Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Már született is egy új beszólás ezzel kapcsolatban: Kevés vagy, mint puzsérben a batmani szakértelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Dettó. Most tényleg, nem teljesen mindegy mi megy az egyik TV adón? (viszont erről eszembe jutott az a hőskor amikor még én magam is néztem TV-t: a Baljós Árnyak bemutatója elött még 1999-ben az RTL Klub csinált egy külön műsort a leendő filmnek: az egyik vendég elmondta hogy szerinte szex is lesz az új trilógiában mert hát valahogy csak megfogannak a Skywalker-ikrek és épp ezért ő már előre ment és kitalálta, hogy milyenek lesznek a fehérnemük az SW-ben... eztán jött egy pár perces performansz melyben a távoli galaxis képzelt fehérnemüiben vonaglott pár táncos... az érdekes az volt hogy a legtöbbjüknek a fejére is volt húzva valami... rettenetesen gáz volt és ennek már 12 éve... érdemes minél elöbb ráeszmélni, hogy ezekre energiát pazarékolni teljesen felesleges) Erre én is emlékszem. Azt hiszem a Fókusz volt. Ha jól rémlik, a vonaglás alatt az ep1 ünnepi zenéje ment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Erre én is emlékszem. Azt hiszem a Fókusz volt. Ha jól rémlik, a vonaglás alatt az ep1 ünnepi zenéje ment. Huhh... de jó, hogy ez (is) valamiért kimaradt az életemből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Rockerségi teszt: http://pelisandor.tvn.hu/humor/rocker_teszt.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Barátnőmtől kaptam a névnapomra egy Clone Warsos bögrét. Nagyon állat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Barátnőmtől kaptam a névnapomra egy Clone Warsos bögrét. Nagyon állat. Jaj de aranyos. Egyébként van ilyen? Képet akarunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Sajnos neten nem találtam képet róla, fényképezőm meg nincs, szóval... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Sajnos neten nem találtam képet róla, fényképezőm meg nincs, szóval... Kár. Bár már az is meglepő, hogy lehet ilyen bögrét kapni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Kár. Bár már az is meglepő, hogy lehet ilyen bögrét kapni. Látom, régen jártál már játékboltban. Tele vannak Clone Wars-os dolgokkal, mint pl. falióra, bögre, jelmez (komplett vagy csak sisak), az összerakható makettekről és LEGO-król már nem is beszélve. Van választék bőven, örülhetnek a kis- és a nagy gyerekek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Látom, régen jártál már játékboltban. Tele vannak Clone Wars-os dolgokkal, mint pl. falióra, bögre, jelmez (komplett vagy csak sisak), az összerakható makettekről és LEGO-król már nem is beszélve. Van választék bőven, örülhetnek a kis- és a nagy gyerekek is. Koromnál fogva nem járok játékboltba. De nem is megyek. Nem vagyok akkora kocka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. (szerkesztve) Nekem is van CW-s bögrém, apukám orvosa az Ars Una Studionak, és év elején mindig kapunk tőlük írószereket, meg egyebeket. Ez az egyebekhez tartozik, mindjárt lefényképezem. Elég furi amúgy. Abból szürcsöltem a reggeli kakaómat, mígnem egy pár hónapja tejérzékeny nem lettem. Talán pont attól. Szerkesztve: 2011. Február 22. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. (szerkesztve) Itt is van: https://picasaweb.google.com/106962341776327901329/Bogre?feat=directlink Az első képen a "May" is ott van, csak nem látszik... Hogy ez a Rex, First in - Last Standing honnan jön, azt nem tudom, de nem rossz szöveg. Szerkesztve: 2011. Február 22. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Köszi! Na, így néz ki, szerintem nagyon vagány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Jól néz ki. Elszürcsölném reggelente ilyenből a kávémat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Jól néz ki. Elszürcsölném reggelente ilyenből a kávémat Mondom, hogy nem érdemes, mert én emiatt szoktam rá a napi kakaózgatásra, és val.szeg amiatt lettem tejérzékeny... Vagy nem is tudom. Apukám orvos és még ő sem hallott olyat, hogy valaki egyik hónapról a másikra tejérzékeny legyen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Mondom, hogy nem érdemes, mert