Hozzászólás ideje: 2007. Március 23.18 éve 1én jövök. Legyetek jók ha tudtok Jó utat és jók leszünk. Én mindig. Még akkor is, ha nem, de ez titok
Hozzászólás ideje: 2007. Március 23.18 éve Nézőpont kérdése mi a jó, mi rossz. Igaz....akkor nem is leszek rossz.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 23.18 éve Elhunyt Kaszás Attila színművész. Borzalmas volt várni hétfő óta az eseményeket! Ilyen fiatalon ez szörnyű! Nagyon sajnálom.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 24.18 éve Elhunyt Kaszás Attila színművész. Hát, én élőben a Padlásban láttam, nem is tudom, hány éve már...Nagyon sajnálom, tényleg fiatal volt
Hozzászólás ideje: 2007. Március 24.18 éve Hát, én élőben a Padlásban láttam, nem is tudom, hány éve már...Nagyon sajnálom, tényleg fiatal volt Igen, sok jó szerepe volt, sok filmben/színdarabban. Kár érte. Szerkesztve: 2007. Március 24.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Március 24.18 éve Én is csak a Padleszban láttam élőben. Szerintem ma vagy holnap este Armageddont nézek. Rest In Peace. Hiányozni fog.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 24.18 éve Szerző Elhunyt Kaszás Attila színművész. Nyugodjék békében. A metróban olvasgattam a bulvárlapokból a kirakott oldalakat, de nem gondoltam h tényleg ennyire komoly.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 24.18 éve Én nem nagyon ismertem, de tudom, hogy tehetséges volt. Nyugodjék békében. Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Március 25.18 éve Á, milyen érdekes élményem volt tegnap Havernál voltunk néhányan névnapozni (előre szólok, hogy most nem voltam jó, és ittam kb. négy pohár bort, persze nem rosszakat, egyik srácéknak pincészetük van, és jót hozott), és éjfél után leálltunk csocsózni. Mivel addigra négyen maradtunk, kénytelenek voltak a fiúk velem játszani, aki még sosem került ezen játék közelébe. Na hadd ne mondjam, hogy miket nem csináltam, hehe de ők is néha Kb. két órát játszottunk, és hála az Erőnek csak egyszer kapott ki totálisan a "csapatom", és nyertünk is tisztességgel, ami egy kicsit nekem is köszönhető volt, néha egész jó passzokat adtam (azt viszont nem tudtam elsajátítani, hogy én is olyan pattogósan adogassam a golyót, szóval csak olyan lassacskán ment ) Jó volt na, élveztem a játékot annak ellenére, hogy hülye vagyok hozzá (hiába a gyakszi hiánya)
Hozzászólás ideje: 2007. Március 25.18 éve A csócsót én is szeretem, haverom vitt bele. Azóta már legyőztem párszor. "Legyőzhetem őt, ha akarom"
Hozzászólás ideje: 2007. Március 25.18 éve Részemről a billiárdot preferálom. Bár az uccsó játékunkor a haverokkal bénább voltam, mint mikor legelőször játszottam.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 25.18 éve Szeretem a billiárdot, de kb. 8 éve nem játszottam. Vagyis nem nagyzolok a játszással, helyesebb, ha azt írom, löktem a golyókat
Hozzászólás ideje: 2007. Március 25.18 éve A csócsót én is szeretem, haverom vitt bele. Azóta már legyőztem párszor. "Legyőzhetem őt, ha akarom" Velem ilyen nem igazán lesz, mert jó sokáig nem fogok olyan helyzetbe kerülni, hogy játsszak, vagyis picit gyakoroljam a bénázást
Hozzászólás ideje: 2007. Március 25.18 éve Nálunk a csocsó családi hagyomány, igaz, én nem folytatom ezt a szép tradíciót. Apám nagyon jól tud játszani. Nálam inkább biliárd és bowling az, ami bejön. Csocsózásban csak bénázom. Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Március 25.18 éve Nálam inkább biliárd és bowling az, ami bejön. Még nem bowlingoztam, így nem tudom, hogy bejönne-e Obi1, és mit hamiskártyázol? Egek, de rég játszottam bármit is Szerkesztve: 2007. Március 25.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2007. Március 25.18 éve Obi1, és mit hamiskártyázol? Egek, de rég játszottam bármit is Poker-be elég jól tudok csalni. (király ez a smiley) Römi-ben ász vagyok csalás nélkül is.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 25.18 éve Szerző Csocsó: totál amatőrség Biliárd: próbáltam már, tudom h béna vagyok benne Bowling: Tavaly nyáron próbáltam, tetszik Kártya: rablórömit meg kanasztát szeretem
Hozzászólás ideje: 2007. Március 26.18 éve Remélem ma már regisztrál Már tegnap megtette. Ha az oldal aljára nézel, láthatod, hogy ő a legújabb tag.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 26.18 éve Már tegnap megtette. Ha az oldal aljára nézel, láthatod, hogy ő a legújabb tag. Aha, megleltem
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.