Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Akkor Te a múltban élsz barátom, ami persze nem baj. Ellenben JMJ munkássága jöhet, bár ott is a korai albumai ütnek igazán. A nagy Oxygen, Equinox, Magnetic Fields trió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Akkor Te a múltban élsz barátom, ami persze nem baj. Ellenben JMJ munkássága jöhet, bár ott is a korai albumai ütnek igazán. A nagy Oxygen, Equinox, Magnetic Fields trió. Nem a múltban, hanem az igényességben Amúgy a mai slágerek überszánalmasak és kilencven százalékok a nagy elődökét dolgozza fel. Gágyi. Másrészről meg kapaszkodj meg fater mert kértem jazz-t egy kis tesztelgésre Méghozzá Diana Krall egyik koncertjét. Most mond meg milyen elfajzott gyermeket nemzettél! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Nem a múltban, hanem az igényességben :D Amúgy a mai slágerek überszánalmasak és kilencven százalékok a nagy elődökét dolgozza fel. Gágyi. Csak nehogy abba a csapdába ess, hogy ítélőszék legyél az igényesség kérdésében. Ráadásul olyan dolgok felett ne itélkezz amit nem is ismersz. Ezeket a igényes zenéket egy komolyzene rajongó csuklóból befikázza (és persze nem lenne igaza). Szóval csak mértékkel borogassanak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Másrészről meg kapaszkodj meg fater mert kértem jazz-t egy kis tesztelgésre Méghozzá Diana Krall egyik koncertjét.Most mond meg milyen elfajzott gyermeket nemzettél! :D Még nem jutott el hozzád? A végén még nézek neked a neten, hogy hozzájuss Egyébként anyádnak nincs köze ahhoz, hogy ilyenre sikerültél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Hát ez az, hogy csak gagyit hallok minden honnan Az meg ne érdekeljen se téged, se engem, hogy kinek mi a véleménye az éppen aktuális kedvencedről. Ugyanis ízlések meg bokaficamok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Még nem jutott el hozzád? A végén még nézek neked a neten, hogy hozzájuss Egyébként anyádnak nincs köze ahhoz, hogy ilyenre sikerültél? Már írtam az illetékesnek, úgyhogy a következő évek bármelyikén felbukkanhat az ajtóm előtt. Máramennyire elhatározott tud lenni ezekben a dolgokban. A youtube-on meg már láttam tőle klipet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. A youtube-on meg már láttam tőle klipet Ott nem nehéz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Az éppen aktuális kedvencemet '87 óta szeretem. Közben eltévelyedtem metal irányba, dehát kicsi voltam. Amúgy meg nem kell fölényeskedni. Ma 90%-a a zenének kommersz sz*r, nem szól semmiről, csak a testrészek mutogatásáról. A Depeche Mode egy a nagyon ritka kivételek közül. Szal' ha valamit szidni akarsz, akkor válogass a moslékból. Van bőven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Az éppen aktuális kedvencemet '87 óta szeretem. Közben eltévelyedtem metal irányba, dehát kicsi voltam. Amúgy meg nem kell fölényeskedni. Ma 90%-a a zenének kommersz sz*r, nem szól semmiről, csak a testrészek mutogatásáról. A Depeche Mode egy a nagyon ritka kivételek közül. Szal' ha valamit szidni akarsz, akkor válogass a moslékból. Van bőven. Ne szívd mellre. Minimum az, hogy kiállsz a kedvenced mellett. Én rosszat nem mondtam róluk, csak azt, hogy nekem borzalmas a zenéjük. Ennyi. Annó az általános suliban ugyanannyian utálták mint amennyien szerették. Szóval pro és kontra. Tőlem marha távol áll a zenéjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Na mi van emberek, senkinek semmi érdekes esemény nem volt idén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Át kell azt gondolni. Nem úgy van az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Na mi van emberek, senkinek semmi érdekes esemény nem volt idén? Volt néhány érdekes esemény, de többnyire inkább megtartom magamnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Na mi van emberek, senkinek semmi érdekes esemény nem volt idén? Én még várok két napot. Nem akarok utólag szerkeszteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Akkor csak lesz valami. Good....goooood! