MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Utólag is boldog névnapot, Miss! Ha jól tudom, tegnap volt. Donát Nagyon szépen köszönöm Igen, tegnap volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Ugye mindenki hallott már a nagy mértékű ADSL sebesség emelésről... Mi már tapasztaltuk is, akár dupla sebességgel is megy már ez-az. Ha ideálisak a körülmények (értsd:sokan töltenek fel) Azt hiszem, nekünk négyszeres letöltési sebesség lesz, de mivel fizikailag messze vagyunk a központtól, így nem biztos, hogy elérjük a 4 Mbitet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Már nálam is emelkedett háromszorosára.Bár én nem chellos vagyok.Végre bevezették a korlátlant.Neevtséges volt a havi 30 GB.Én hetente töltök annyit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Nekem egy éven át 3 GB volt... képzelheted... szerencsére ez már a múlté. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Nekem egy éven át 3 GB volt... képzelheted... szerencsére ez már a múlté. Donát Tényleg?Ezek bolondok.Egy játékdemo ma már kb 6-700 MB. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Ugye mindenki hallott már a nagy mértékű ADSL sebesség emelésről... Hallani hallottam, érezni belőle semmit sem érzek. Nekem még mindig ugyan az az 1 Mbites, mint volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Folyamatosan vezetik be az emelést, a hwsw fórumon is sokan várnak még rá. Mondjuk sokan bedőltek a 8 mbitesnek is, ami 100 emberből jó ha egy embernek annyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Holnaptól egy hétig Ausztriában leszek, szóval ha nagyon kellek, borzasztó nagyot sikoltsatok, hogy meghalljam a magasban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Jó utat coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Holnaptól egy hétig Ausztriában leszek, szóval ha nagyon kellek, borzasztó nagyot sikoltsatok, hogy meghalljam a magasban. Csak ne lavinaomlást kérsz a fejedre? Márha van ott hó egyáltalán...:S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Jó szórakozást, Coce Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Kellemes telelést Coce! Ha a hegyekbe mentek vigyél magaddal rumot is hátha nem lesz arra bernáthegyi hordóval a nyakában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! reméljük a kutyára már nem kerül sor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Nyomjál be pár osztrák sört esténként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Jó utat Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. reméljük a kutyára már nem kerül sor! Ámen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Légy jó és vigyázz magadra! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 4. Érezd jól magad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Mit szóltok a két cigány nőhöz?Akik megkínoztak két másik nőt aés az egyik belehalt.Persze ahhoz van eszük ,hogy nem mutatják az arcukat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Mit szóltok a két cigány nőhöz?Akik megkínoztak két másik nőt aés az egyik belehalt.Persze ahhoz van eszük ,hogy nem mutatják az arcukat. Még nem hallottam erről.Mi történt pontosan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. A hír. hír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Én olvastam délelőtt de nem írok róla semmit mert azt nem bírná el a nyomdafesték az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. No komment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Na, az ilyeneket kéne gondolkodás nélkül agyonlőni. Ezek már fékevesztett állatok, nem emberek. Az emberre veszélyes állatokat pedig kiszokták lőni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. De nem csendben a pincében agyonlőni, hanem a főtéren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Egek, ez borzalom És itt volt szinte a szomszéd faluban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Csak hogy valami jó hír is legyen: John Williams atyánk ma 75 éves! Isten éltesse még sokáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Happy Birthday Jani bá'! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Ha csak a tizede igaz ennek (Blikk és Színes Bulvár lap a forrás, azért ne vegyünk mindenre mérget), már akkor is fognám, és végigcsináltatnám rajtuk mindazt, amit elkövettek. Boldog születésnapot, John! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Ez mind igaz, nem a média fújta fel.Sajnos ilyenek vannak az alább említett kisebbségnél... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.