orki Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. (szerkesztve) Végre sikerült visszaolvasnom az elmúlt 7 oldal tartalmát, így szóbeli váron veregetésben részesítem magamat. Dzséjt papájának jóbullást, akinek meg szüli és névnapja volt annak boldogost! A szabadság és a nyári szünet aktív eltöltésére édesanyám mindig kitalál valamit, festést, lakás felújítást és hasonlóan jópofa és erőnlét fokozó tevékenységeket. Lassan egy hete a konyhát újítjuk fel, ami abból áll, hogy a bő tíz éves Ikeás bútorokat apám szétkapta, majd közös erővel megpróbáltunk újakat legózni belőlük, továbbá kifestettük a falakat és a plafont. Drága sárgabarack fánk is pont mostanra időzítette gyümölcsei érését, oly annyira, hogya kajszik maguktól lemásznak, esnek róla. Két festékréteg száradása közt, kirohantunk, gyümölcsöt szedtünk és válogattunk. Két kategória alapján megkülömböztetjük itthon, a cefrés és az étkezési kajszit. Mindkettő kategóriába rengeteg barack került, úgy hogy lesz pálinka, ráadásul szedés közben annyit ettem a mézédes gyümölcsből, hogy kezdem magam kényelmetlenül érezni. Ráadásul hivatásos létra tartóként megszámlalhatalan mennyiségű fülbemászó, rózsabogár és büdös margit, a hangyákat és a szúnyogokat meg se említem, szakadt a nyakamba. Nem tudom eldönteni, hogy a festék pöttyökből, esetleg a csípésekből van-e több rajtam. Kicsiny házunkat áthatja a fúró és a fűrész diszkrét ordítása, a cefre és a festék illatának bódító ereje. A muslicák fellegekben bandáznak a garázs és a hordó környékétn. Szerintem egy genetikus kifejezetten élvezné a gyümölcslegyek ilyen nagyszámú populációját. Lassan elkészülünk, a festés egy hivatásos festő szerint amatőr, szerintünk meg rusztikus lett. A következő hónapban a nappalin van a sor, ráadásul a szillva is akkorra fog beérni, de nem érdekel abból lekvár lesz! A munka folyamán se vesztettük el humorérzékünket, született két jópofa beszólás. Az egyik kapcsolódik, igen lazán a politikai vitához is. 1. Anyuval igen jó ütemben haladtunk a plafon kifestésével, apu, pedig szünetett tartott a szekrény kirakóban és feljött inni valamit. Csodálkozva nézi a haladás mértékét, majd megszólal: -Jól csináljátok lányok, csak nehogy afestés végére bajszot növesszetek! Anyuval félórát agyaltunk, hogy mire értette, majd leesett. 2. Szedjük a barackot, de a fa egyik ága átnyúllik a szomszédhoz, ráadásul aföldön is van vagy félvödörnyi. Anyu hitetlenkedve nézi, hogy azt afránya ágat senki nem éri el, pedig apu majd átesika kerítésen, úgy nyújtózik. Hirtelen ötlettel áll elő: -Kislányom, csöngess be a szomszédokhoz, hogy leszedheted -e a barackot az ágról! Ha kérdezik, mondd azt, hogy a pálinkába kell!- Szerkesztve: 2011. Július 20. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Bazz, itt nálunk az ember nem lélegzi a levegőt, hanem nyeli. Iszonyú a páratartalom, a mellkasom szét akar feszülni. És semmi légmozgás. :S Pedig úgy örültem amikor 90 km/h-ás szelekről olvastam. Itt meg semmi. Hugi drága, neked meg óvatosan a cefrével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. (szerkesztve) Orki, jó sztorik, mint mindig Nálunk csak délelőtt volt eső vihar nélkül, délután már sütött a nap. Legalább 2 napig nem kell locsolni. Szerkesztve: 2011. Július 20. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Nálunk óriási monszun volt! Hömpölygött az utakon a víz. Ellenben most kellemes hűvös van, kb. 25 fokkal fűszerezve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Késő délelőtt mifelénk jócskán bekeményített a szél. Néhány cserepet le is fújt a tetőről amiket nemrég cseréltünk ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Reggel fél hétkor kihajolok ablakon, hát valami baromira fülledt volt az idő. Azaz gondolkodtam sokat nem ért a hidegfront, mert 25 fok fülledten(izzadsz mint állat), olyan mint a 36 fok száraz. Na de délelött ez a fülledtség eltünt úgyhogy ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Ez a friss levegő részemről is maradhatna, csak 1-2 fokkal melegebb kivitelben. Mégis csak július van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Nálunk most kezdi végre éreztetni a hatását a hidegfront. Kellemes hűs idő van odakint. Mondjuk vihar már nem kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 20. Itt is durva vihar volt tegnap éjjel. Sok mindent lehetett csinálni, de aludni nemigen. Vakuztak, dörögtek félpercenként. Általában aludni szoktam, nem hallgatózni, de ez tényleg nem volt semmi. A víz erejétől még a szobám ablakán lévő szúnyogháló is kiszakadt. Amikor végre alábbhagyott a vihar, és lefeküdtem, a párától nem lehetett aludni. Lassan ott tartok, hogy nyáron nekem semmi se jó. Se napsütés, se eső. Mára viszont kellemesen hűvös