Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. A rosseb enné meg, hogy nem jelent még meg az Expendables. Ledurrogtatnám vele a sok agyalágyultat aki az ablakom alatt petárdázik. Most kereshetem meg a John Rambot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. (szerkesztve) A rosseb enné meg, hogy nem jelent még meg az Expendables. Ledurrogtatnám vele a sok agyalágyultat aki az ablakom alatt petárdázik. Most kereshetem meg a John Rambot. Állitsd a kezdetet akkora mikor Johnny fiú felhúzza a gépágyút, majd adj neki teljes hangerőt. Szerkesztve: 2010. December 31. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. A gépből meg a Maria Magdalena szól. Sandra számára gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Sandra számára gondolsz? Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Igen. Az nagyon jó, egyik kedvenc számom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Tuti az lesz éjfélkor Más. Megnéztem a Koreai gyártású Harcosok Szövetségét. Nos, csak ajánlani tudom, hihetetlen jó két és fél óra epic mozi. A koreai háború idejében játszódik és egy testvérpárról szól elsősorban, az ő kapcsolatukról, de a háborús részekről kb olyan szinten lehet beszélni mint a Ryan közlegény megmentésében Fantasztikusan jól meg van csinálva. Végre nem a hős imperialista amcsikat kell bambulni. Szóval le a kalappal a koreai filmgyártás előtt. Horrorokkal már bizonyítottak anno. Eltévesztetted a topikot. Beterveztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Eltévesztetted a topikot. Beterveztem. Uh, jó hogy szólsz. Pedig még durván józan vagyok Átraktam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Uh, jó hogy szólsz. Pedig még durván józan vagyok Átraktam Akkor mi lesz ha iszol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Szeretném megköszönni, hogy 2010-ben is ezen a fórumon lehettem, nagyszerű emberek között Kívánom, hogy 2011 mindenki számára csak jobb legyen, még több siker, öröm, és szerencse érje az embert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Szép szavak Jake. Neked is BUÉK, mint ahogy az összes többi kedves (és kedvetlen) fórumtagnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Akkor mi lesz ha iszol? Fene tudja. Elkezdek önkivületlenül bannolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. ......még több siker, öröm, és szerencse érje az embert. Ööööö, idén volt ilyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Itt vannak a vendégek én holt beb*szva. Éljen a buli. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Boldog Új Évet Fórumpajtosok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Fene tudja. Elkezdek önkivületlenül bannolni Azt szerintem nem tudsz. Itt vannak a vendégek én holt beb*szva. Éljen a buli. :D Jó partyzást. Én is kezdem érezni a löketet. Boldog Új Évet Fórumpajtosok! Neked is BUÉK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hmm egy új évtizedbe lépünk alig egy óra múlva... Remélem a boldog békés 10-es évek lesznek ezek, és nem olyan keserves mint 100 éve anno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Boldog Új Évet minden kedves fórumtársnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hmm egy új évtizedbe lépünk alig egy óra múlva... Remélem a boldog békés 10-es évek lesznek ezek, és nem olyan keserves mint 100 éve anno. Ezt én is nagyon remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Azt szerintem nem tudsz. Részegen? Én még nem kiabálnám el. Hátha mégis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Részegen? Én még nem kiabálnám el. Hátha mégis Lehet akármilyen részeg, lehetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Még jobban be vagyok b*szva. Nem baj éljen az új év. Rakéták repkednek k*rva jó a zene. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Még jobban be vagyok b*szva. Nem baj éljen az új év. Rakéták repkednek k*rva jó a zene. :D yeeeeee. Én még csak egy liter bort ittam meg, de valahogy nincs meg a kellő hatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. yeeeeee. Én még csak egy liter bort ittam meg, de valahogy nincs meg a kellő hatása. Bontsd a következőt. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Csak úgy árad a monitorról a cefreszag mikor belépek ide Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Bontsd a következőt. :D Nem kívánom. Egyelőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Csak úgy árad a monitorról a cefreszag mikor belépek ide Baszki legalább egy évben egyszer igyál egy kib*szott pohár bort. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. (szerkesztve) Csak úgy árad a monitorról a cefreszag mikor belépek ide Te. Ne a monitorra öntsd a piát, hanem magadba. Szerkesztve: 2010. December 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Nem kívánom. Egyelőre. Ne kivánd. Idd. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Baszki legalább egy évben egyszer igyál egy kib*szott pohár bort. :D Áh, kell valaki aki tisztán visszaemlékszik erre az estére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Áh, kell valaki aki tisztán visszaemlékszik erre az estére Én tisztábban fogok emlékezni mint Te. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.