Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dettó. Most tényleg, nem teljesen mindegy mi megy az egyik TV adón? (viszont erről eszembe jutott az a hőskor amikor még én magam is néztem TV-t: a Baljós Árnyak bemutatója elött még 1999-ben az RTL Klub csinált egy külön műsort a leendő filmnek: az egyik vendég elmondta hogy szerinte szex is lesz az új trilógiában mert hát valahogy csak megfogannak a Skywalker-ikrek és épp ezért ő már előre ment és kitalálta, hogy milyenek lesznek a fehérnemük az SW-ben... eztán jött egy pár perces performansz melyben a távoli galaxis képzelt fehérnemüiben vonaglott pár táncos... az érdekes az volt hogy a legtöbbjüknek a fejére is volt húzva valami... rettenetesen gáz volt és ennek már 12 éve... érdemes minél elöbb ráeszmélni, hogy ezekre energiát pazarékolni teljesen felesleges)

Erre én is emlékszem. Azt hiszem a Fókusz volt. Ha jól rémlik, a vonaglás alatt az ep1 ünnepi zenéje ment.

Hozzászólás ideje:

Erre én is emlékszem. Azt hiszem a Fókusz volt. Ha jól rémlik, a vonaglás alatt az ep1 ünnepi zenéje ment.

Huhh... de jó, hogy ez (is) valamiért kimaradt az életemből.

Hozzászólás ideje:

Kár. :P Bár már az is meglepő, hogy lehet ilyen bögrét kapni.

Látom, régen jártál már játékboltban. :) Tele vannak Clone Wars-os dolgokkal, mint pl. falióra, bögre, jelmez (komplett vagy csak sisak), az összerakható makettekről és LEGO-król már nem is beszélve. Van választék bőven, örülhetnek a kis- és a nagy gyerekek is. :D
Hozzászólás ideje:

Látom, régen jártál már játékboltban. :) Tele vannak Clone Wars-os dolgokkal, mint pl. falióra, bögre, jelmez (komplett vagy csak sisak), az összerakható makettekről és LEGO-król már nem is beszélve. Van választék bőven, örülhetnek a kis- és a nagy gyerekek is. :D

Koromnál fogva nem járok játékboltba. :P De nem is megyek. Nem vagyok akkora kocka. :D

Hozzászólás ideje:

Nekem is van CW-s bögrém, apukám orvosa az Ars Una Studionak, és év elején mindig kapunk tőlük írószereket, meg egyebeket. :D

Ez az egyebekhez tartozik, mindjárt lefényképezem. Elég furi amúgy.

Abból szürcsöltem a reggeli kakaómat, mígnem egy pár hónapja tejérzékeny nem lettem. :( Talán pont attól. ;)

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:

Itt is van:

https://picasaweb.google.com/106962341776327901329/Bogre?feat=directlink

Az első képen a "May" is ott van, csak nem látszik...

Hogy ez a Rex, First in - Last Standing honnan jön, azt nem tudom, de nem rossz szöveg. ;)

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:

Jól néz ki. Elszürcsölném reggelente ilyenből a kávémat :)

Mondom, hogy nem érdemes, mert én emiatt szoktam rá a napi kakaózgatásra, és val.szeg amiatt lettem tejérzékeny... Vagy nem is tudom. Apukám orvos és még ő sem hallott olyat, hogy valaki egyik hónapról a másikra tejérzékeny legyen...

Hozzászólás ideje:

Mondom, hogy nem érdemes, mert én emiatt szoktam rá a napi kakaózgatásra, és val.szeg amiatt lettem tejérzékeny... Vagy nem is tudom. Apukám orvos és még ő sem hallott olyat, hogy valaki egyik hónapról a másikra tejérzékeny legyen...

Na látod. Ha a bor szürcsölgetésre szoktál volna rá, akkor már alkoholista lennél :P Döntsd el, melyik a jobb :D;)
Hozzászólás ideje:

Bocs, ha kételkedem benne, hogy egy pohár miatt lettél tejérzékeny ;)

Hozzászólás ideje:

Vagy valószínűbb hogy végig tejérzékeny voltál de azelőtt nem fogyasztottál annyi tejterméket hogy kijöjjenek a tünetek :)

Hozzászólás ideje:

Vagy valószínűbb hogy végig tejérzékeny voltál de azelőtt nem fogyasztottál annyi tejterméket hogy kijöjjenek a tünetek :)

Mindig ittam napi egy pohár tejet minimum....

Csak mikor megkaptam ezt a poharat, akkor minden reggel két bögre kakaót, plusz délutánonként fél liter Mizo Madártejet. :D Apropó, azt ajánlom mindenkinek, eszméletlen finom ( volt :(:) )...

Hozzászólás ideje:

Látod, az ilyenre mondják, hogy jóból is megárt a sok.

Talán ha tartasz pár hónap szünetet tejfogyasztásból, akkor utána - kisebb mennyiségben, mint a leírtak - megint ihatod. :) Az ilyen allergiák néha elmúlnak.

Hozzászólás ideje:

Frenkie, kíváncsi voltál a shortolásra, így ajánlok egy nagyon jó weboldalt, ahol utána lehet nézni a különféle pénzügyi kifejezések jelentésének, pl. a Short-nak is:

Investopedia.com Dictionary - Short

Angol nyelvű, de a hivatalos definíción kívül egyszerűen el is magyarázza, mi mit jelent, és mikor használják. Én a munkámban is többször tudtam már használni. :)

Hozzászólás ideje:

Frenkie, kíváncsi voltál a shortolásra, így ajánlok egy nagyon jó weboldalt, ahol utána lehet nézni a különféle pénzügyi kifejezések jelentésének, pl. a Short-nak is:

Investopedia.com Dictionary - Short

Angol nyelvű, de a hivatalos definíción kívül egyszerűen el is magyarázza, mi mit jelent, és mikor használják. Én a munkámban is többször tudtam már használni. :)

Köszi. A film után utánanéztem de ez is biztos hasznos lesz. A lényegét értem, de azért majd talin kérdezek pár dolgot ha nem gáz, itt nem akarom untatni a többieket.

Hozzászólás ideje:

Jajj kezd nekem sok lenni a tanulás szétrobban a fejem tőle.

Még Hétfőn meg Pénteken lesz szóbeli aztán én már többet nem tanulok :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.