Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ma már felb*sztam az agyam a Tököli bört...szanatoriumról szóló dokumentum-riportfilmmel......

A redvás-gyilkos-cigány-ku.....ping-pongozik, kártyázik, kondizik......KŐFEJTŐBE!!!!!!!

És most még szívatnak a tanfolyammal is. B*sznak visszahívni, hogy mivan. Van még egy hét, aztán megyek shotival rendet rakni.

Nah, jó adtam magamból. :angry:

Akkor a nap végére megtudtad a nép egyik vezetőjétől, hogy egy senki vagy. :D

Hozzászólás ideje:

Ma már felb*sztam az agyam a Tököli bört...szanatoriumról szóló dokumentum-riportfilmmel......

A redvás-gyilkos-cigány-ku.....ping-pongozik, kártyázik, kondizik......KŐFEJTŐBE!!!!!!!

És most még szívatnak a tanfolyammal is. B*sznak visszahívni, hogy mivan. Van még egy hét, aztán megyek shotival rendet rakni.

Nah, jó adtam magamból. :angry:

Van egy pót shotid? :D Különben bevallotta azt is hogy tavaly júniusban szándékosan játszottak az árfolyammal mikor Kósa és Szijjártó beszélt.

Ody: Hát ez az. Milyen alkotmány lesz ebből? Rettenet amit ezek csinálnak tavaly április óta.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Van egy pót shotid? :D Különben bevallotta azt is hogy tavaly júniusban szándékosan játszottak az árfolyammal mikor Kósa és Szijjártó beszélt.

Ody: Hát ez az. Milyen alkotmány lesz ebből? Rettenet amit ezek csinálnak tavaly április óta.

Lámpavas kellene....

Hozzászólás ideje:

Akkor a nap végére megtudtad a nép egyik vezetőjétől, hogy egy senki vagy. :D

Hja. Egy b*rom arrogáns szerencsétlen. Valamelyik nap néztem róla egy-két éves videót valami Hajdú-Bihar megyei közgyűlésről. Úgy le tudta ugatni alpári mód a húsz éves -Jobbikos- kiscsajt, hogy ott helyben vágtam volna tarkón. A több tízmillás kocsi persze dukál neki. Nah hagyjuk. Meg fogja ő ezt még szívni.
Hozzászólás ideje:

Lámpavas kellene....

Mi ez a radikalizálódás! Kedvelem az ilyen ingyen élő senkiháziakat. Boldogítson a tudat, hogy ugyanolyan büdöset ürítenek, mint a lenézett plebs. Ez de nőies megnyilvánulás volt, evvan.

Hozzászólás ideje:

Szavai szerint akkor elég bénák a "megélhetési politikusok" ha nem tudják megszedni magukat :lol:

"Akasszuk fel, könyörgöm"

Felőlem ott himbálódzhatna amíg ki nem szárad. :D De most komolyan....ilyen demagóg dumával jön, hát ki hiszi ezt el? :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az egyik a szegények miatt magyarázkodik, a másik a bálnatenyésztés miatt magyarázkodik, amikor a sajtószabadság kimaradt a Petőfi-versből akkor fél nappal később találták ki hogy az művészi koncepció volt.... és még csak nem egészen egy éve vannak hatalmon.

Hozzászólás ideje:

Szánalmas magyarázkodás. A teljes szövegből is kiderül hogy pénzben méri az embereket. De a kormány szegények elleni intézkedései is bizonyítják a pártja gondolkodását. Mert ez a gondolkodás maga a Fidesz.

Hozzászólás ideje:

Úristen! Nem mindegy lett volna, hogy melyik a neve? Mindkettő szörnyű.

Mi volt a rossz Ferihegy névben? Megmondom: semmi. Csak van egy haver, aki kibaszottul jól jár, ha más lesz a neve Ferihegynek, a Lágymányosi hídnak, az Alkotmánybíróságnak meg hasonló, átnevezést kapó helynek.

Hozzászólás ideje:

Agyamra ment a szerves kémia és az audiális terror, amit a vonaton kellett átélnem. :D

Mivel olyan anyagias vagyok, ezért szeretném megkérdezni, ennek az anyaszomorító ganénak van korban hozzám illő jómódú rokona? :hehe:

A lakótársaim most világosítottak fel, hogy sem a svájci, sem az antwerpeni bankárok és gyémántkereskedők nem vesznek el gójokat. :peace:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mivel olyan anyagias vagyok, ezért szeretném megkérdezni, ennek az anyaszomorító ganénak van korban hozzám illő jómódú rokona? :peace:

Esetleg kettő? :)

Az átnevezős cikk nem tölt be nálam, de talán jobb is.....

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

:D :D Aranyos az a néni. :D

Igen, az :) Rendész és mindenes lóti-futi az utóbbi időkben, néha a többieket is ő fuvarozza hozzátok :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.