én emiatt szoktam rá a napi kakaózgatásra, és val.szeg amiatt lettem tejérzékeny... Vagy nem is tudom. Apukám orvos és még ő sem hallott olyat, hogy valaki egyik hónapról a másikra tejérzékeny legyen... Na látod. Ha a bor szürcsölgetésre szoktál volna rá, akkor már alkoholista lennél Döntsd el, melyik a jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Mondom, hogy nem érdemes, mert én emiatt szoktam rá a napi kakaózgatásra, és val.szeg amiatt lettem tejérzékeny... Vagy nem is tudom. Apukám orvos és még ő sem hallott olyat, hogy valaki egyik hónapról a másikra tejérzékeny legyen... Bocs, ha kételkedem benne, hogy egy pohár miatt lettél tejérzékeny Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Mondom, hogy nem érdemes, mert én emiatt szoktam rá a napi kakaózgatásra, és val.szeg amiatt lettem tejérzékeny... Vagy nem is tudom. Apukám orvos és még ő sem hallott olyat, hogy valaki egyik hónapról a másikra tejérzékeny legyen... Vagy valószínűbb hogy végig tejérzékeny voltál de azelőtt nem fogyasztottál annyi tejterméket hogy kijöjjenek a tünetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Vagy valószínűbb hogy végig tejérzékeny voltál de azelőtt nem fogyasztottál annyi tejterméket hogy kijöjjenek a tünetek Mindig ittam napi egy pohár tejet minimum.... Csak mikor megkaptam ezt a poharat, akkor minden reggel két bögre kakaót, plusz délutánonként fél liter Mizo Madártejet. Apropó, azt ajánlom mindenkinek, eszméletlen finom ( volt )... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Látod, az ilyenre mondják, hogy jóból is megárt a sok. Talán ha tartasz pár hónap szünetet tejfogyasztásból, akkor utána - kisebb mennyiségben, mint a leírtak - megint ihatod. Az ilyen allergiák néha elmúlnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Ú b*sszus ez eszméletlen jó!!!!! Nekem is kell egy ilyen itthonra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Nincs ilyen söröskorsóban? Legalább megindokolnám miért rúgok be. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Aki munkát keres, annak itt egy jó lehetőség. https://www.lucasfilm.apply2jobs.com/ProfExt/index.cfm?fuseaction=mExternal.showJob&RID=3120&CurrentPage=1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Na egy szóbelin átestem még három hátravan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 23. Aki munkát keres, annak itt egy jó lehetőség. https://www.lucasfilm.apply2jobs.com/ProfExt/index.cfm?fuseaction=mExternal.showJob&RID=3120&CurrentPage=1 Nem semmi követelmények vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Frenkie, kíváncsi voltál a shortolásra, így ajánlok egy nagyon jó weboldalt, ahol utána lehet nézni a különféle pénzügyi kifejezések jelentésének, pl. a Short-nak is: Investopedia.com Dictionary - Short Angol nyelvű, de a hivatalos definíción kívül egyszerűen el is magyarázza, mi mit jelent, és mikor használják. Én a munkámban is többször tudtam már használni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 24. Frenkie, kíváncsi voltál a shortolásra, így ajánlok egy nagyon jó weboldalt, ahol utána lehet nézni a különféle pénzügyi kifejezések jelentésének, pl. a Short-nak is: Investopedia.com Dictionary - Short Angol nyelvű, de a hivatalos definíción kívül egyszerűen el is magyarázza, mi mit jelent, és mikor használják. Én a munkámban is többször tudtam már használni. Köszi. A film után utánanéztem de ez is biztos hasznos lesz. A lényegét értem, de azért majd talin kérdezek pár dolgot ha nem gáz, itt nem akarom untatni a többieket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Jajj kezd nekem sok lenni a tanulás szétrobban a fejem tőle. Még Hétfőn meg Pénteken lesz szóbeli aztán én már többet nem tanulok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Jajj kezd nekem sok lenni a tanulás szétrobban a fejem tőle. Még Hétfőn meg Pénteken lesz szóbeli aztán én már többet nem tanulok Kitartás. Utána jön az újabb szakasz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Zuhog a hó. Akivel eredetileg beszéltük hogy megyünk kutyasuliba, nem szeretne két órát a hóesésben fázni. Megértem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.