Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Csak az irányvonalat akartam belőni kicsit humorosan, hogy ha valami szabotázs lett volna az oldal ellen, kik lehettek volna. :)

Én is erre gondoltam azért kérdezősködtem. :D

Hozzászólás ideje:
Csak vicc volt Rog.

Azt én is gondolltam csak érdekelt hogy kiket nevezhetett Coce vulkániaiaknak. :)

Hozzászólás ideje:

Az tényleg így van. :)

De miért ujjösszeérintősek a vulkániak?

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:

Nekem spec arról ugrott ez be, mert a gimnáziumi évek alatt padtársam állandóan ezzel a hülyeséggel jött, hogy meg tudom-e csinálni. Kis-Gyűrűs ujj, és középső-mutató ujj összeszorítva, és azokat meg összeérinteni párba. Ne mondjátok hogy nem tudjátok miről beszélek. :) Elvileg vulkániai köszönés vagy mi a szösz, de ezt úgy mondom, hogy egy star trek részt se láttam. De 4.re megtanultam ezt a ****t. :)

Hozzászólás ideje:
Nem azt az oldalt csinálta valami Grek nevű csávó?Aki aztán írogatta a fikázó kritikákat a prequelről?

Nem. Geek az swforever honlapot csinálta (ez a név mennyira abszurd már ha geek-re gondolok). A végén már inkább átkeresztelhette volna swnever.hu -ra, de mielőtt ez megtörténhetett, bezáratta a Lucasfilm. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Jaja, arra az esetre emlékszek. :) Mikor a nyittóoldala helyett az a Lucasfilm-es üzenet jelent meg jó darabig. Pedig annak az oldalnak a nyitóoldala tetszett annó, azzal az ep2-es képpel. :)

ui: A Kashyyyk conceptek voltak anno a kegyelemdöfést jelentő hyperspace feltöltött anyagok?

Szerkesztve: - Coce_Plant

Hozzászólás ideje:
Az tényleg így van.  :)

De miért ujjösszeérintősek a vulkániak?

Coce már viszonylag jól összefoglalta, de íme, egy kép szemléltetésnek:

vulcan-fc-llap-t.jpg

Ez a kézfogás náluk, általában még azt is mondják mellé, hogy "Hosszú és eredményes életet!" (leggyakoribb fordítás).

És tényleg nem tudja ezt mindenki megcsinálni, a 8. filmben (Kapcsolatfelvétel - legjobb rész; a kép abból van) van is erről egy vicc. A csávó, akinek mutatja ez a vulkesz a kezét, nem bírja utánna csinálni, ezért inkább kezet nyújt, és azt feleli a "Hosszú és..." szövegre, hogy "Kössz". Ezzel lerendezték az emberiség első kapcsolatfelvételét egy idegen fajjal :)

Szerkesztve: - Coce_Plant

Hozzászólás ideje:
ui: A Kashyyyk conceptek voltak anno a kegyelemdöfést jelentő hyperspace feltöltött anyagok?

Igen, ugyanis geek fellázadt a Lucasfilm aljas pénzbehajtó akciója ellen (a'la Hyperspace). Kirakott az oldalára minden offical cuccot, aztán meg ő faragott rá. Elmondása szerint tudta, hogy így lesz....

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Pedig nem volt rossz arc Geek.

Nem csoda hogy anno lefülelte a LucasFilm, mivel a tfn fóruma is televolt az oldal címével.

Hozzászólás ideje:
Ma 58 éves Lawrence Kasdan!

Boldog születésnapot neki!

Boldog születésnapot neki, egész jó filmeket írt. :cry:

Hozzászólás ideje:

A kínai kaja nagyon jó! Kár, hogy nem futottunk össze, én is voltam ma a Plazában. Az egyetlen gond vele, hogy nagyon kicsi. Szoktam odajárni, főleg barátnővel :) A bowling rész is frankó, én szeretek játszani, meg van is hozzá teheteségem :)

Donát

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.