Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Akkor Te a múltban élsz barátom, ami persze nem baj. :D Ellenben JMJ munkássága jöhet, bár ott is a korai albumai ütnek igazán. A nagy Oxygen, Equinox, Magnetic Fields trió.

Nem a múltban, hanem az igényességben :P:D:)

Amúgy a mai slágerek überszánalmasak és kilencven százalékok a nagy elődökét dolgozza fel. Gágyi. :P

Másrészről meg kapaszkodj meg fater mert kértem jazz-t egy kis tesztelgésre :D Méghozzá Diana Krall egyik koncertjét.

Most mond meg milyen elfajzott gyermeket nemzettél! :D :D :D

Hozzászólás ideje:
Nem a múltban, hanem az igényességben :D :D :)

Amúgy a mai slágerek überszánalmasak és kilencven százalékok a nagy elődökét dolgozza fel. Gágyi. :D

Csak nehogy abba a csapdába ess, hogy ítélőszék legyél az igényesség kérdésében. Ráadásul olyan dolgok felett ne itélkezz amit nem is ismersz. Ezeket a igényes zenéket egy komolyzene rajongó csuklóból befikázza (és persze nem lenne igaza). Szóval csak mértékkel borogassanak...

Hozzászólás ideje:
Másrészről meg kapaszkodj meg fater mert kértem jazz-t egy kis tesztelgésre :D Méghozzá Diana Krall egyik koncertjét.

Most mond meg milyen elfajzott gyermeket nemzettél! :D :D :D

Még nem jutott el hozzád? A végén még nézek neked a neten, hogy hozzájuss :)

Egyébként anyádnak nincs köze ahhoz, hogy ilyenre sikerültél? :D

Hozzászólás ideje:

Hát ez az, hogy csak gagyit hallok minden honnan :D

Az meg ne érdekeljen se téged, se engem, hogy kinek mi a véleménye az éppen aktuális kedvencedről. Ugyanis ízlések meg bokaficamok...

:)

Hozzászólás ideje:
Még nem jutott el hozzád? A végén még nézek neked a neten, hogy hozzájuss :)

Egyébként anyádnak nincs köze ahhoz, hogy ilyenre sikerültél? :D

Már írtam az illetékesnek, úgyhogy a következő évek bármelyikén felbukkanhat az ajtóm előtt. Máramennyire elhatározott tud lenni ezekben a dolgokban. :D

A youtube-on meg már láttam tőle klipet :D

Hozzászólás ideje:

Az éppen aktuális kedvencemet '87 óta szeretem. Közben eltévelyedtem metal irányba, dehát kicsi voltam. Amúgy meg nem kell fölényeskedni.

Ma 90%-a a zenének kommersz sz*r, nem szól semmiről, csak a testrészek mutogatásáról. A Depeche Mode egy a nagyon ritka kivételek közül. Szal' ha valamit szidni akarsz, akkor válogass a moslékból. Van bőven.

Hozzászólás ideje:
Az éppen aktuális kedvencemet '87 óta szeretem. Közben eltévelyedtem metal irányba, dehát kicsi voltam. Amúgy meg nem kell fölényeskedni.

Ma 90%-a a zenének kommersz sz*r, nem szól semmiről, csak a testrészek mutogatásáról. A Depeche Mode egy a nagyon ritka kivételek közül. Szal' ha valamit szidni akarsz, akkor válogass a moslékból. Van bőven.

Ne szívd mellre. :) Minimum az, hogy kiállsz a kedvenced mellett. Én rosszat nem mondtam róluk, csak azt, hogy nekem borzalmas a zenéjük. Ennyi.

Annó az általános suliban ugyanannyian utálták mint amennyien szerették. Szóval pro és kontra. Tőlem marha távol áll a zenéjük.

Hozzászólás ideje:
Na mi van emberek, senkinek semmi érdekes esemény nem volt idén?

Volt néhány érdekes esemény, de többnyire inkább megtartom magamnak :)

Hozzászólás ideje:
Na mi van emberek, senkinek semmi érdekes esemény nem volt idén?

Nálam egyszerű a válasz.

A FOCI VB!

Az olaszok menetelése egy valóra vált álom.

Ha a vb-n belül ki kéne emelnem egy momentumot, az a előgöntő utolsó két perce lenne. Akkora eksztázist még soha nem éltem át előtte. Szinte úgy emlékszem a történtekre, mintha magamon kívül lettem volna. Óriási örök elmény. Talán nem csak 2006 legjobb élménye.

Itt a gól olasz kommentárral valami frenetikus a hangulata, annyira, hogy meg is szereztem a meccset olasz kommentárral(láttam némettel is összefoglalót, de az annyira nem vidám), hát az is valami külön élmény.

Zárásként annyit, hogy GOL DI GROSSO. Ez a pali életében nem mondott ennyiszer egy mondatot egymás után.

Hozzászólás ideje:

Nekem az egyik említésre méltó ezévben az volt hogy eldobhattam a szemüveget, a másik meg az hogy elkezdtem itt fórumozni.

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:
Zárásként annyit, hogy GOL DI GROSSO.

Képzeld el mit üvöltene Hajdu B. egy VB elödöntőben szerzett sorsdöntő magyar gólnak. :) Túltenne ezen a Grosso-s manuson. :D Anno Knézy tudott lelkesedni nagyon, pl. Grashoppers-FTC.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Anno Knézí tudott lelkesedni nagyon, pl. Grashoppers-FTC.

Knézy tényleg jól nyomta.

Az egyik hokimeccses bekiabálását sosem felejtem el.

"Kopat a back rálövi, eltalálja Salót, a korong végiggurul a vállán és begurul a gólvonalon túlra!!!" :)

Hozzászólás ideje:

Ez kiknek szól Ody? :peace: .Nekem is egy zenei élmény volt az év csúcsa.A májusi Tankcsapda lemezbemutató koncert a Kisstadionban.Nagyon jó show-t csináltak.Én még nem nőttem ki a rock-ból és nem is fogok, főleg azért mert örök, és nekem az a nagybetűs zene.Amikor ténylehg ki kell állni és eljátszani a gitárral a zenét.Meg a Wigwamban(egy pesti rockklub), is jár egy csomó ötvenéves, és nem néznek ki hülyén ,mig agy diszkóba nem illenek oda.

Ennek ellenére tisztelem a Mode munkásságát is, de nem jön be a zenéjük.

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok.Holnap du elindulok aztán csak iszok bulizok, és elsején valamikor délben magamhoz térek.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

Búék neked is Frenkie!

ui: Tegnap este itt volt valami frenetikus koncert a Tankcsapda jóvoltából, sok haverom volt is a koncerten, az ő élményeiből vonom le a konklúziót! :peace:

Hozzászólás ideje:

Én se a Rock-ot, se a diszkó zenét se szeretem különösképpen(se a többi divatzenét).

Az elmúlt időben inkább filmzenére hajtok, nekem sokkal jobban bejönnek mint a "jólmegmondomavilágnakhogymilyenegyediastílusom" zenék.

DM jöhet dögivel! :peace:

Hozzászólás ideje:
Nekünk. :peace:

Amúgy igazad van a rock zenével kapcsolatban, csak úgy látszik én nem bírtam megragadni nála. BUÉK előre is, és remélem jól elázol holnap. :)

Hát éjfél felé nem mennék állásinterjúra. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.