Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Rossz hírek jöttek a német piacról. A Disney rendkívül magas - állítólag 100%-os - jogdíjemelést kér az ottani partnereitől, így még Németországban is elkezdett billegni az ottani kiadás jövője.

Bízzunk benne, hogy a magyar piacot más régióként kezelik továbbra is, nem lesz mindenhol egységesen ilyen durva jogdíjemelés.

Hozzászólás ideje:

Kicsit googliztam, de se magyar, se angol, se német nyelvterületen nem találtam egy kanyi cikket sem a témában. Pedig szerintem azért, ha fenn állna annak az esélye, hogy egy Németország jelentősségű piacról eltűnnének a Star Wars könyvek, arról teszem azt a német IGN cikkezne.

Hozzászólás ideje:

Nem, de van egy Age of Republic Jango Fett képregény ahol ezt elmesélik, és van egy négy füzetes Jango Fett minisorozat is. De csak az Age of Republic képregény jelent meg magyarul. 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ja, ezt már egy ideje tudjuk. Viszont esküdni merek rá, hogy valamiért augusztus 5 maradt meg bennem, mint a kiadás dátuma.

szerk.: Igen, itt volt az augusztusi dátum.

https://www.starwarsnewsnet.com/2024/12/the-bad-batch-to-make-surprise-return-in-upcoming-novel-star-wars-sanctuary.html

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.