Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Csak az irányvonalat akartam belőni kicsit humorosan, hogy ha valami szabotázs lett volna az oldal ellen, kik lehettek volna. Én is erre gondoltam azért kérdezősködtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Csak vicc volt Rog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Csak vicc volt Rog. Azt én is gondolltam csak érdekelt hogy kiket nevezhetett Coce vulkániaiaknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Azt én is gondolltam csak érdekelt hogy kiket nevezhetett Coce vulkániaiaknak. Darth Vader-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Darth Vader-t. Vader a dezertőr és szabotőr. Elárulja az Sw-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. nálam a Google kérdezi hogy milyen swgalaxis.hu-t keresek én Trekkül meg nem tudok, de nem hiszem h pont őket zavarná/zavarta volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Darth Vader-t. A Vissza a jövőben nagy poén volt a vulkánbolygó. Ami később be is igazolódott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. (szerkesztve) Az tényleg így van. De miért ujjösszeérintősek a vulkániak? Szerkesztve: 2007. Január 9. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Nekem spec arról ugrott ez be, mert a gimnáziumi évek alatt padtársam állandóan ezzel a hülyeséggel jött, hogy meg tudom-e csinálni. Kis-Gyűrűs ujj, és középső-mutató ujj összeszorítva, és azokat meg összeérinteni párba. Ne mondjátok hogy nem tudjátok miről beszélek. Elvileg vulkániai köszönés vagy mi a szösz, de ezt úgy mondom, hogy egy star trek részt se láttam. De 4.re megtanultam ezt a ****t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Nem azt az oldalt csinálta valami Grek nevű csávó?Aki aztán írogatta a fikázó kritikákat a prequelről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. (szerkesztve) Nem azt az oldalt csinálta valami Grek nevű csávó?Aki aztán írogatta a fikázó kritikákat a prequelről? Nem. Geek az swforever honlapot csinálta (ez a név mennyira abszurd már ha geek-re gondolok). A végén már inkább átkeresztelhette volna swnever.hu -ra, de mielőtt ez megtörténhetett, bezáratta a Lucasfilm. Szerkesztve: 2007. Január 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. (szerkesztve) Jaja, arra az esetre emlékszek. Mikor a nyittóoldala helyett az a Lucasfilm-es üzenet jelent meg jó darabig. Pedig annak az oldalnak a nyitóoldala tetszett annó, azzal az ep2-es képpel. ui: A Kashyyyk conceptek voltak anno a kegyelemdöfést jelentő hyperspace feltöltött anyagok? Szerkesztve: 2007. Január 10. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. (szerkesztve) Az tényleg így van. De miért ujjösszeérintősek a vulkániak? Coce már viszonylag jól összefoglalta, de íme, egy kép szemléltetésnek: Ez a kézfogás náluk, általában még azt is mondják mellé, hogy "Hosszú és eredményes életet!" (leggyakoribb fordítás). És tényleg nem tudja ezt mindenki megcsinálni, a 8. filmben (Kapcsolatfelvétel - legjobb rész; a kép abból van) van is erről egy vicc. A csávó, akinek mutatja ez a vulkesz a kezét, nem bírja utánna csinálni, ezért inkább kezet nyújt, és azt feleli a "Hosszú és..." szövegre, hogy "Kössz". Ezzel lerendezték az emberiség első kapcsolatfelvételét egy idegen fajjal Szerkesztve: 2007. Január 10. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. (szerkesztve) ui: A Kashyyyk conceptek voltak anno a kegyelemdöfést jelentő hyperspace feltöltött anyagok? Igen, ugyanis geek fellázadt a Lucasfilm aljas pénzbehajtó akciója ellen (a'la Hyperspace). Kirakott az oldalára minden offical cuccot, aztán meg ő faragott rá. Elmondása szerint tudta, hogy így lesz.... Szerkesztve: 2007. Január 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Nálam egy reklámszöveg jön be kép helyett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Még jó, hogy tudta, elvégre félreérthetetlen jogszabályokat szegett meg elég nyílvánosan. Mondjuk, ha az neki lázadás, hogy őt vágják pofán... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Azóta el is tűnt. Ő az a fajta rajongó volt, aki kinövi az SW-t. Most már megkomolyodott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Azért én szívesen látnám vissza... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Jaja, arra az esetre emlékszek. Mikor a nyittóoldala helyett az a Lucasfilm-es üzenet jelent meg jó darabig. Pedig annak az oldalnak a nyitóoldala tetszett annó, azzal az ep2-es képpel. Ennek az esetnek a felidézése most egy ezredmásodpercre megijesztett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Pedig nem volt rossz arc Geek. Nem csoda hogy anno lefülelte a LucasFilm, mivel a tfn fóruma is televolt az oldal címével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Ma 58 éves Lawrence Kasdan! Boldog születésnapot neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Ma 58 éves Lawrence Kasdan! Boldog születésnapot neki! Boldog születésnapot neki, egész jó filmeket írt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Boldog születésnapot neki Tegnap este pont egy filmjét néztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Kasdan remek srác. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Ma szolnokon voltunk bowlingozni (kezdetben elég béna voltam )! Jó kis hely az a Plaza, és a kínai kaja is jó. Donát szoktál járni oda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. A kínai kaja nagyon jó! Kár, hogy nem futottunk össze, én is voltam ma a Plazában. Az egyetlen gond vele, hogy nagyon kicsi. Szoktam odajárni, főleg barátnővel A bowling rész is frankó, én szeretek játszani, meg van is hozzá teheteségem Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Kár, hogy nem találkoztunk. Én elég béna voltam, a kezem mindig balra hordott. Mentségemre szóljon, ez volt az első alkalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Kár Mikor játszottatok? Ismered a mondást: Gyakorlat teszi a mestert Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. (szerkesztve) Mikor játszottatok? 15:00-16:00 -ig, hatos pálya. Aztán kajáltunk. Sok jó csajt is láttam. Szolnok rulezzz. Szerkesztve: 2007. Január 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 14. Ezt nem hiszem el. Mi 17:00 és 17:30 között voltunk ott. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.