Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Jobbulást! Kossuth hangja pedig elképesztő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Jobbulást! Kossuth hangja meg.... . Érdemes elolvasni a teljes szöveget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. A mézes pálesz már smafu? A mézes pálesz egy sz*r. Meg nem bírom inni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Jobbulást Frenkie! Forró tea, forró fürdő, meleg takaró. Ez az én receptem a megfázásra. Kossuth hangja tényleg döbbenetes. Hogy mik nem kerülnek elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Kurkumás (+sós) meleg vizes gargalizálás? A kurkumának legalább nincs rossz íze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Én is jobbulást kívánok Frenkie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. (szerkesztve) Köszönöm mindenkinek. Nem fogjátok elhinni de egy kis orrfolyással ellentétben teljesen jól vagyok. Lehet hogy az Erő a segítségemre sietett? Tudta hogy nagyon szeretek bulizni is a ma estén ott kell lennem? A mézes pálesz meg egy műpia. Semmi köze az igaz pálinkához. Ha tehetem háztól vásárolt pálinkát iszom. Szerkesztve: 2011. Február 12. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. De durva. Kossuth Lajos fonográfhengerre mondott egyik beszédét meg lehet hallgatni. Csak nagyon gyengén hallatszik, de kicsit kiérezni hogy milyen volt a hangszine... döbbenet. http://mek.oszk.hu/kiallitas/kossuthhangja/html/nyito.htm Köszi, hogy beraktad, nem tudtam, hogy megörökítették a hangját! Egyszerűen fantasztikus, hogy most itt ennyi év után meg tudjuk hallgatni. El is mentettem könyvjelzők közé, pár ismerősömnek elküldöm. Frenkie, további jobbulást Á, mi volt tegnap számvitelen. Egyrészt élveztem az órát, főleg azt, hogy mindent tudok, amiről szó van (amit nem használok, az is mind előjött az emlékeimből), az újoncok kérdésein jókat mosolyogtunk néhányan, de tudjuk, hogy majd ők is megtanulják Másrészt bár hivatalosan a mérlegképes könyvelői végzettségűek nem kaphatnak felmentést még számvitel alapok alól sem (ami szerintem egy vicc), de a mi tanárnőnk nagyon korrekt, azt mondta, hogy vegyük majd fel a vizsgát, és megajánlott jegyet ad annak, aki beviszi a bizonyítványát Vagyis se órára, se vizsgára nem kell mennünk, kb. a csoport negyedét érinti Mondta, ha ő tartja a következő félévben a számviteli gyakorlatokat nekünk, akkor arra is megajánlott jegyet ad, mert az még alatta van a már megtanult tudásunknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. de a mi tanárnőnk nagyon korrekt, azt mondta, hogy vegyük majd fel a vizsgát, és megajánlott jegyet ad annak, aki beviszi a bizonyítványát Vagyis se órára, se vizsgára nem kell mennünk. Így hát könnyű Jaj, jövő7en nekem is kezdődik a suli. Pedig már úgy megszoktam, hogy nem kell járnom Viszont pénteken és szombaton mehetek gyakorlatra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Teljesen jogos, a számvitel I-II semmi a mérlegképeshez képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Könnyű most, de gondolj bele, milyen nehéz volt, amikor ezt tanultam egyszer valamikor Így is szórakozok egy rakat ismert anyaggal Nekünk is megint menni kell jövő héten, kommunikációs tréning lesz, meg a csapat többi részének ismét számvitel szombat este Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Teljesen jogos, a számvitel I-II semmi a mérlegképeshez képest. Nem semmi, de kevesebb, az tény És sok tanár tartja magát az előíráshoz, nem ilyen korrekt, szerencsénk van vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Könnyű most, de gondolj bele, milyen nehéz volt, amikor ezt tanultam egyszer valamikor Gondolom Viszont a szakmai tudásod miatt a többi sem lehet túl nehéz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Részben nem túl nehéz, bár csak egy kis pénzügyes vagyok, az előképzettség és a gyakorlat sokat számít. Attól még tanulni kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. A mézes pálesz egy sz*r. Meg nem bírom inni. Nem sz*r, csak nem pálinka. Inkább likőrféle. Én pl. szeretem. Á, mi volt tegnap számvitelen. Egyrészt élveztem az órát, főleg azt, hogy mindent tudok, amiről szó van (amit nem használok, az is mind előjött az emlékeimből), az újoncok kérdésein jókat mosolyogtunk néhányan, de tudjuk, hogy majd ők is megtanulják Másrészt bár hivatalosan a mérlegképes könyvelői végzettségűek nem kaphatnak felmentést még számvitel alapok alól sem (ami szerintem egy vicc), de a mi tanárnőnk nagyon korrekt, azt mondta, hogy vegyük majd fel a vizsgát, és megajánlott jegyet ad annak, aki beviszi a bizonyítványát Vagyis se órára, se vizsgára nem kell mennünk, kb. a csoport negyedét érinti Mondta, ha ő tartja a következő félévben a számviteli gyakorlatokat nekünk, akkor arra is megajánlott jegyet ad, mert az még alatta van a már megtanult tudásunknak Rendes a tanárnő, és nagyon korrekt is. Szerintem a számvitel tipikusan az a tárgy, amit gyakorlatban ezerszer jobban meg lehet tanulni, a mérlegképes végzettségről már nem is beszélve. Csak ezt ezek szerint nem szokták elismerni, pedig erőforrás megtakarítás lehetne az iskolának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Csak ezt ezek szerint nem szokták elismerni, pedig erőforrás megtakarítás lehetne az iskolának. Nem a sulin múlik, ez is egy nem egészen jól működő szabályozás. Biztos összefügg a modulrendszerű szakképzéssel is, de akkor is marhaság. Egy számviteli szakügyintéző kaphat felmentést, elég furán működik az egész így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Boldog Születésnapot lokatelli! Öreg motoros volt a fórumon, két éve rendesen felszívódott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Öreg motoros volt a fórumon, két éve rendesen felszívódott... Ezt is megértük, hogy már volt egy generáció váltás a fórum indulása óta. Azok közül akik akkoriban írogattak, mára már alig maradt valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. (szerkesztve) Tényleg, elég rég láttuk már lokatellit! Mindenesetre Boldog Születésnapot kívánok én is, hátha olvassa a fórumot! Szerkesztve: 2011. Február 13. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Tényleg, elég rég láttuk már lokatellit! Mindenesetre Boldog Születésnapot kívánok én is, hátha olvassa a fórumot! Nem fog visszajönni, már más érdekli. A TCW mozi se tetszett neki, szerintem ott szakadt el nála valami. De hát van ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Érdekes hogy a másik régi nagy motoros, yodamester is szinte ugyanakkor lépett le végleg mint lokatelli, azaz 2009 márciusában...Közös megegyezés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Érdekes hogy a másik régi nagy motoros, yodamester is szinte ugyanakkor lépett le végleg mint lokatelli, azaz 2009 márciusában...Közös megegyezés? Véletlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Boldog születésnapot, Lokatelli! Emlékszem, amikor még közösen csináltuk a tippversenyt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. A klubnapok kvízbajnoka Mindig a sor szélére ültettük végül. Boldog szülinapot neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Boldog szülinapot lokatellinek! Klubnapon tavaly még találkoztunk vele néhányan, asszem májusban, azóta nincs hírem felőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 13. Boldog szülinapot, akárhol jár is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Boldog Valentin napot ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. K*rva boldog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 14. Beléd is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.