Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve Szerző Üdv itthon Tenel! Esetleg a férjecskédet is látjuk még valamikor? Noel meg igazán regisztrálhatná már magát! Köszönöm szépen Kudar! Szerkesztve: 2010. Augusztus 5.15 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve Húha, valahogy Krande másik nevére asszociáltam, és nem esett le, hogy mi a helyzet Sok boldog névnapot Noel egyszer már ült a fórum előtt, ha jól emlékszem, de akkor még csak püfölni tudta a billentyűzetet
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve Boldog Névnapot Krande! Jelentem, költözés lezajlott, és a netünk is bekötötték! Tehát "itthonról" netezem! Most jól visszaolvasok! Szerkesztve: 2010. Augusztus 5.15 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve A taknyos kölkét nekije.....fijam lehetne dik má' Boldog születésnapot
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve Boldog szülinapot Kolmilan.Legalább egy sört nyomjál le ember.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve Boldog szülinapot Kolmilan.Legalább egy sört nyomjál le ember. Bocs, de antialkoholista idióta vagyok... idiótaságomat büszkén felvállalom. Kösz neked is!
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Milán, remélem ezen az ázós napon más formában sem ázol Ide pont akkor ért el a zuhé, mikor kiléptem a melóhelyről, tud ám időzíteni De mi megúsztuk, volt némi dörgés meg villám, eső is, de módjával. Mások tuti rosszabbul jártak/járnak. Pl. nem tudom, öcsém mennyit fog a vonaton rostokolni a felsővezeték-szakadás miatt.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Nálunk szakad, én hülye, mert otthon hagytam az esernyőt Van egy olyan érzésem, hogy túlórázni fogok
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Szerző Nálunk is pont munkaidő végén volt zuhé, de kiadós. Főnök kis híján elment ebédelni, de feltartottam. Aztán annyira már nem sietett Köszi a névnapozást. BOLDOG SZÜLINAPOT KOLMILAN! Szerkesztve: 2010. Augusztus 6.15 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Van egy olyan érzésem, hogy túlórázni fogok Ez elég érdekes egy állandó nyitvatartással rendelkező üzlet esetében, de legalább a zárva tábla mögött lehet olvasni Én kb. így képzelem el a túlórát itt
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Ez elég érdekes egy állandó nyitvatartással rendelkező üzlet esetében, de legalább a zárva tábla mögött lehet olvasni Én kb. így képzelem el a túlórát itt Nem rossz ötlet Én nyitva maradtam még 20 percig, mert akkor állt el az eső. Bár kutya sem volt akkor
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Öregem, nem hogy inkább átmentél volna a teaházba khm, teázgatni.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Öregem, nem hogy inkább átmentél volna a teaházba khm, teázgatni. :DGondoltam rá, de nagy volt az eső Meg amúgy is, kb. napi 1 órát teázgatok
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Bocs, de antialkoholista idióta vagyok... idiótaságomat büszkén felvállalom. Kösz neked is! Attól nem vagy idióta hogy nem iszol alkoholt. Sőt dicséretes.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Attól nem vagy idióta hogy nem iszol alkoholt. Sőt dicséretes. Kösz, sajna kevesen gondolják így.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.