MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. (ilyenkor valahogy olyan jó ötletnek tűnik naponta 10x kivinni a kutyát, és mindennap rendet csinálni itthon ) Ilyenkor bármi elfoglaltság jobb ötlet Az SFportal Találkozón nem lesztek ott? Pont kérdezni szerettem volna én is Meg azt, hogy ezek mikor lesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Meg azt, hogy ezek mikor lesznek A HoldfényCon - most szombatonSFportal Tali - Július 10 Szíriusz Napok - július 16-18 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. 16kHz-20kHz közöttKöszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. a Szíriuszos Júli 16-17-18, a másik egy héttel előtte. Az előbbin mindhárom nap ott leszek. Ha valaki menne rá, akkor érdemes regelni a Szíriusz.org-on. Nekik valamivel olcsóbb a belépő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Phobos: és beválik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Phobos: és beválik?T'od, szúnyog az nincs, viszont a denevérek csak úgy rajzanak az ablaka előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Phobos: és beválik?Igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. T'od, szúnyog az nincs, viszont a denevérek csak úgy rajzanak az ablaka előtt Azok ellen meg tarts macskát, az majd behozza neked őket Mindenre van ellenszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hát ha ez elűzi őket Phobos, akkor meghívlak egy sörre! Alaposan megkeserítik az életem ezek a dögök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hát ha ez elűzi őket Phobos, akkor meghívlak egy sörre! Figyi, 2 éve ezt használom, csak elvétve támad meg egy szunygó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Dzséjt, most nézem az első 2 klippedet Látszik a fejlődés és adja az Erő, hogy úgy legyen, mint az első bekezdésben olvasható Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Dzséjt, most nézem az első 2 klippedet Látszik a fejlődés és adja az Erő, hogy úgy legyen, mint az első bekezdésben olvasható Köszi. Már úgy van, tavalyelőtt az AXN SCI-FI-SFportal Találkozón, tavaly a Star Trek premieren láthattam klipemet mozivásznon. És az idei SFportal találkozóra is én csinálom a videjókat (ma készült el Nykl bevonuló videója, szóval ez is megy a moziba be ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. És az idei SFportal találkozóra is én csinálom a videjókat (ma készült el Nykl bevonuló videója, szóval ez is megy a moziba be ).Na, hát akkor gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Jó neked Dzséjt... vagy inkább nekik jó? Egy ilyen frekvenciát szerintetek a laptop hangszórójával is meg lehet próbálni? Ha igen, akkor valaki léyszi küldje el mp3-ban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Nálunk is nagy a szúnyog invázió, a kertben nem lehet este 8 után megmaradni. Pedig akkor a legjobb a levegő. Jól esne ilyenkor kicsit elüldögélni a padon, szép nyári estén... erre csak csapkodás lesz belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Egy ilyen frekvenciát szerintetek a laptop hangszórójával is meg lehet próbálni? Ha igen, akkor valaki léyszi küldje el mp3-ban Hangszóró helyett lángszórót olvastam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hangszóró helyett lángszórót olvastam Nagyobb haszna lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Fura egy élőlény vagyok ám. Őszt, telet, tavaszt kihúztam pár náthával. Most bezzeg, mikor rekkenő hőség van, harmincnyolc négyre ébredek. Manduláim már két napja fájtak. Csak a gyerek el ne kapja, végre bölcsiben van, ez lesz a negyedik napja. És persze hogy egy nyomi lázcsillapító nincs itthon... Semmilyen! Úgyhogy lázasan el gyerekkel bölcsibe, és majd ott veszek valamit a patikában. Dokinőm csak délután négytől rendel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Jobbulást Tenel! De nem fogod elhinni, én is ilyen vagyok. Amint beköszönt a nyár első igazi hete, nálam az úgy látszik most van, megbetegszem. Még csak a torkom fáj és taknyolok, de persze ez még csak a kezdet. EGész évben semmi bajom soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Egy kis érdekesség. így készül egy képregény http://www.darkhorse.com/Features/Making-o...mic-Predators-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hát most megleptél... XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. (szerkesztve) Barnez, boldog születésnapot (ma készült el Nykl bevonuló videója, szóval ez is megy a moziba be ). Gratula hozzá Jó lehet a vásznon látni a munkádat Őszt, telet, tavaszt kihúztam pár náthával. Most bezzeg, mikor rekkenő hőség van, harmincnyolc négyre ébredek. Jobbulást! Meg Kudarnak is !! Tavaly egész évben egyszer voltam náthás, augusztusban (utána meg most májusban), szóval az évszak egyáltalán nem számít. Szerkesztve: 2010. Június 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Boldog születésnapot Barnez! Jobbulást Tenel Ka és kudar kudar képregényes válaszán akkorát nevettem, nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Boldog szülinapot, barnez! A betegeskedőknek pedig jobbulást! Nagyon megértelek benneteket, mert én is gyakran vagyok beteg nyáron, légkondis okokból kifolyólag, és sajnos ilyenkor a legdurvább a betegség. De remélem, nálatok nem lesz ilyesmi belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Boldog születésnapot az ünnepeltnek. Márti, neked meg jobbulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Isten éltessen Barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Az ünnepeltnek boldog születésnapot, a betegeskedőknek meg gyors jobbulást! Hála az égnek, én se télen, se nyáron nem szoktam beteg lenni. Gratula hozzá Jó lehet a vásznon látni a munkádat Köszi neked is. Igen, nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Boldog Születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. boldog szülinapot innen is! Mindenkinek köszönöm, igyexem hamar felépülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.