lett (hosszú idő óta most először pihen a ventilátorom), bár nem hiszem, hogy sokáig így marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Én ajánlom, hogy sokáig így maradjon. Fura de végre normálisan kapok levegőt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Én ajánlom, hogy sokáig így maradjon. Fura de végre normálisan kapok levegőt! Eddig úgy néz ki, az imáink meghallgatásra találtak. A strandolók most biztos szidják az időjárást, de még legalább a héten maradhatna ilyen hűvös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. (szerkesztve) Nálunk itt Nyíregyházán ott van pl az Élményfürdő, aminek 80%-a fedett. menjenek oda ilyenkor és ne sírjanak. Vagy pl a Sóstó... a tó vize még midnig kellemes, itt nem esett annyi eső, hogy jelentősen lehűtse. A másik, engem soha semmi nem akadályozott meg abban, hogy 30 fok alatt is strandoljak. Azok után pláne nem, amikor 2005 áprilisában Finnországban (ott ilyenkor van tél vége) egy kis tó partján egy szauna épületben toltuk ezerrel a hamisítatlan finn szaunát és aztán ugráltunk (és úszkáltunk) a jócskán 10 fok alatti tó vizében... a parton meg még ott volt néhány helyen a hó is. Ez volt aztán az élmény. Szerkesztve: 2011. Július 21. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. 2005 áprilisában Finnországban (ott ilyenkor van tél vége) egy kis tó partján egy szauna épületben toltuk ezerrel a hamisítatlan finn szaunát és aztán ugráltunk (és úszkáltunk) a jócskán 10 fok alatti tó vizében... a parton meg még ott volt néhány helyen a hó is. Ez volt aztán az élmény. Ezt én is bepróbálnám. Bár a 10 fok alatti víz talán még nekem is hideg lenne, egy egész picit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. (szerkesztve) Ezt én is bepróbálnám. Bár a 10 fok alatti víz talán még nekem is hideg lenne, egy egész picit. Természetesen hosszú ideig nem jó ilyen hideg vízben tartózkodni. Néhány perc után iszkoltunk vissza a szaunába, aztán egy idő után újra csobb a hideg vízbe... és így tovább. Leírhatatlan volt! És olyan felüdítő/felfrissítő, hogy még soha azelőtt és azóta semmi más!! Szerkesztve: 2011. Július 21. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Nekem a szaunázás meleg része riasztóbb mint a hideg..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Kollégám a héten van a Balatonon, ő nagyon ráfaragott. Dolgozni meg élni Pesten viszont ez jó idő. Persze azért ez is szélsőséges, nem mondom kicsit lehetne melegebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Okulásképpen, skandináv lottó, 680 millió a telitalálat. Számaim: 13, 14, 19, 25, 27, 33, 35. Kihúzott: 7, 13, 14, 25, 28, 32, 35. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Okulásképpen, skandináv lottó, 680 millió a telitalálat. Számaim: 13, 14, 19, 25, 27, 33, 35. Kihúzott: 7, 13, 14, 25, 28, 32, 35. Ezekkel mennyit nyertél volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Ezekkel mennyit nyertél volna? Ezt hogy érted? Négyesem lett, ami 1100 Ft nyeremény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Ezt hogy érted? Négyesem lett, ami 1100 Ft nyeremény. Úgy értettem hogy mennyi pénzt Hát, 1100 Ft is pénz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Ezt hogy érted? Négyesem lett, ami 1100 Ft nyeremény. Úgy értettem hogy mennyi pénzt Hát, 1100 Ft is pénz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Úgy értettem hogy mennyi pénzt Hát, 1100 Ft is pénz Azt a "volna" szót nem tudtam értelmezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Azt a "volna" szót nem tudtam értelmezni. Hát ha megjátszottad volna Vagy megjátszottad? Mert akkor elnézést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Hát ha megjátszottad volna Vagy megjátszottad? Mert akkor elnézést Játszottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Játszottam. Ja nem tudtam, akkor elnézést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Ja nem tudtam, akkor elnézést Azért írtam be, hogy kicsit bosszantó volt egy hajszállal lemaradni a dolgokról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Hát 680 rúgóból már lehet mit kezdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Azért írtam be, hogy kicsit bosszantó volt egy hajszállal lemaradni a dolgokról. Jó leesett már a végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Hát ez nem semmi. http://kivultagasabb.postr.hu/ime-a-3-milliard-fontos-csodajacht Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Néhány perc után iszkoltunk vissza a szaunába, aztán egy idő után újra csobb a hideg vízbe... és így tovább. Leírhatatlan volt! És olyan felüdítő/felfrissítő, hogy még soha azelőtt és azóta semmi más!! Ezt én is szívesen kipróbálnám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.