ezt az állapotot is kb. havi egyszer, ha elérem. Miért kell ennél tovább menni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Dzséjt, olvastam a balesetedet. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. A pulmonológián nem biztos, hogy jó, ha azt mondják valamira, hogy pozitív Mindig van egy határ, ahol megállok, a határ a spicc és a totális berúgás között. Jaj már, nem úgy értettem Hanem, hogy biztatót mondanak Sajnos én sem értem, miért nem tud sok mindenki itt megállni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Mit is mondjak... Örülök, hogy újra látlak téged! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. (szerkesztve) Hátkéremszépen. Belépek a diákok nemes táborába, 5 hónapig. Dajkaképzés, szombatonként. Kéretik nekem is drukkolni! 15 éve ültem utoljára iskolapadban! Szerkesztve: 2010. Április 13. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Oszt az Ellenőrzőt nem elfelejteni bemutatni! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. És ha levizsgázom, a keresztaputól kapok valami szépet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. (szerkesztve) Majd küld neked egy piros szalaggal átkötött masnival díszített plüss lófejet. Szerkesztve: 2010. Április 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Dzséjt, olvastam a balesetedet. Jobbulást! Köszi. Megy a drukkolás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. És ha levizsgázom, a keresztaputól kapok valami szépet? Ööö...lehet, hogy annak pont Ortis nem örülne :DDe vevő vagyok kívánságlistára is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Hátkéremszépen. Belépek a diákok nemes táborába, 5 hónapig. Dajkaképzés, szombatonként. Kéretik nekem is drukkolni! 15 éve ültem utoljára iskolapadban! :) A drukk innen is megy, bár már megdumáltuk, hogy suliba megyünk De a drukkolás minden fronton és mennyiségben szükséges Szerintem 15 év nem hátrány, az ember esze 30 éves kora után is rendesen fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Hátkéremszépen. Belépek a diákok nemes táborába, 5 hónapig. Dajkaképzés, szombatonként. Kéretik nekem is drukkolni! 15 éve ültem utoljára iskolapadban! Megy a drukk. 15 év... én kb. akkor kedztem el a sulit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megy a drukk. 15 év... én kb. akkor kedztem el a sulit Köszönöm hogy emlékeztetsz, milyen vén szatyor is vagyok! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.