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Na mi van emberek, senkinek semmi érdekes esemény nem volt idén? Még asszem én is kivárom ezt a két napot, hátha történik még valami. Mondjuk kialszom magam, az nem lenne rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Na mi van emberek, senkinek semmi érdekes esemény nem volt idén? Nálam egyszerű a válasz. A FOCI VB! Az olaszok menetelése egy valóra vált álom. Ha a vb-n belül ki kéne emelnem egy momentumot, az a előgöntő utolsó két perce lenne. Akkora eksztázist még soha nem éltem át előtte. Szinte úgy emlékszem a történtekre, mintha magamon kívül lettem volna. Óriási örök elmény. Talán nem csak 2006 legjobb élménye. Itt a gól olasz kommentárral valami frenetikus a hangulata, annyira, hogy meg is szereztem a meccset olasz kommentárral(láttam némettel is összefoglalót, de az annyira nem vidám), hát az is valami külön élmény. Zárásként annyit, hogy GOL DI GROSSO. Ez a pali életében nem mondott ennyiszer egy mondatot egymás után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. (szerkesztve) Nekem az egyik említésre méltó ezévben az volt hogy eldobhattam a szemüveget, a másik meg az hogy elkezdtem itt fórumozni. Szerkesztve: 2006. December 30. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Nálam pedig az önbizalomgyűjtés éve volt ez, örülök, hogy sikerült túl lépni saját árnyékomon. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. (szerkesztve) Zárásként annyit, hogy GOL DI GROSSO. Képzeld el mit üvöltene Hajdu B. egy VB elödöntőben szerzett sorsdöntő magyar gólnak. Túltenne ezen a Grosso-s manuson. Anno Knézy tudott lelkesedni nagyon, pl. Grashoppers-FTC. Szerkesztve: 2006. December 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Anno Knézí tudott lelkesedni nagyon, pl. Grashoppers-FTC. Knézy tényleg jól nyomta. Az egyik hokimeccses bekiabálását sosem felejtem el. "Kopat a back rálövi, eltalálja Salót, a korong végiggurul a vállán és begurul a gólvonalon túlra!!!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. A részeg barmoknak ezzel kívánok boldog új évet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Mikulás mellett Dave Mira is rulzik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. (szerkesztve) Ez kiknek szól Ody? .Nekem is egy zenei élmény volt az év csúcsa.A májusi Tankcsapda lemezbemutató koncert a Kisstadionban.Nagyon jó show-t csináltak.Én még nem nőttem ki a rock-ból és nem is fogok, főleg azért mert örök, és nekem az a nagybetűs zene.Amikor ténylehg ki kell állni és eljátszani a gitárral a zenét.Meg a Wigwamban(egy pesti rockklub), is jár egy csomó ötvenéves, és nem néznek ki hülyén ,mig agy diszkóba nem illenek oda. Ennek ellenére tisztelem a Mode munkásságát is, de nem jön be a zenéjük. Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok.Holnap du elindulok aztán csak iszok bulizok, és elsején valamikor délben magamhoz térek. Szerkesztve: 2006. December 30. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok. BUÉK Neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Búék neked is Frenkie! ui: Tegnap este itt volt valami frenetikus koncert a Tankcsapda jóvoltából, sok haverom volt is a koncerten, az ő élményeiből vonom le a konklúziót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Én se a Rock-ot, se a diszkó zenét se szeretem különösképpen(se a többi divatzenét). Az elmúlt időben inkább filmzenére hajtok, nekem sokkal jobban bejönnek mint a "jólmegmondomavilágnakhogymilyenegyediastílusom" zenék. DM jöhet dögivel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. (szerkesztve) Ez kiknek szól Ody? Nekünk. Amúgy igazad van a rock zenével kapcsolatban, csak úgy látszik én nem bírtam megragadni nála. BUÉK előre is, és remélem jól elázol holnap. Szerkesztve: 2006. December 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Nekünk. Amúgy igazad van a rock zenével kapcsolatban, csak úgy látszik én nem bírtam megragadni nála. BUÉK előre is, és remélem jól elázol holnap. Hát éjfél felé nem mennék állásinterjúra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Boldog születésnapot, Maatkara! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. 31.én 31. életév. Isten éltessen sokáig Maatkara! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.