Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ennyit röviden, na most lehet felrakni a differenciáldiagnózist! Avagy várom a borizű pilótahangok szakértő visszapofázását minden igrányszögről! :D :D :D :D :D
Ok. :P Szerintem az nem Alitalia Jumbo, mert azoknak nem ilyen a festése. Legalábbis ilyet még nem láttam. De ha mutatsz Ortis akkor meg leszek győzve. A ruszlánt nem tudtam kitalálni, de igazad lehet. Az A-320 -as biztos nem Lufthansa. :)
Hozzászólás ideje:
Mit találtam Ortis!!!! Real Time repülési radar! Csak rányomsz a gépekre és kiír róla mindent. Kinézek az ablakon és láthatom is. Imádom az internetet. :D

http://www.flightradar24.com/

Ez hihetetlen! :D Ahogy az is, hogy alulnézetből felismeritek a típusokat. ;)
Hozzászólás ideje:
Holnap fülészet kontroll, nagyon szeretném azt hallani, hogy a füle rendbejött! :D :D :D
Remélem, meghallod majd. :D Szegények, nagyon rátok jár a rúd mostanában. ;) Hiába, azért az első év a közösségben nem egyszerű.
Hozzászólás ideje:
Jut eszembe :D Ha tesódékat szépen megkéred, akkor esetleg adnának egy szálat a rozmaringról, ami előttük van? Hazahoznám és elültetném, hogy legyen ilyen télálló fajtám otthon :D
Szerintem a fél bokrot is elvihetnéd, mert úgy nő, mint a sás. :D De egy szálról lehet ezt gyökereztetni? Mi kis palántának vettük. ;) Nekem is volt a terasz mellett, de teljesen elnyomta a többi növényt, így átültettem a kerítés mellé. Ott viszont nem volt jó helye és kipusztult.

Kéne is pár ilyen nap, legalább annyi, hogy ki lehessen menni gazolni pl. :D
Na azt nekem is kellene már erősen. :D
Hozzászólás ideje:
Mit találtam Ortis!!!! Real Time repülési radar! Csak rányomsz a gépekre és kiír róla mindent. Kinézek az ablakon és láthatom is. Imádom az internetet. :D

http://www.flightradar24.com/

Valahol a minap láttam valami hasonlót de ez jobb ;) Abu Dhabiba most nagyon egymás után van három gép kis hazánk fölött. :D
Hozzászólás ideje:
Kisfiamnak érdekes az ízlése. Ma felkínáltam neki egy darab csokit, és egy darab uborkát. Neki az ubi kellett.

Holnap fülészet kontroll, nagyon szeretném azt hallani, hogy a füle rendbejött! :D :D :D

Jól választott, bár a csoki is nagyon finom :o

Remélem, hogy rendbe jön.

Szerintem a fél bokrot is elvihetnéd, mert úgy nő, mint a sás. :D De egy szálról lehet ezt gyökereztetni? Mi kis palántának vettük. ;)

A rozmaringot lehet dugványozni egy szálról is cserépben, aztán kiültetni (meg palántázni és akár magról is, de az utóbbiról sokat nem tudok, így palánta híján egyszerűbb a zölddugványozás) :D Majd megnő utána, ha sikerül a gyökereztetés. Már néztem a neten, hogyan kell, mert az egyetlen bokor levendulámat is szeretném hasonlóan szaporítani :o

Hozzászólás ideje:

Köszönjük mindenkinek. Kettőre viszem a lurkót.

Most olyan szokatlan a feje, tegnap apja megnyírta. Olyan kis katonásra. :D Kisfiam belenézett a tükörbe, és közölte: KatonabácsiNoel! ;)

Hozzászólás ideje:

Megjöttünk! ;)

Fülecske meggyógyult!!!

A kopasz foltocskát meg kell bőrgyógyásszal nézetni, de ma már nem mentünk oda, mert 25-en voltak elöttünk. Az marad hétfőre. Plusz hétfőn tali a saját dokibácsijával, aki szeretne egy vérvételt, mert felmerült benne, hogy Nolcsi lisztérzékeny - sápadtka még mindig, és a pocija pufi, legalábbis a vékony alkatához mérten. - És ha már megcsapolják, akkor egy füst alatt az allergaitesztet is megcsinálják. Úgyhogy bár még nem vagyunk a végén, de már látszik a fény! :D A lényeg, hogy a fülgyulladás meg lett szüntetve! :D

Hozzászólás ideje:

Hálistennek jól van a kissrác.

Tavaly vettem a bringát július 15.-én. Majd október közepéig azzal jártam dolgozni. Soha nem kapott el eső. Ezen a héten 3-szor is eláztam. Mert mikor esik? Mikor mennék haza. Mikor hazaérek meg eláll. Sárvédő nincs a hátam tiszta sár. Nem baj a májusi eső aranyat ér.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
Tavaly vettem a bringát július 15.-én. Majd október közepéig azzal jártam dolgozni. Soha nem kapott el eső. Ezen a héten 3-szor is eláztam. Mert mikor esik? Mikor mennék haza. Mikor hazaérek meg eláll. Sárvédő nincs a hátam tiszta sár. Nem baj a májusi eső aranyat ér.

Hehe, haverral tavaly nyáron áztunk rendszeresen sz*rrá. Egyszer olyan komoly zápor kapott el minket, hogy szabályosan nem láttunk A sapkám simléderéről függönyként ömlött a víz... az arcomba. Nagyon tuti volt.

Szerencsére idén is sikerült már egyszer megáznunk. Megegyeztünk abban, hogy ezúttal ez hagyomány lesz ;)

Jó, hogy rendben van a kiskrapek.

Hozzászólás ideje:
Fülecske meggyógyult!!!

Remek ;) Remélhetőleg a hétfői tesztek sem mutatnak ki semmi rosszat :D

Az én bicajomon van sárvédő, nekem meg van esernyőm, és esőben amúgy is gyalog járok :D :D

Hozzászólás ideje:
Anno nekem is volt sokszor ilyenben részem, hogy melóból hazafelé kaptak el ( főleg) a nyári zuhik ;) Persze nekem se volt -most sincs- sárvádőm. :D

Hál' isten, az enyémen van :D

Az én bicajomon van sárvédő, nekem meg van esernyőm, és esőben amúgy is gyalog járok :D :D

Mikor elindulunk, általában még nem esik, sőt, általában még nyoma sincs az esőnek.

Hozzászólás ideje:
Remek :) Remélhetőleg a hétfői tesztek sem mutatnak ki semmi rosszat :)

Az én bicajomon van sárvédő, nekem meg van esernyőm, és esőben amúgy is gyalog járok :P:D

Én elhatároztam, hogy májustól októberig bringával járok melózni.Ha esik, ha nem. :D

Hozzászólás ideje:
Valahol a minap láttam valami hasonlót de ez jobb :) Abu Dhabiba most nagyon egymás után van három gép kis hazánk fölött. :D
Az hagyján! De épp most húzott el itt egy British Airways B-777 ER, egyenesen Male -ba. :D Meg is néztem, tényleg itt villogott. De eddig még mindegyik jött ami a térképen volt. :)
Hozzászólás ideje:
Az hagyján! De épp most húzott el itt egy British Airways B-777 ER, egyenesen Male -ba. :D Meg is néztem, tényleg itt villogott. De eddig még mindegyik jött ami a térképen volt. :)
Még azért elég kevés gépet jelenít meg. :) De majd csak nő a kapacitás.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.